Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Агромат (Магазин кераміки та сантехніки)

Меню компанії:
показати
Адреса:
Контакти:
+38(0432... показати телефон
В соціальних мережах:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
1900
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 4 людей.
Минулого місяця - 5 людей.
За останні 6 місяців –11 людей.
Про компанію:
Магазин АГРОМАТ у Вінниці — це найбільший вибір плитки та сантехніки у місті. Ми не просто продаємо все, що потрібне для ванної кімнати. Ми пропонуємо колекції, які дарують емоції.

Величезний простір площею 2500 кв. — Це ціле місто сучасних дизайнерських ідей. Тепер найкращі новинки провідних світових виробників та модних українських брендів можна купити у Вінниці!

ПЛИТКА

Великий вибір плитки від Peronda, Venis, Mainzu, Novabell, Cersanit, Opoczno, Impronta та багатьох інших брендів подарує безліч ідей для творчих експериментів. А якщо ви все ще не знаєте чого хочете, наші готові шоу-руми допоможуть знайти свою ідеальну ванну кімнату. Також ми пропонуємо морозостійкий керамограніт для облицювання зовнішніх просторів.

У нас є все — від найпростіших бюджетних рішень до розкішних дизайнерських колекцій.

САНТЕХНІКА ДЛЯ ВАННОЇ ІКУХНІ

Якісна сантехніка Hansgrohe, Villeroy&Boch, Keramag, San Swiss, Grohe, функціональні меблі для ванної кімнати Royo і, звичайно ж, великий вибір аксесуарів дозволить навіть найменшу ванну зробити комфортною та ультрасучасною.

До того ж, у нас ви знайдете змішувачі для кухні, з висувними виливами та цілим набором розумних функцій. Виготовлені за передовими технологіями, вони стануть незамінними помічниками на сучасній кухні.

ЕКСКЛЮЗИВНІ ПАРТНЕРИ

У вінницькому магазині АГРОМАТ буде представлено продукцію наших ексклюзивних партнерів Devit, Primera, Almera, Mozaico de Lux. Вона приємно здивує вас не лише якістю, а й цінами. До речі, про ціни. Ми працюємо для кожного, тому пропонуємо великий асортимент товарів від економ до преміум сегмента.

Компанія Агромат давно знає, як створювати красу. І ми дуже хочемо поділитись нею з вами. Чекаємо Васу магазині АГРОМАТ, у Вінницькому універмазі, 4 поверх.
Послуги:
Сантехніка
Плитка
Меблі
Освітлення
Кухні
Паркет
Будівельна хімія
Натуральний камінь
Екстер'єрна кераміка
Супутні матеріали
Ламінат
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
lenatuk9872@**** | 12.11.2022 22:37:02 | ip: 185.130.54.117
Тут уборшицей работала Литвиненко (Гошля)(Панченко) Дарья Дар'я Анатоліївна Анатольевна с номерами 0930659732 0676255154 (имеет наследственное психическое заболевание,употребляла наркотики,человек постоянно врёт,которая вероятно сменила фамилию и номера),д.р.28.10.1994.Которая через 1.5 года присвоит работая в магазине Мэтро по адресу ул.Сержа Лифаря 2А, администратором клининга от CPG недельную зарплату сотрудников,вместе с сокурсником по киевскому электромеханический коледж менеджером клининга Андреем Петровым,это может подтвердить заместитель управляющего магазином Светлана Топоркова,а также менеджер из CPG Татьяна Шмидт,а также продавец гастрономии Виталий Боголей.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!