Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Pocket Store (Цифрова техніка, аксесуари)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –14 людей.
Про компанію:
Компанія Pocket Store була заснована у 2005 році. Роки стрімкого розвитку зробили її провідною на ринку цифрової техніки та аксесуарів. Наша торгова мережа наголошує на преміум сегменті, акцентує увагу на технічних новинках. Ми надаємо клієнтам широкий асортимент, який складається з телефонів, навушників, планшетів, електронних книг, колонок, модемів, карт пам'яті, плеєрів, ігрових приставок, відеореєстраторів, USB-Flash та GPS навігаторів.

Також ми пропонуємо різні аксесуари, такі як чохли, захисні плівки, зарядні пристрої та акумулятори.

Усі товари, які ми продаємо, офіційно завозяться на територію України та мають сертифікати від виробників. Тому ми даємо гарантію на всі куплені у нас товари, при збереженні всіх документів, цілісності товару, Ви можете повернути його протягом 14 днів з моменту покупки. Ми купуємо товар за оптовими цінами,що дозволяє зберегти низьку вартість.

Також ми здійснюємо повний післяпродажний та післягарантійний сервіс. Якщо Ваша техніка почала барахлити — віднесіть її до нас і ми неодмінно полагодимо її.

Аксесуари, які Ви купуєте у нас не тільки захистять Ваш пристрій від падінь та подряпин, але й зроблять його індивідуальним. Ви можете підібрати будь-який колір, форму, стиль та матеріал чохла так, що Ваш телефон та його власник виділятиметься. Крім цього чохли є популярним та потрібним подарунком. Друг чи кохана дівчина завжди зрадіють такому презенту, оскільки зможе «перевдягати» телефон під настрій.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
мобильные телефоны, sky park, pocket store
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!