Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Автокондиціонер (Автосервіс)

Меню компанії:
показати

Відгуки про компанію:

Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Знак Качества | 31.01.2020 16:23:02 | ip: 176.119.109.77
що Комапнія «AVTOHOLOD» в місті Вінниця отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії –Автосервіси!
Системи кондиціонування в автомобілі вимагають догляду, своєчасної діагностики і ремонту.
Компанія «AVTOHOLOD» спеціалізується на обслуговуванні такого важливого атрибуту в будь-якій машині, як кондиціонер. На сервісі стабільний і злагоджений колектив, де працюють фахівці з досвідом роботи від 5 до 18 років. Нікого не треба вчити, все давно знають про автокондиціонери від А до Я.
До теперішнього моменту отримані знання і накопичений досвід дозволяють вирішити будь-які проблеми в автомобільних кондіціонерах. За цей час у «AVTOHOLOD» з'явилося багато постійних клієнтів, які вже поміняли не один автомобіль, але не поміняли місце з обслуговування кондиціонера.
Першокласні фахівці надають весь спектр послуг: заправлення, ремонт, діагностика, антибактеріальна чистка, промивка системи.
Комапнія «AVTOHOLOD» має всю необхідну сучасну матеріально-технічну базу для діагностики, а також автоматичні заправки кондиціонерів. У своїй роботі фахівці використовують професійне італійське обладнання.
Компанія Знак Якості нагородила керівника Шевчука Віталія Володимировича почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!
Вітаємо! Бажаємо, щоб завжди була робота і завершувалася вона тільки успіхом, бажаємо вдячних і щедрих клієнтів, високого достатку і високого професіоналізму, особистого щастя і благополуччя в домі.