Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

ПриватБанк (відділення просп. Космонавтів)

Меню компанії:
показати
Новина за 23-01-2014  |  11 років тому!

ПриватБанк: зручні послуги у "прозорому офісі"

 ПриватБанк: зручні послуги у "прозорому офісі"
Задля поліпшення якості надання всіх видів соціальних послуг, що надаються структурними підрозділами виконавчої влади та наближення їх до людей у Немирові розпочав свою діяльність Центр надання адміністративних послуг («Прозорий офіс»)
Діяльність центру спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, впровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя.
З сьогоднішнього дня, 16 січня, мешканці Немирівського району будь-яку довідку чи свідоцтво можуть отримати в одному місці.
 
На базі “Прозорого офісу”, для зручності клієнтів Приватбанк створив універсальну точку самообслуговування, де кваліфікаційний співробітник банку допоможе здійснити будь-які платежі за допомогою терміналу, а також оформити необхідні банківські продукти (картку Універсальну, пенсійну картку, депозит, тощо).
 
За словами банкірів ПриватБанк стає ближчим до своїх кліентів і для зручності на терміналі самообслуговування створенно спеціальне меню, де можна провести платежі всіх необхідних послуг прозорого офісу - що значно скорочує час та покращує якість обслуговування громадян.
 
Довідка:
У Вінницькій області відкрито 103 відділення, працює 244 банкомату і 355 терміналів самообслуговування Приватбанку.
 
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» - постійно діючий робочий орган виконкому міської ради, в якому надаються адміністративні послуги. Діяльність «прозорого офісу» побудована на основі Єдиної інформаційно-аналітичної системи соціального захисту населення.
Небагато реклами Вінниці: