запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Як не помилитися з покупкою в Чорну п'ятницю?


Є дві великі категорії покупців. Одні люблять робити імпульсні покупки. Інші підходять до процесу, максимально зважуючи всі за та проти. До якої категорії не належали б ви, у чорну п'ятницю ви ризикуєте втратити голову. Адже саме цього дня у всіх магазинах стартує сезон найбільших розпродажів року.
 

Як підготуватися до шопінгу?


У листопадові дні хочеться купити все, одразу і скрізь. Найкращою підготовкою до дня, коли починається Чорна п'ятниця знижки, на якій досягають максимальних розмірів, є забезпечення фінансової подушки. А ще формування приблизних списків покупок, щоб не забути придбати все найнеобхідніше, звичайно ж, залишивши місце для маленьких радощів.
 

Підготуватися до шопінгу в Intertop досить легко. Допоможе в цьому сайт магазину, а також спеціальний мобільний додаток. Зареєструвавшись на платформі ви отримаєте можливість:
 

  • переглядати всі товари каталогу з актуальними цінами та наявністю;
  • мати можливість сформувати список обраних товарів;
  • отримувати ранній доступ до акцій та спецпропозицій;
  • отримувати додаткові знижки за програмами лояльності.


Більшість опцій доступна на сайті компанії. Але в додатку користуватися “плюшками” та бонусами значно зручніше. Адже вони завжди перебувають під рукою. А значить ви не пропустите нічого цікавого.
 

Які товари можна купити в Інтертоп зі знижкою


У чорну п'ятницю із знижкою можна купити практично все! Якісний зимовий пуховик, гарний гель для душу, стильні босоніжки або спортивний костюм – все це може стати вашим. Причому, 25 листопада цінники на вищезгадані та багато інших товарів опустяться до непристойно низьких значень.


Здійснити замовлення легко! Просто виберіть потрібний товар, колір та розмір, визначтеся із системою оплати та доставки та насолоджуйтесь приємним шопінгом. Проведіть чорну п'ятницю з максимальною користю в Інтертоп!