Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Шахерезада (Ресторан)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(0432... показати телефон (Ресторан)
+38(067)... показати телефон (Ресторан)
+38(093)... показати телефон (Ресторан)
+38(0432... показати телефон (Готель)
+38(096)... показати телефон (Готель)
+38(093)... показати телефон (Готель)
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1100
2400
1100
2400
1100
2400
1100
2400
1100
2400
1100
2400
1100
2400
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 4 людей.
За останні 6 місяців –35 людей.
Виртуальный тур Заказать виртуальный тур
Про компанію:
Серед усіх закладів Вінниці незабутні та найкращі спогади у Вас залишаться від милого інтер'єру, смачної кухні та запальної шоу-програми ресторану «Шехерезада».

Якщо у Вас стоїть питання, де провести банкет, то саме «Шехерезада» це те що вам треба! Будь то ювілей чи корпоратив, день народження чи весілля, зустріч однокласників чи вечірка, можете бути впевнені, що у цьому ресторані міста Вінниці Ви відгуляєте свято на найвищому рівні! Тому що Вам не доведеться дбати про організацію урочистостей, усі найдрібніші турботи та завдання, візьме на себе дуже відповідальна та потураюча будь-яким примхам адміністрація цього чудового закладу у Вінниці.

У ресторані «Шехерезада» дуже великий спектр банкетних послуг, тут роблять і шведські столи, і банкет-коктейль, і банкети з частковим/повним обслуговуванням, а такожкомбіновані банкети та банкет-фуршети. Кухня цього закладу виправдовує його казкову назву. Будьте впевнені, що всі запрошені залишаться вдячними Вам за свято, бо жодна страва не залишить байдужим до Ваших гостей!

Тут також пропонується розкішна винна карта, можливість самому скласти меню і, що дуже зручно, ресторан «Шехерезада» у Вінниці має власне паркування для учасників урочистостей.

Професійний персонал «Шехерезади» допоможе вам правильно підібрати банкетний зал за кількістю запрошених, дозволить поєднати літню веранду із залом або зручний аванс-зал із залом. А якщо ви дуже любите живу музику, то для Вас чудова новина – ndash; заклад запропонує чудову залу з гарною акустикою, розмістить Ваших музикантів та зробить все для підвищення якості виступу. Також «Шехерезада» може прикраситисвято відмінним караоке з величезним вибором пісень та відмінною апаратурою.

Якщо Ви дійсно хочете запам'ятати Ваше свято, а не всі моменти приготування, то проведіть банкет в одному з найкращих ресторанів Вінниці. «Шехерезада»! Адже можна закохатися в гарне гуляння, якщо його організацією займаються професіонали цього закладу!

Дуже важливою відмінністю ресторану «Шехерезада» від інших вінницьких закладів є надання послуги виїзного банкету. Тільки вони можуть організувати приємне проведення часу та незабутні хвилини свята, вишукано та розкішно оформивши

стіл як дня народження, так ювілею фірми. Персонал ресторану візьме на свої плечі всю відповідальність за проведення урочистостей та подарує гостям море несподіванок та вражень. Крім того, вони можуть працювати будь-де – від сучасного ресторану до заміськоїдачі, адаптувавши їх під банкетний зал за найкращими традиціями.

Залежно від того, чи Ви хочете легко поснідати, ситно пообідати або вишукано повечеряти, висококваліфіковані кухарі ресторану «Шехерезада» запропонують величезний асортимент страв, які здивують найбільших гурманів. Тут Вас порадує все – і смачна кухня, і професійне обслуговування, бездоганне сервірування столу.

Ресторан «Шехерезада» у Вінниці – це місце ідеальне для проведення банкетів, бо тут найкраща в місті якісна та різноманітна їжа, а офіціанти просто передбачають ваші прохання. До того ж, протягом усієї урочистості їжа зберігається ідеальному вигляді, оскільки для транспортування використовують виключно професійну техніку.

