Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Лагман (Кафе, піцерія)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Адреса:
м. Вінниця, вул. Кармелюка, 2а Вхід з боку набережної "Рошен"
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(050)... показати телефон
+38(067)... показати телефон
+38(093)... показати телефон
lagmanvnua
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1200
2300
1200
2300
1200
2300
1200
2300
1200
2300
1200
2300
1200
2300
без перерви
Ваше замовлення, прийняте о 22:59, теж буде доставлене!
Знижки, програми лояльності:
Накопительные дисконтные программы
Кожен 10-й бізнес-ланч – БЕЗКОШТОВНО! Завалені роботою? Нема часу йти на обід? Ми з радістю доставимо Вам ситний повноцінний бізнес-ланч прямо до офісу! У складі бізнес-ланчу наші кухарі подадуть Вам першу страву на вибір: борщ чи суп дня, 2 види другої страви, салат, чай чи каву. Бізнес-ланчі ми готуємо з понеділка до суботи з 12 до 16.Часто замовляєте обіди? Ми допоможемо заощадити - даруємо кожен 10-й бізнес-ланч абсолютно БЕЗКОШТОВНО! Приємного апетиту та продуктивного робочого дня!
Скидка при условии -
Хочете побалувати себе справжньою італійською піцою, випеченою на камені досвідченим піцайоло з Італії, не виїжджаючи з дому? Легко! Пиво чи воду до піци? Безперечно, ще й безкоштовно! Зараз для всіх наших клієнтів – АКЦІЯ - ЗНИЖКА -15% на ВСІ ПІЦИ + НАПІЙ на вибір в ПОДАРУНОК!Дзвоніть або робіть замовлення на сайті і вже за годину не зможете відірватися від смачної італійської піци!Акція діє при замовленні будь-якої піци до 31.01.15. На сайті вказані ціни зі знижкою. Ви можете вибрати у подарунок пиво Львівське 1715 (0,5 л) у склі, Кока-колу, Фанту, Спрайт або Бонакву середньогазовану (0,5 л), сік Rich (0,2 л) в асортименті. При замовленні пива в подарунок кур'єр попросить Вас пред'явити документ, який підтверджує Вам 18 років. Без документа кур'єр обміняє пиво на безалкогольний напій.
Розыгрыши призов
А як щодо ситних запашних страв східної кухні? Що може бути смачніше традиційного узбецького лагмана, шурпи, запашного плову з казана на вогні?! А якщо додати ще свіжу італійську чіабатту?
Розыгрыши призов
ДАРИМО фірмовий СОУС до кожних 400 г шашлику! Східні спеції, парне м'ясо та мангал у руках кухаря віртуоза – ось запорука успіху! Замовляйте ароматний, соковитий, в міру просмажений шашлик і він стане справжньою зіркою Вашого обіду! Побалуйте себе!
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –12 людей.
Про компанію:
Першокласна ароматна піца на камінні від шеф-кухаря з Італії – тільки у нас! Справжня східна кухня від Абдулли! Густий ароматний лагман, запашний плов із казану на вогні, найсмачніший соковитий шашлик, та багато іншого. І все це з доставкою за абсолютно доступними цінами!

Лагман – так смачно з доставкою ще не було!

Лагман дбає про тих, хто любить смачно поїсти, але не завжди має можливість самостійно приготувати чи сходити до ресторану. Відкрийте для себе справжню італійську піцу та традиційні страви східної кухні з доставкою до будь-якої точки міста Вінниця!

Замовити доставку улюбленої ароматної піци, страв східної кухні або комплексний обід можна на нашому сайті lagman.vn.ua або за телефонами (0432) 506-806, (050) 214-68-06, (067) 430-80-22 або ( 093) 732-16-26 з 12 до 23 щодня.
Ваше замовлення, зроблене о 22:59, теж буде доставлено!
Зручніше, щоб Вам передзвонили?Замовте зворотній дзвінок на сайті і наш оператор сам з Вами зв'яжеться. Ви також можете зробити замовлення через Skype, зателефонувавши на lagmanvnua

Лагман готовий порадувати Вас таким гастрономічним набором: італійська піца на тонкому коржі, східні супи, плов на вогні, різноманітні салати, лаваш із сулугуні, шашлик по-східному та інші страви на мангалі, ніжні італійські десерти, бізнес-ланчі та багато іншого. Детальне меню Ви можете знайти на сайті lagman.vn.ua.

