Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Буржуа

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(093)... показати телефон (Ольга)
+38(067)... показати телефон (Ольга)
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
1900
1000
1800
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 3 людей.
Минулого місяця - 3 людей.
За останні 6 місяців –19 людей.
Про компанію:
Серед інтернет магазинів біжутерії України «Буржуа» відрізняється найвищою якістю прикрас та широким вибором виробів. Каталог біжутерії нашого магазину представляє величезний асортимент елітної біжутерії – каблучок і сережок з кристалами, елегантних браслетів, незвичайних кулонів, красивих підвісок, намист та сережок з перлів, також Ви можете в ньому подивитися різноманітну біжутерію Сваровські та весільну біжутерію.

На сайті біжутерії «Буржуа» інформація оновлюється регулярно, тому щотижня Ви зможете милуватися новими моделями ювелірної біжутерії. Переглядайте сайт частіше, щоб не проґавити жодну ексклюзивну новинку.
До речі, «Буржуа» не завищує ціни і ви можете купити дешево ювелірну біжутерію незалежно від того, це біжутерія оптом або одна єдина прикраса. І не дивлячись на те, що ви замовите – дорогевишуканий виріб або найскромніша прикраса, ми з упевненістю скажемо, що в «Буржуа» ціни в будь-якому випадку набагато нижчі, ніж у будь-якому роздрібному магазині. Замовляючи на нашому сайті біжутерії, ви дійсно
вигідно заощаджуєте.

На нашому сайті біжутерії, окрім іншого, можна знайти шикарну біжутерію кільця та сережки, вибрати оригінальні ланцюжки, браслети та кулони, а також підібрати відмінну біжутерію комплекти, браслети Шамбала та багато інших прикрас, які повеселять око та порадують душу. Інтернет біжутерія «Буржуа» підійде для справжніх поціновувачів стилю, оскільки вона справді якісна і робить вбрання закінченим, а образ неповторним.

Буває, що дуже терміново потрібно придбати гарну прикрасу, яка буде не дорогою і має підійти під конкретне свято - корпоративний вечір, новорічну або 8-березневу вечірку,день Святого Валентина, день народження або просто зробити милий подарунок близької людини. Тоді Вам допоможе тільки інтернет магазин біжутерії «Буржуа», де з безлічі різноманітних ювелірних виробів біжутерії можна вибрати те, що підходить саме до Вашого стилю та обраного образу.

До того ж, замовити біжутерію в «Буржуа» можливо у будь-якому місті України. Ви робите замовлення ювелірної біжутерії, не витрачаючи багато часу на походи по безлічі віддалених один від одного магазинів, шукаючи придатну саме до Вашого образу прикрасу. Простий інтерфейс нашої сторінки замовлення допоможе легко зробити покупку, а оперативна робота нашого персоналу організує доставку товару максимально короткий час.
Дякую, що вирішили працювати з інтернет магазином «Буржуа». Бажаємо Вам знайти відповідну прикрасу на нашому сайті біжутерії та задоволення від покупки!
Додаткова інформація:
ЦУМ, Гагаріна 2.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
бижутерия
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: