Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Сакура (Клуб дзюдо)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(093)... показати телефон
В соціальних мережах:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0700
2200
0700
2200
0700
2200
0700
2200
0700
2200
0700
2200
X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 24 людей.
Минулого місяця - 18 людей.
За останні 6 місяців –119 людей.
Про компанію:
Дзюдо у Вінниці – це одне з основних спортивних єдиноборств. Більшість населення міста дуже різних вікових категорій займаються ним. Що ж робить дзюдо таким популярним у Вінниці?

По-перше, цей вид спорту є ефектним та цікавим для глядачів, а також входить до програми сучасних Олімпійських ігор. Кожен спортсмен клубу Дзюдо у Вінниці мріє славити свою батьківщину на олімпійській арені.

По-друге, тренування з дзюдо дозволяють швидко розвиватися фізично, роблять м'язи та серцево-судинну систему міцними та готовими до великих навантажень, загартовують тіло.

Займаючись дзюдо у тренажерних залах Вінниці, можна значно розвинути організм набагато більше, ніж в інших видах спорту. Тренування в клубах дзюдо допомагають підвищити морально-вольові якості, роблять міцніше психіку і виховують рішучий борцовський характер.
Безліч країн увімкнулоцей бойовий розділ у програмі підготовки військовослужбовців, оскільки систематичне навчання дзюдо дає чудові навички самооборони.

Дзюдо у Вінниці можуть займатися люди абсолютно різних вікових та спортивних категорій. і малюки, і дорослі, бо заняття у клубі дзюдо Сакура зовсім не зобов'язують брати участь у змаганнях. Достатньо самому ставити собі за мету підтримувати фізичну форму і психологічний тонус.

У дзюдо немає ударів, а на дитячих тренуваннях небезпечні елементи, тому травмуватися на заняттях майже нереально. Дзюдо набагато безпечніше за інші види єдиноборств, як східних, так і західних, що робить його бездоганним видом спорту для будь-яких категорій дітей.

Однак якщо прийти до спортивного клубу Сакура, який знаходиться у місті Вінниця по вулиці Порика 28, з метою стати переможцем на змаганнях, треба пам'ятати, що дзюдо нелегка справа. Заняття на татамі вимагають розуміння техніки, регулярних виснажливих тренувань, частих виїздів на турніри. Перемогти і стати чемпіоном не кожному дано, зате проведення часу в клубах дзюдо рано чи пізно дасть свої плоди.

Спортивний клуб Сакура у Вінниці – це організація на добровільних засадах, яка ставить перед ініціативними та небайдужими вінничанами високі цілі:
Залучити якнайбільше дітей дошкільного та молодшого шкільного віку для систематичних занять фізкультурою та спортом у клубах дзюдо Вінниці.

Залучити до тренажерних залів Вінниці старших людей для загальнооздоровчих занять.
Захистити підлітків від негативу, який повально несуть – Інтернет, комп'ютерні ігри та некеровані прояви «вуличного» виховання.
Переконати молодих людей у ​​тому, що здоровий спосіб життя та морально-етичні норми поведінки – ndash; цеознаки елітарного, високого розвитку.

Виховати повноцінну, життєво активну, фізично розвинену та психологічно стійку молодь, що має вміння ставити перед собою цілі та наполегливо їх досягати.
Підготувати в клубах дзюдо першокласних юних дзюдоїстів для подальшого відбору серед них найперспективніших спортсменів, які захищатимуть честь батьківщини на міжнародних татамі.
Клуб дзюдо Сакура запрошує всіх відвідати наші заняття!
Додаткова інформація:
-професійні тренери з досвідом роботи понад 20 років;
-три зали: великий зал, дитячий зал, тренажерний зал;
-душові кабіни з гарячою водою;
-просторні роздягальні з шафками для одягу;
-Система кондиціювання повітря.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
тренажерный зал, дзюдо, дзюдо клуб, спортивный клуб дзюдо, клуб дзюдо, спортивный клуб, самбо клуб, спортивный клуб самбо, клуб самбо, клуб боевого самбо, спортивный клуб по самбо, самбо клуб дети, дзюдо клуб дети, спортивно оздоровительный клуб, детский спортивный клуб, центр спортивных клубов, сайты спортивных клубов, план спортивного клуба, спортивный клуб фото, спортивный клуб 3d тур, спортивный клуб виртуальная прогулка, деятельность спортивного клуба, женский спортивный клуб, спортивные клубы секции, студенческий спортивный клуб, спортивно оздоровительный клуб для женщин, спортивно оздоровительный клуб для мужчин, спортивно оздоровительный клуб для детей, клуб спортивных единоборств, новые спортивные клубы, создание спортивного клуба, самбо, клубы дзюдо, клубы самбо, детские секции, детское дзюдо, детское самбо, куда отдать ребенка, спорт, клуб дзюдо сакура, спортивный клуб дзюдо сакура, Сакура
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
dovedress@**** | 17.09.2021 10:01:06 | ip: 178.74.249.122
Я записав свого сина на дзюдо в клуб Сакура м. Вінниця до тренера Істомін С.А. Через деякий час мій син поскаржився , що його і інших дітей тренер бє по голові . В присутності адміністратора залу я запитав у Істомін С.А. чи дійсно він бє по голові дітей ? На що Істомін С.А. сказв, - " Да , бью, но несильно . В воспитательных целях бить по голове можно . Это нормально " . Ви собі уявляєте ? !!! Це просто жах ! Як таких неадекватних допускають до роботи з дітьми ? І він навіть не усвідомлює що це не нормально . Мій малий розповів , що "тренер" бє і хлопчиків і дівчат РЕГУЛЯРНО ! Я повідомив про все власнику клубу але думаю цей неадекватний тренер і далі там працює.
Артем | 01.10.2018 18:57:09 | ip: 77.121.157.210
скажіть будь ласка чи є в цьому залі заняття з боксу?
Ігор | 27.02.2018 00:22:55 | ip: 46.211.7.196
А сколько стоит занятие?
Олександр | 01.09.2017 07:47:00 | ip: 46.201.122.103
Шановний Анатолій,дуже хотілося б з вами поспілкуватися особисо. Дуже вже у вас риторика специфічна."укромолодеж,майданутые."Вийдіть на зв'язок,дайте про себе знати.
леся | 19.06.2016 02:22:27 | ip: 130.180.220.167
спасибо тренеру самбо- Величко С А за правильный настрой сына к спорту.Администрация клуба Сакура классные ребята! Советую посетить клуб!
Всі відгуки 9
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!