Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Ігроманія (розважальний центр)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(068)... показати телефон
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 34 людей.
Минулого місяця - 33 людей.
За останні 6 місяців –244 людей.
Виртуальный тур Заказать виртуальный тур
Про компанію:
Розважальний центр «Громанія» - це захоплююче місце, де ви можете провести чудово брешемо з родиною та дітьми у місті Вінниця, відсвяткувати день народження або просто відпочити з друзями. Ми знаходимося у місті Вінниця, за адресою проспект Станіславського 48, саме тут розміщено величезний центр розваг та ігор як для дітей, так і для дорослих. А особливістю є те, що в одній будівлі сконцентровано весь список розважальних послуг.

Якщо ви зіткнулися з питанням, де відсвяткувати день народження вашої дитини, або на кого залишити малюка під час відпочинку вашої компанії, то ви зайшли саме туди куди треба. Оскільки в «Громанні» є дитяча кімната для найменших відвідувачів, які можуть відвідати дитячий атракціон, батут, лабіринт. Тут можна залишити дитину, скласти індивідуальний графік розваг саме для ваших малюків. Їхбудуть розважати професійні аніматори, так само пропонується безліч різних інших розважальних та пізнавальних програм та конкурсів, таких як автодром, роледром, кімната кривих дзеркал, які подарують вашій дитині масу позитивних емоцій та відмінний настрій на довгий час.

Для дорослих у розважальному центрі «Громанія» пропонується цілий спектр різноманітного проведення часу, тут кожен знайде саме те, що йому до душі. У «Громанні» є ресторан, бар, кафе, де ви можете відпочити з друзями. Є активні розваги, такі як боулінг, більярд, настільний теніс та багато іншого.

Розважальний центр «Громанія» один із найбільших у Вінниці, подарує вам, вашій сім'ї, родичам та друзям незабутні вплетення, яскраві емоції та безперечно підніме настрій.
Послуги:
-Бар
-Автодром
-Піцерія
-Боулінг
-Роллердром
-Ресторан
-Дитячі ігрові автомати
-Дитяча кімната
-Більярд
-Теніс
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
пиццерия, ресторан, рестораны в виннице, бар, игромания, ігроманія, автодром, боулинг, роллердром, детская комната
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
uoalin@**** | 15.11.2021 22:45:48 | ip: 93.183.250.254
Посетили сегодня эту «игровую» комнату.
У ребёнка негативное впечатление сложилось на всю жизнь. Игровые автоматы проводят карточку, а игра не работает! Или же когда ты выигрываешь, то тебе жетоны не дают! Везде сплошной обман и выкачка денег!
Дети ушли с ужасными эмоциями и со слезами на глазах от вашего заведения!
В качестве бонуса можно выиграть игрушки, которым лет 10, а может и больше! Мы насобирали 900 жетонов и обменяли на игрушки, которые от своей старости развалились!
Машину за 3 грн в магазине, и телескоп за 30 грн который был сломан!
Вот такой отношение к посетителям , которые платят вам заработную плату и коммунальные.
Наш чек с игровыми был 1700 грн!
Теперь ясно, почему мы были одни!
В такое ужасное заведение никто не ходит!
Не позорьтесь, закройте его!

Уважаемый директор Игромании, специально для Вас оставили сувенир, в виде поломанной игрушки (телескоп), на диване первого этажа! Машину могу передать лично!
Подарите своим детям!
Надежда | 10.02.2019 15:11:52 | ip: 37.73.169.224
Пришли праздновать день рождение,заказали пиццы,так мало того что одна из них была пересолена,так они были пересушены как сухарь,больше я у них пиццу брать не буду ((
css | 27.08.2018 21:15:03 | ip: 5.1.9.53
Праздновали день рождение ребенка. Обслуживание отвратительное. Заказали один торт сделали совсем другой. Дети конечно же довольны. У заведения есть большой плюс - детям есть где развернуться. Туда бы еще персонал внимательный и было бы супер. А так конечно оставляет желать лучшего.
МПМ | 11.06.2018 12:32:09 | ip: 176.241.156.10
8 червня вихованці творчих колективів МПМ, що протягом навчального 2017-2018рр. брали активну участь в культурно-мистецькому житті міста та Палацу, мали змогу безкоштовно відвідати центр «Ігороманія». Кожен тут знайшов собі улюблені розваги. З розважального центру діти йшли додому з посмішками на обличчях та гарним настроєм і спогадами.

Керівництво міського Палацу мистецтв та його вихованці висловлюють щирі слова подяки працівникам та адміністрації розважального центру «Ігроманія» за надану можливість безкоштовно відвідати атракціони і отримати масу позивних емоцій.
Дякуємо за співпрацю!
Юлия | 30.05.2018 23:12:58 | ip: 107.167.107.99
Сестре на работе всунули за немалые деньги вип-карту, в итоге почти негде условия этой карты не действуют. Разводняком занимаетесь... Действуют на игровые автоматы, пошли на машинки-стимуляторы, они зависли...мальчик-инструктор,который один на 3 зала, после долгого ожидания на него, проводил несколько раз картой, деньги списывались, а машинка так и не записалась, он пошел их перезагружать, за 15 минут машинки все запускались, дети расстроены...сесть кофе хоть попить толком негде... на роледроме девочка вообще недовольная жизнью, как буд-то мв к ней в гости домой пришли, а не она выполняет свои обязанности. Задумка и подбор развлечений хорошие, но вот качество этого и обслуживание желает лучшего. И,кстати, ув. администрация и руководство заглядывайте почаще в книгу жалоб и предложений, а то давно Вы ее в руки не брали!
Всі відгуки 10
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!