Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

Командор (таксі)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0432... показати телефон
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
0000
2400
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –3 людей.
Про компанію:
Закінчилися часи, коли таксі вважалося розкішшю і була відомою фраза: «Наші люди в булочну на такси не їздять». Сьогодні більшість людей віддають перевагу цьому виду транспорту, тому що це не дорого та комфортно. Вже не вважається пафосним те, що до роботи, в гості до друзів чи на вокзал їдуть на таксі. Цей автомобіль став цілком звичним і практично таким же, як і трамвай або тролейбус.
Служби таксі стає дедалі більшим, оскільки попит на перевезення зростає з кожним днем. І для того, щоб максимально задовольнити потреби людей, відкривається ще одне представництво, яке готове з радістю запропонувати свої послуги громадянам нашого міста, - таксі "Командор". Воно працює на одному рівні з іншими службами, тому можна сміливо та без будь-яких перешкод користуватися їхніми послугами, для цього достатньо зателефонувати507-777 та диспетчери нададуть всю необхідну інформацію (вартість поїздки з однієї точки в іншу, час прибуття та вид автомобіля та ін.).
У зв'язку з тим, що служба розвивається, є можливість не лише користуватися її послугами, а й стати одним із співробітників. Члени цього колективу мають бути висококваліфікованими водіями, якісно та сумлінно виконують свої обов'язки. Для водіїв таксі у перший місяць співпраці ефір безкоштовний, праця легальна. Служба повністю комп'ютеризована, ведеться статистика всіх дзвінків, замовлень, відмов тощо. На основі отриманих даних, робота коригується, що дозволяє уникнути помилок і працювати краще та ефективніше. Надаються всі умови для того, щоб робота колективу була злагодженою та приносила задоволення як самим водіям, так і пасажирам.
Скориставшись послугами таксі «Командор»пасажир зможе самостійно дати оцінку даній службі та вирішити наскільки вона зручна у використанні. Будь-які побажання та рекомендації будуть обов'язково взяті до уваги та використані, адже таксі «Командор» працює для людей та їхня думка має важливе значення.
Небагато реклами Вінниці:
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!