Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

ПриватБанк (відділення просп. Космонавтів)

Меню компанії:
показати
Новина за 06-11-2014  |  10 років тому!

53 українських прапори замайоріли над відділенями ПриватБанку на Вінн



 
 

Рішення про підняття державного прапора над усіма відділеннями ПриватБанку в Україні  одностайно прийняли усі регіональні керівники банку. На Вінниччини впродовж жовтня прапори встановили на 53 відділеннях.В ПриватБанку сподіваються, що інші комерційні та державні установи підтримують цю ініціативу та прикрасять свої офіси та будівлі державною символікою.
- Раніше розуміння державності для українців було відстороненим, яке ніби-то тебе не стосувалось, - розмірковує заступник директора з розвитку Вінницької філії ПриватБанку Євгенія Стойко. - Але сьогодні ми розуміємо, що українська символіка - це не просто ознака державності. Це долі людей, які в цю хвилину творять історію держави, де житимуть наші діти. І такі невеликі деталі, як встановлення жовто-блакитного прапору на відділеннях ПриватБанку буде нагадуванням нашим працівникам про те, що ми є частиною держави, яка сьогодні народжується. І маємо докладати максимум зусиль аби працювати для свого народу, аби дух патріотизму наповнював кожного нашого клієнта.
Найпатріотичніший банк України ПриватБанк вже не одноразово доводив, що він іде зі своїми клієнтами-співвітчизниками пліч-о-пліч. І це не перше патріотичне рішення ПриватБанку. Раніше банк запустив випуск пластикових карт з патріотичним дизайном. Сьогодні кожен українець може безкоштовно оформити собі у будь-якому відділенні ПриватБанку карту Патріота у національних кольорах із написом “Слава Україні!” А замовивши карту з індивідувальним дизайном, клієнт може бути упевненим, що усі кошти за оформлення такої карти будуть направлені на потреби наших воїнів у АТО.
З весни цього року ПриватБанк надав допомоги нашим воїнам на суму близько 2 млн. грн.Тому відтепер до звичних зелених відтінків корпоративних кольорів ПриватБанку можна додати і жовто-блактині. А новий девіз “ПриватБанк - банк  для тих, хто любить Україну” - ще один крок для підняття патріотичного духу.
У Вінницькій  області працює близько 455 терміналів самообслуговування, 229 банкоматів і 106 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).
Небагато реклами Вінниці: