Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Юпітер 1 (Ветеринарний центр)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(067)... показати телефон
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
без перерви
Цілодобово
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 17 людей.
Минулого місяця - 17 людей.
За останні 6 місяців –91 людей.
Про компанію:
Наші клініки пропонують повний спектр ветеринарних послуг для собак, кішок, гризунів, птахів та екзотичних тварин.

У клініці ведуть прийом фахівці загальної практики, терапевти, хірурги та травматолог.

Наші клініки пропонують повний спектр ветеринарних послуг для собак, кішок, гризунів, птахів та екзотичних тварин.

У клініці ведуть прийом фахівці загальної практики, терапевти, хірурги та травматолог.

Терапевтичний прийом включає клінічний огляд тварини та збір анамнезу (опитування господаря), після чого лікар, можливо, порекомендує додаткові методи обстеження: взяття аналізів, ультрозвукове обстеження, ЕКГ або інші. Після встановлення діагнозу проводяться необхідні лікувальні заходи (які обов'язково узгоджуються із власником тварини). Усі маніпуляції ми намагаємося проводити у дружній обстановці, не завдаючи психологічної травми тварині. Алеякщо тварина «складна», ми досконало володіємо всіма доступними методами фіксації. Для здорових тварин ми рекомендуємо проводити щорічну диспансеризацію. Наші лікарі оглянуть Вашого вихованця і дадуть відповіді на всі питання, що Вас цікавлять, щодо догляду за твариною, її годування, а також щодо профілактики різних захворювань. Для тварин старше 7 років або які мають природну схильність до певних захворювань необхідно проводити УЗД та ЕКГ для виявлення захворювань на ранній стадії.

Також ми проводимо гігієнічні заходи: стрижку пазурів, чищення зубів (ультрозвуковим скалером), стрижку ковтунів (під наркозом), санацію вух та параанальних залоз.

Ми впевнені, що профілактичне щеплення необхідно робити всім собакам і кішкам незалежно від породи та способу життя, у тому числі літнім тваринам. В нас можна зробити щорічну вакцинацію. Ми працюємо лише найновішимиімпортними вакцинами Перед вакцинацією необхідно протягом 10-14 днів провести дегельмінтизацію тварини. При необхідності лікар запровадить антигістамінний препарат, щоб знизити ризик алергічної реакції.

Досвідчені хірурги проводять у клініці всі види хірургічних операцій, як екстрених, так і планових. Операції проводяться під загальним наркозом, за допомогою професійних, дозволених до застосування у ветклініках препаратів, що унеможливлює будь-які неприємні відчуття під час операції.

Наші ціни на найбільш потрібні операції одні з найнижчих у Вінниці. Крім того, ми дбаємо про красу Ваших улюбленців і за Вашим бажанням і для Вашої зручності накладаємо косметичні шви на шкіру, які не треба знімати і від яких практично не залишається шрамів!

Пріоритет наших клінік — індивідуальний підхід та доброзичливе ставлення до кожного пацієнта, а також доступні ціни. Нашілікарі докладуть максимальних зусиль для досягнення найкращого результату. Ми працюємо для Вас.

Наші лікарі — професіонали своєї справи із великим досвідом роботи.

Ми цінуємо Ваш час. Для цього всі планові оперативні втручання та діагностичні дослідження проводимо за попереднім записом. Також для Вашої зручності ми маємо денний стаціонар, де Ваш вихованець буде під нашим наглядом, наприклад, після операції або якщо йому потрібна тривала інтенсивна терапія.

На жаль, трапляються такі випадки, коли важкий стан тварини загрожує його життю, і для його порятунку важлива кожна хвилина — таких пацієнтів ми приймаємо позачергово.

Ми використовуємо останні досягнення світової та вітчизняної ветеринарії, сучасні ліки.

Можливий виїзд лікаря додому по Вінниці.

Завдяки індивідуальному підходу до кожного пацієнта, доброзичливогоВідношенню, помірним цінам, наші клініки знають не лише у Вінниці, а й за її межами.

Видео:

Послуги:
Хірургія
- Хірургія невідкладних станів
- планова хірургія різних рівнів складності
- онкологія
- травматологія та ортопедія
- акушерство та гінекологія
- стерилізація
- Кастрація
- стоматологія
- реанімація
- інтенсивна терапія
- урологія

Терапія
- Планові огляди та первинні консультації
- вакцинація
- Дієтологія
- Лікування інфекційних та паразитарних захворювань
- інфузійна терапія
- Родопоміч
- Дерматологія
- Кардилогія
- Офтальмологія
- Отоларингологія
- Чіпірування

Діагностика
- УЗД
- Лабораторна діагностика
- Рентген діагностика
- ЕКГ

Евтаназія

Виклик лікаря
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
ветеринарная клиника, ветеринарная аптека, ветклиника, ветаптека, ветеринарный центр
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Ирина Коломиец | 28.07.2017 22:37:32 | ip: 78.154.187.3
Очень сожалею. что не прочитала отзывы раньше.... просто выбрала ближаюшую "Клинику"......около 23 часов нашла в сарае своего кота - худо было ему - но до утра он дожил... и тут в надежде на "круглосуточную" роботу в 6 утра я начала звонить по телефону - никакого ответа.....думала врач занят....в 8 утра мы приехали к дверям - но было закрыто.убирала уборщица.я сидела на лавочке под крыльцом до 8-55 - никого не было. бедного Маркиза начало ломать и я поняла , что он умирает.......тут открывается дверь, выходит "врач" прошла мимо нас к браме даже не глянув на бедного кота....Я в шоке спросила"Вы что были в здании? и получила ответ:"Работаем с 9-00".они заходят на работу с другого входа .Кот умирал под дверью у меня на руках........Я зашла и попросила - проверить можно ли что то сделать - мне ответили что нет.Маркиза ломало и даже не предложили уколоть его что б не мучился......Уже сын в машине не вытерпел - взял на руки - вернулся в клинику и попросил усипыть.......ЧЕРСТВЫЕ, БЕЗДУШНЫЕ ЛЮДИ - КАК ПРОДАВЦЫ В ПРОДУКТОВОМ МАГАЗИНЕ))))) - НИКОГДА НЕ ХОДИТЕ ТУДА ЛЮДИ СО СВОИМИ ЛЮБИМЦАМИ - ПОТЕРЯЕТЕ ВРЕМЯ НА СПАСЕНИЕ.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!