Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

ЕкоФерма (Магазин натуральних продуктів)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Адреса:
21018, м. Вінниця, вул. Скалецького, 4 Відкрився магазин на вул. Замостянська, 34
Контакти:
(096) 88... показати телефон
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
2100
0900
2100
0900
2100
0900
2100
0900
2100
0900
2100
0900
2100
без перерви
Знижки, програми лояльності:
Знижка по флаєру
3% для постійних клієнтів
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 11 людей.
Минулого місяця - 16 людей.
За останні 6 місяців –98 людей.
Віртуальні тури:
  • ЕкоФерма на Скалецького 4
    Закрити
  • ЕкоФерма на Замостянській 1
    Закрити
Про компанію:
Екоферма - це справжня знахідка для тих, хто цінує в продуктах якість і натуральність, хто дбає про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких, віддаючи перевагу свіжим, екологічно чистим продуктам, натуральній косметиці, органічним засобам для дому.
В асортимент потрапляють лише ті товари, яким ми довіряємо та вживаємо самі. Головний критерій відбору товарів – це гарантія натуральних компонентів та їх безпека.

Що ви можете придбати в екомагазині?
Усі продукти харчування вирощені без хімії.
Молочні продукти відіграють важливу роль як для дітей, що підростають, так і для дорослих. Тому в нашому магазині найкраще з найкращого. Наприклад, підприємство по молочці "Степовий" - має натуральне господарство та власних корів. Тут не використовуються ніякі консерванти, рослинні жири та харчові добавки, відповідно термін зберігання продукції невеликий, тому що в ній міститьсяжива закваска. Все проводиться на одній фермі, переробляється без контакту із зовнішнім середовищем, а весь цикл автоматизований.
Любителям сирів надається вибір різних сортів: сир із чорним трюфелем, з томатом та оливками, з пажитником, козячий сир та інше. Все це ви зможете продегустувати та купити.

У м'ясному відділі представлені ковбаси найкращих сортів, які містять багато м'яса та відрізняються найкращими смаковими якостями.

Крім того, на полицях магазину можна зустріти такі корисні продукти, як спіруліна, сік паростків пшениці та ячменю. Дані продукти є харчовими добавками, які містять вітаміни та мінерали, фотохімічні сполуки хлорофіл та антиоксиданти.

Еко бакалія налічує безліч одиниць товарів.
Одним з кращих варіантом сніданку вважається Гранола – ndash; це підсмажені цільнозернові пластівці, горіхи, сухофрукти з використанням невеликогокількості олії. Перед підсмажуванням інгредієнти просочують медом чи соком. При вживанні граноли та батончиків регулюється травлення, скорочується відчуття голоду, що дозволяє схуднути.
Чорний рис, суміші червоного та чорного, рисові макарони без глютена, макарони Мак Вар із твердих сортів пшениці та інші не менш корисні крупи, які ви зможете знайти на наших прилавках. На особливу увагу заслуговують авторські соуси з поєднанням вишні та часнику, полуниці та чилі, вони відмінно підійдуть до риби та м'яса.
Натуральні соки, полісоли, медова продукція не залишить байдужими.

У нас представлені лінії продукції, які допустимі для людей з цукровим діабетом та алергіків: джеми, печиво, шоколад, чай, екстракт стевії тощо.
Розуміючи всю серйозність такого харчування, ми укладаємо договори поставки тільки з перевіреними підприємствами, які мають відповідні документи таякі суворо дотримуються стандартів та технології виготовлення тієї чи іншої продукції.
Вегетаріанців та сироїдів ми так само не обділили увагою, оскільки саме у нас сконцентровано найбільший спектр вибору екопродуктів у Вінниці.

Магазин натуральних продуктів Екоферма реалізує натуральну косметику та органічні товари для дому.

Натуральна косметика, представлена ​​в магазині, не містить консервантів, продуктів нафтопереробки, синтетичних добавок та ароматизаторів. Це Львівська ручна робота. Косметика бренду «Яка» виготовляє тверді мила, гелі для душу, шампуні, засоби для догляду за шкірою обличчя та багато іншого.
Товари для прибирання будинку створені тільки на рослинній та мінеральній основі, без фосфатів та не забруднюють довкілля. Марки Est Etoile, DeLaMark ви можете придбати у нас.

Для наших маленьких гостей ми організували дитячу зону, щоб їм іВам було зручно знаходиться в магазині Екоферма. У нас можна насолодитися смачними солодощами з ароматною кавою, чаєм у затишній барній зоні.

Здоров'я та Довголіття!
Послуги:
- Ковбасні вироби
- Сирні делікатеси
- Молочна продукція
- Смачні солодощі
- Натуральна косметика
- Вегетаріанські продукти
- Живі продукти
- Органічні товари для дому
Додаткова інформація:
Еко-бар:
- смузі,
- чай,
- кава,
- кондитерка,
- Випічка.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
продуктовый магазин, магазин продуктов, сладости, экоферма, ekoferma, eko ferma, эко ферма, эко-ферма, еко ферма, екоферма, натуральные продукты, экологические продукты, натуральная косметика, органическая косметика, органические товары для дома, натуральные товары для дома, колбасные изделия, молочная продукция, вегетарианские продукты, органические продукты, органика, продукты для диабетиков, продукты для аллергиков, сырные деликатесы, сыр
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
victoriakrivulya@**** | 18.04.2021 18:01:31 | ip: 194.107.231.165
Добрий день! Пропоную співробітництво по продажу салату. Доставка невеликими партіями. Салат натуральний , свіжий і смачний. Вирощуємо на присадибній ділянці грунтовим способом в екологічно чистому районі біля міста Дніпро.
Татьяна Фёдоровна | 08.05.2020 20:12:39 | ip: 46.98.18.194
В Днепре на Титова продавец (без бейджа) брюнетка с огромными губами не в первый раз хамит постоянным покупателям, ассортимента магазина не знает и делает дураков из постоянных покупателей. Многие мои знакомые уже перестали посещать этот магазин из-за данной особы. Я к сожалению не прислушалась, решила что у них завышенные требования к продавцам. А зря, сегодня ушла из магазина в испорченном настроении. Вряд ли туда вернусь, ведь вариантов вокруг очень много, хотя я уже много лет делала покупки здесь и на немаленькие суммы. Очень жаль, что одна особа сводит на нет существование такого замечательного магазина.
Сергей | 15.01.2020 23:32:45 | ip: 188.163.64.199
Добрый день!

Представляю зарубежную компанию Profit Group (Болгария). Ищем партнеров в Украине для сбыта МАСЛА оригинальных композиций ароматов мировых брендов, произведенных в Объединенных Арабских Эмиратах. Кроме того, реализуем МАСЛО лаванды и розы, производства Болгарии.

Образцы продукции есть в Украине. Сертификаты качества производителя есть в наличии и переведены на русский язык.

При заинтересованности, прошу дать обратную связь.
Елена | 14.02.2019 11:45:07 | ip: 188.163.45.192
Если вы позиционируете свой магазин как "ЭКО", то почему продаете питьевой йогурт с искусственными ароматизаторами?
Александр | 15.01.2019 21:24:41 | ip: 79.135.217.244
Доброе время суток!
Предлагаем вам сотрудничество, у нас есть финик производство Алжир 1 сорт на веточке, урожай 2018 года, ящик 10 кг, цена 85 грн за кг, в наличии 15 тонн.
С ув Александр 0637350877,0688008494
Всі відгуки 11
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: