Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Центр FUTURE (Навчальний центр)

Меню компанії:
показати

Відгуки про компанію:

Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
msplavska@**** | 04.06.2020 11:17:17 | ip: 46.211.74.167
Я також працювала в даній школі. Директор школи Шевчук Людмила Олексіївна не віддала мені зарплату, коли я захотіла звільнитися. Сказала, що перший раз в житті мене бачить і що я працювала неофіційно, тому нікому нічого не доведу... Я навіть просила учнів підтвердити, що я їх навчала, але нічого не допомогло....
Застерігаю всіх колег не йти у цю школу!!!
innokentijin@**** | 04.06.2020 10:35:09 | ip: 176.32.10.7
Працювала вчителем у даній школі. Платили копійки. А коли звільнилася, то взагалі не віддали зарплату. Крім того, що зарплату мені не віддали, то Люда почала погрожувати, що в неї є зв'язки і я ніде не знайду роботу)))
І, як потім виявилося, я була не перша і не остання, кому не віддали зарплату. В інстаграмі був пост про дану школу і в коментарях я прочитала, що я не одна ошукана особа.
Керівник школи Люда Шевченко ШАХРАЙКА!!!
Шановні колеги, не йдіть працювати в цю школу! Вас ошукають і вкінці ще й погрожувати будуть!)
Людка, якщо читаєш коментар, то знай, що вкрадені тобою гроші, я від щирого і щедрого серця дарую тобі на лікування голівки :) Будь здоровенька, цьом :*