Тому довіртеся професійним послугам працівників ресторану «Шехерезада» і відчуйте казковість будь-якогосвята!
Послуги:
- зал ресторану на 50, 100, 250 осіб;
- Українська та європейська кухня;
- легка жива музика (акордеон, скрипка, саксофон), приємний вокал;
- Караоке з безліччю пісень;
- Безкоштовні Wi-Fi та паркова
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
ресторан, банкет, свадьба, бизнес ланч, день рождения, рестораны в виннице, шахерезада, шехеризада, шехерезада, шихерезада, шихиризада
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Администратор | 21.03.2017 16:18:13 | ip: 141.138.99.253
Ув. Григорий! (20.03.2017 | 22:06). Обращаем Ваше внимание на ссылочку внизу сайта: (Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции...) А то не совсем ясно, в чём именно заключается как Вы написали НЕПРОФЕССИОНАЛИЗМ И ПОФИГИЗМ, администратора, ИСПОРЧЕННЫЙ ПРАЗДНИК а также за что конкретно Вам компенсировать моральный ущерб, если Вы даже жалобу аргументировать не можете... Тем не менее, Шахерезада всегда держит руку на пульсе всех событий, и мы стараемся угодить КАЖДОМУ клиенту. Изучив Ваш отзыв, мы хотим Вам напомнить, что 19 марта в Шахерезаде работали все 3 зала. Свободного места было предостаточно везде. Вы же захотели уединиться в кабинке нижнего зала. В тот день в нижнем зале ещё праздновали крестины, и посетители заказали муз. обслуживание с 16 до 19.30. Музыкант отработал положенное время, и ушёл. Вас предупреждали об этом и администратор, и официант, предложив Вас перенести в любой из двух залов, т.к. ресторан был заполнен на 40%. Вы же захотели, чтобы возле Вас стоял личный официант, администратор и музыкант работал, пока Вы не скажите "Хватит!" И всё это, прошу заметить должно было быть абсолютно бесплатно. Уважаемый Григорий, извините, но у в таком случае у нас на всех просто не хватит персонала. Мы заботимся о каждом клиенте, но, извините, всему бывает предел. Поэтому, убедительная просьба, в будущем, если пишите такие отзывы, пишите ПРАВДУ. Очень на это надеемся, и всегда будем рады Вас видеть в Шахерезаде.
С ув. администрация.
Григорий | 20.03.2017 22:06:15 | ip: 94.179.53.134
"...... доверьтесь профессиональным услугам работников ресторана «Шехерезада» и ощутите сказочность любого праздника!! " Года 2-5 назад это действительно было так, не один раз отмечали праздники здесь:Рядом с домом, кухня приличная и остальное на уровне (БЫЛО!) Думали, предыдущий раз-случайность, бывает: Решили еще раз воспользоваться услугами ресторана, отпраздновать юбилейный день рождения. Увы, 19 марта действия администратора нельзя назвать профессиональными. НЕПРОФЕССИОНАЛИЗМ И ПОФИГИЗМ, ,- ДА .ПО-ВИДИМОМУ, ПОЛИТИКА ТАКОВА, ЧТО ПОСЕТИТЕЛИ ДЛЯ РЕСТОРАНА, А НЕ РЕСТОРАН ДЛЯ ПОСЕТИТЕЛЕЙ. ИСПОРЧЕННЫЙ ПРАЗДНИК !Следовало, конечно, написать жалобу в книгу отзывов и потребовать морального ущерба...... БОЛЬШЕ НЕ ПРИДЕМ И РОДСТВЕННИКАМ -ЗНАКОМЫМ НЕ РЕКОМЕНДУЕМ.
Мариша | 24.08.2016 22:01:50 | ip: 46.201.123.119
Очень красивый интерьер, вежливый и профессиональный персонал, но кухня не понравилась совершенно.
Женя | 10.11.2015 14:47:25 | ip: 93.77.44.164
Доброго дня. Багато разів святкували у цьому ресторані різні мироприємства і кожного разу все було супер. Кухня, обслуговування, приємний персонал... Так тримати! Реально помітно,що персонал та власники ресторану вкладають душу і багато сил у те, щоб відвідувачі були задоволені. Бажаю успіху вам у вашій не легкій справі. Думаю, що ми ще не один раз відвідаємо ваш ресторан...
татьна | 20.05.2015 22:57:51 | ip: 193.8.78.26
Ресторан просто супер!!!У нас проходит все праздники только в етом ресторане!А кухня шыкарная я нигде так вкусно не кушала!!!Молодцы так держать;×
Всі відгуки 7
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!