Ми не можемо надовго залишити клієнта голодним, тому доставляємо замовлення протягом години. Винятком можуть бути шашлик та інші страви на мангалі, про що вам обов'язково повідомить оператор при прийнятті замовлення. Наші кур'єри здатні миттєво відшукати будь-який будинок, щоб доставити Вам смачну та головне гарячу їжу.

Доставка безкоштовна при замовленні на суму від 100 грн., при меншій сумі замовлення вартість доставки – ndash; 15грн.

Доставка піци та східної кухні Лагман працює порівняно недавно, але ми вже маємо постійних клієнтів, які гідно оцінили майстерність наших кухарів. У цьому немає нічого дивного, оскільки нам відомо, що для кожного клієнта важливим є не тільки досконалий смак страв, але й бездоганне обслуговування.

Ми прагнемо до того, щоб замовлення та доставка їжі в нашій компанії залишили лише позитивні враження у кожного клієнта. У нашому арсеналі є акції та спеціальні пропозиції на будь-який смак! Інформацію про акції Ви можете знайти на сайті або у розділі Новини. Або Ви можете вступити до нашої групи у Вконтакті та завжди бути в курсі останніх новин Лагмана.

Жодних секретів – ми відкриті для своїх клієнтів!
Для нас дуже важливо заслужити довіру наших клієнтів, тому ми намагаємося бути якомога відкритими для Вас. Шашлик – виключно змангалу, м'ясо – обов'язково свіже, продукти – максимально натуральні, сервіс – орієнтований на Вас.

Показати життя за лаштунками Лагмана, як народжується Ваше замовлення – що може бути відкритішим? Для цього ми встановили камеру на робочому місці нашого піцайоло Петручіо.

Вперше у Вінниці Ви можете простежити за процесом приготування власної піци у режимі реального часу!
РОБИ ЗАМОВЛЕННЯ -> ЗАХОДИ НА САЙТ -> СЛЕДИ ЗА СВОЄЮ ПІЦЮ ОНЛАЙН!

Всі страви готуються із найсвіжіших продуктів, і тільки зі свіжого м'яса, тому в будь-якому випадку Вам дістанеться не тільки смачна, але й якісна їжа.

Лагман – так смачно з доставкою ще не було!
Послуги:
доставка піци,
доставка їжі,
доставка шашлику,
бізнес-ланчі,
комплексні обіди,
піца на камені,
шашлик з мангалу,
Східна кухня,
десерти
Додаткова інформація:
ДОСТАВКА:
Доставка по Вінниці - 20 грн
Безкоштовна доставка від 100 грн
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
пиццерия, пицца, доставка пиццы и восточной кухни
Небагато реклами Вінниці:
Відгуки про компанію:
Ирина | 09.08.2016 12:44:51 | ip: 178.74.225.165
Пару дней назад заказала пиццу и тирамису. Пицца приехала холодной и никакой не хрустящей. Оператор предупредила, что из-за большого количества заказов, мой может задержаться. Но где же Ваши хваленые термосумки, благодаря которым еда сохраняет температуру?!
Второй момент - это тирамису. То, что мне привезли, было не тирамису. В нем даже и не пахло сыром маскарпоне! Это была просто взбитая яичная масса. Если Вы не придерживаетесь оригинального рецепта, тогда поменяйте название десерта и не вводите людей в заблуждение.
Желаю Вам быть более ответственными и добропорядочными.
P.S. При безналичном расчете клиент еще и сам должен заплатить комиссию за то, что ресторан получает прибыль. Такого жлобства я еще нигде не встречала!
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!