Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

SportFit (Магазин спортивних товарів)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(096)... показати телефон
+38(063)... показати телефон
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1800
1000
1700
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 7 людей.
Минулого місяця - 3 людей.
За останні 6 місяців –66 людей.
Про компанію:
Ви захоплюєтеся спортом, любите туризм та активний відпочинок? Ви шукаєте, де придбати якісні спортивні товари за хорошими цінами? Не любите шопінг і довго стояти в чергах? Отже, ви потрапили туди, куди треба!

Все необхідне Ви можете купити, заощадивши багато часу, відвідавши наш магазин "SportFit", що знаходиться в Вінниця. Ми з радістю допоможемо Вам у виборі потрібного товару, будь то спортивне харчування, ракетка для тенісу, скейтборд, футбольний м'яч або навіть зручні шведські стінки та тренажери.

Так само Ви можете, без зайвих труднощів прямо зараз, замовити товар, що сподобався, в нашому інтернет-магазині "sportfit.map.vn.ua/#vtur", навіть не залишаючи зручного крісла і наші кур'єри його доставлять для Вас у зручний для Вас час та місце!

Якщо Ви живете в Одесі, Львові, Харкові, Донецьку чи інших містах нашої країни, то Ви так само можетепридбати у нас товари для активного відпочинку та спорту, а ми доставимо в потрібне місто їх через відповідну службу доставки. Нашим перевагою є наявність десятків позицій різних спортивних товарів відомих марок, які є у нашого магазину.

Магазин "SportFit" надає широкий асортимент високоякісних спортивних товарів, від дрібниць, таких як еспандери, скакалки, фітболи, ракетки для бадмінтону, м'ячі для футболу, баскетболу, волейболу, килимки для фітнесу, йоги, і до тренажерів для різних груп м'язів, масажного обладнання, спортивних столів для більярду та шведських стінок.
Все це ми доставляємо до будь-якої точки нашої країни: Львів, Київ, Дніпропетровськ, Суми, Луганськ та інші міста України.

Окрім іншого, ми не перестаємо працювати над постійним розширенням асортименту пропонованих товарів для активногопроведення часу та спорту в нашому магазині. Щодня ми контактуємо з різними постачальниками для укладання договорів щодо постачання якісних спортивних товарів. Тому ми всім можемо запропонувати великий вибір продуктів для футболу, бадмінтону, гімнастики, велоспорту, фітнесу, важкої атлетики, тенісу, спортивного харчування та інших продуктів для спортсменів.
Робити корисні покупки в нашому магазині завжди просто, приємно і зрозуміло, а головне Ви можете зробити це перед від'їздом на відпочинок.
Інтернет-магазин " SportFit " має десятки розділів з позиціями товарів для спорту та активного відпочинку – це ролики, скейти, товари для аеробіки та фітнесу, штанги, хула-хупи, столи для тенісу, різні ігри, взуття популярних брендів, рюкзаки, сумки та багато іншого.

Що б зробити замовлення у нас в магазині необхідно лише вибрати потрібний товар, який вам сподобався інатиснути на кнопку "Купити", далі заповнити форму замовлення, після того з Вами зв'яжеться наш менеджер та уточнить усі питання та деталі доставки Вашого товару. Після цього, наші кур'єри доставлять сформоване замовлення у зручний для Вас час за вказаною адресою. Сплатити замовлення можна як готівкою при отриманні товару, так і безготівковим переказом грошей на рахунок магазину.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
купить кроссовки, магазин спортивных товаров, кардио-тренажеры, тренажеры, спорттовары, sport fit, спорт фит
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
андрей | 06.11.2016 09:18:46 | ip: 5.18.210.11
у вас есть кроссовки адидас 47 размер u44211
Ольга | 09.04.2016 14:56:45 | ip: 193.107.104.233
Работой магазина абсолютно довольна! Утром заказала тренажер, после обеда его уже привезли и собрали, проконсультировали об использовании и дали рекомендации по тренировкам. На каждом этапе было приятное и дружеское отношение. Магазин рекомендую однозначно!
Людмила | 09.04.2016 14:55:57 | ip: 193.107.104.233
Заказывала неделю назад беговую дорожку в этом магазину. Менеджер молодчинка, общался вежливо, и знает что он продает. Привезли через день прямо под дом. Сервисом довольна, магазин можно советовать друзьям)
Константин | 09.04.2016 14:54:19 | ip: 193.107.104.233
Посоветовали этот магазин мне мои друзья. Купили в семью орбитрек, доставили и собрали оперативно.Хочу сказать спасибо магазину, менеджеру и мастерам, что не. Магазин полностью рекомендую.
Женя | 11.03.2014 01:31:36 | ip: 195.5.28.79
Здравствуйте! А можно посмотреть прайс на спортивное питание? спасибо!
Всі відгуки 6
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!