Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Professional Beauty (Школа краси)

Меню компанії:
показати

Відгуки про компанію:

Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Знак Качества | 20.08.2019 18:37:53 | ip: 31.31.114.222
Вінницька школа краси «Professional Beauty» в місті Вінниця отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії – навчання майстрів б’юті індустрії!
Школа красоты Professional Beauty - це навчальний центр з підготовки фахівців у сфері краси. Багаторічний досвід роботи, інтенсивні програми навчання і моніторинг ринку дозволили сформувати і побудувати сучасну систему навчання, яка дозволяє отримати необхідне навчання в максимально короткі терміни.
Багаторічний досвід в сфері освіти і інтенсивні програми навчання дозволяють давати професію за максимально короткі терміни.
Роботодавці високо цінують фахівців з дипломами Вінницька школи краси!

Компанія Знак Якості нагородила керівника Карпук Тетяну Анатоліївну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!
Татьяна К.
Вітаємо Вас із заслуженою перемогою, яка, безсумнівно, стала яскравим підтвердженням Вашого завзяття, активної життєвої позиції і працьовитості. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, прагнути до більшого, завжди бути щасливими і успішними.