Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Шана (Металопластикові конструкції)

Меню компанії:
показати
Адреса:
м. Вінниця, вул. Ватутіна, 137а
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(068)... показати телефон
Посилання:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –2 людей.
Про компанію:
Компанія «ШАнА-М» - це команда молодих енергійних людей, яких поєднали спільна робота та спільна ідея - створювати нові, вищі стандарти на ринку металопластикових конструкцій.
Наш колектив - це висококваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом у цій галузі, це професійні менеджери, які спроможні дати відповіді на найскладніші питання, це люди, які розуміють, що таке бездоганний сервіс та здійснюють його кожен робочий день. Ми вкладаємо душу в нашу справу, ми прагнемо донести кінцевому споживачеві лише якісний товар та якісну послугу. І нам це вдається, тому що негласний девіз «ШАнА-М» - «Робити краще за інших, робити якісно, ​​робити з серцем».
Завод металопластикових конструкцій «ШАнА-М» було відкрито навесні 2006 року у місті Вінниця. У 2008 році, через два роки плідноюроботи, з метою розширення асортименту та зміцнення своїх позицій на ринку збуту «ШАнА-М» почала виготовляти металопластикові двері з накладками МДФ.
З самого початку роботи підприємства керівництво прийняло рішення співпрацювати з респектабельними компаніями-виробниками ПВХ-профілю та фурнітури, компаніями які цінують своїх партнерів та своїх клієнтів. Сьогодні наші постачальники сировини та комплектуючих – компанія Miroplast (WDS) та GU (Gretch-Unitas).
Виробництво металопластикових конструкцій на нашому заводі здійснюється на високоточному обладнанні. Унікальний верстат для згинання профілю з армуванням усередині дозволяє проектувати дугоподібні та еліпсоїдні вікна та двері. Кожен етап процесу виготовлення конструкцій проходить ретельний контроль якості, що забезпечує стабільну відповідність стандартам продукції.
Наші конструкції відомі українському споживачеві своєюнадійністю в експлуатації, екологічністю та довговічністю. Для того, щоб бути ближчими до замовника, ми постійно збільшуємо коло наших дилерів та роздрібну мережу «Вікна-ШАнА-М». У Вінниці – це наші магазини, в інших областях – це фірмові торгові точки, розташовані завдяки нашим ексклюзивним дилерам. Висококваліфіковані фахівці роблять покупку вікон та дверей напрочуд приємною та простою, тому ряд наших вдячних замовників постійно зростає.
Послуги:
Вікна
Двері
Нестандартні конструкції
Підвіконня
Енергокалькулятор
Порівняльна характеристика профілів
ПСК портали

Профільні системи
Склопакети
Фурнітура
Ламінація
Додаткова комплектація
Небагато реклами Вінниці:
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!