Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

МТС (Центр продажу та обслуговування)

Меню компанії:
показати
Адреса:
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 46 Перехрестя вулиць Соборна та Козицького
Контакти:
+38(0432... показати телефон (Безкоштовно з усіх операторів зв'язку України)
+38(044)... показати телефон (Для корпоративних абонентів МТС Україна)
111... показати телефон (Безкоштовно у мережі МТС Україна)
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 3 людей.
Минулого місяця - 3 людей.
За останні 6 місяців –24 людей.
Про компанію:
Мережа ПрАТ «МТС Україна» охоплює понад 98% території України, де проживає 99% населення. Компанія обслуговує понад 21,59 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800, CDMA-450), стаціонарного та міжнародного/міжміського зв'язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п'яти континентах. Виторг за 2013 рік склав 9,965 млрд. гривень.

ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» — найбільший оператор мобільного зв'язку у Східній та Центральній Європі. Консолідована абонентська база компанії, без урахування абонентської бази «МТС Білорусь», становить понад 100 мільйонів абонентів. МТС та її дочірні компанії надають послуги у стандарті GSM у Вірменії, Білорусі, Росії, Україні та Туркменістані; у стандарті UMTS — у Росії, Вірменії, Білорусі; у стандарті CDMA-450 — в Україні,стандарті LTE — в Росії та Вірменії. Компанія також надає послуги фіксованого зв'язку та кабельного телебачення у Росії та Україні.

У 2014 році бренд МТС сьомий рік поспіль увійшов до топ-100 найдорожчих брендів у світі за рейтингом BRANDZ™, опублікованому міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown. У 2013 році в рейтингу міжнародного консалтингового агентства Interbrand бренд МТС також став одним із найдорожчих телеком-брендів. У 2011 році Standard&Poors третій рік поспіль називав МТС найбільш інформаційно прозорою компанією.

Компанія надає високоякісні послуги голосового зв'язку, передачі даних та швидкісного доступу до інтернету, пропонує нові тарифні плани та інноваційні сервіси, що відповідають різноманітним потребам широкого кола приватних та корпоративних абонентів. Завдяки великій зоні покриття мережі та роумінговимУгоди абоненти МТС залишаються на зв'язку практично у всіх країнах світу, а інтернет-роумінг доступний у більш ніж 200 країнах.

Сьогодні МТС успішно трансформується у мультисервісну дата-орієнтовану компанію, надаючи абонентам унікальні конвергентні продукти та послуги на основі передових технічних рішень. Нова стратегія розвитку Групи МТС на 2014-2016 роки «3Д» («дані, диференціація, дивіденди») спрямована на зміцнення лідерства на телекомунікаційному ринку за рахунок зростання проникнення послуг мобільного інтернету, диверсифікації послуг, підвищення операційної ефективності та інвестиційної привабливості компанії для акціонерів.

МТС активно розвиває навігаційні та телематичні сервіси, M2M-рішення, що знаходять широке застосування у різних галузях економіки, освоює нові напрямки бізнесу, пропонуючи послуги електронногодокументообігу та рішення на основі хмарних обчислень.

МТС входить до десятки найбільших мобільних операторів світу за розміром абонентської бази. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT. Акціонером МТС є АФК «Система», яка володіє 53,5% акцій оператора, близько 46,5% акцій перебувають у вільному обігу.
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!