Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Центр FUTURE (Навчальний центр)

Меню компанії:
показати
Новина за 07-11-2013  |  11 років тому!

Запрошуємо відвідати belly dance

Запрошуємо відвідати belly dance
СХІДНІ ТАНЦІ
Дитячі східні танці відкривають свої двері для дівчаток від 5 років. Саме в цьому віці можна починати розвивати пластику, жіночність, гнучкість і красу рухів.
ЧИМ КОРИСНІ СХІДНІ ТАНЦІ ?
Отже, користь східних танців полягає в наступному:
-          заняття ефективно розвивають такі важливі якості, як тверда координація рухів, пластичність і граціозність;
-          при регулярному відвідуванні у дитини виникає інтерес до музики і розвивається відмінне почуття ритму;
-          багато дітей дуже скромні і соромливі, а всі види східних танців вчать приймати і любити себе і в значній мірі розкріпачують;
-          дитина стає не тільки більш активною, але і впевненою у собі;
-          в багатьох дівчатках прокидається дивовижний акторський талант, який надалі можна розвивати не тільки в танці, а й на театральних курсах;
-          східні танці особливо корисні для дівчаток - розвивається кістковий і м'язовий апарати, вирівнюються ніжки, сильніше вирізняється лінія талії, формується гарна постава і витончена  жіночна фігура.
СХІДНІ ТАНЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ : ОСОБЛИВОСТІ
 
Зрозуміло, дітей з раннього віку не можна навчати повного спектру елементів. Для дітей від 5 років зазвичай основним  йде на навчання простим і красивим танцювальним рухам, а також виконуються багато вправ, які допомагають надалі освоїти більш складні елементи . Вже з цього віку діти розучують прості зв'язки , які допомагають їм не тільки у виступах на сцені, а й на перші шкільні дискотеках відчувати себе впевнено і красиво.
Заняття проходять у вівторок та четвер о 18:00
Небагато реклами Вінниці: