запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Чохол на MacBook Air 13

Кожен товар компанії Apple - це не дешеве задоволення, тому радимо вам подбати про захист ноутбука від непередбачуваних ситуацій, падінь або механічних подряпин, а вони трапляються досить часто. Є відмінний варіант як вберегти ваш пристрій - чохол на MacBook Air 13.



Ви завжди можете вибрати накладку на свій смак, адже різноманіття цих аксесуарів напевно, найбільше, яке може бути: силіконові, повстяні та фетрові, у формі сумки або конверта, якісні від Jisoncase та копійчані китайські… Коротше кажучи, асортимент може закрутити голову.

 

Натомість вибор чохлів для макбуків ейр не такий широкий. Адже захисний кейс цьому ноутбуку просто необхідний, ноутбук позиціонується як мобільний — і, правда, цей ультратонкий та легкий гаджет носити із собою одне задоволення. Тільки ось коли тягаєш девайс усюди, чохол просто необхідний. У цій статті розповімо, де краще купити чохол для Macbook Air 13.

 

Як вибрати чохол для Macbook?


Вибираючи чохол для свого MacBook Air 13, чи купуючи чохол для будь-якого іншого пристрою, є два аспекти, які мають значення – зовнішній вигляд та матеріал/форм-фактор. Останній грає важливу роль. Матеріал і форм-фактор корпусу повинні визначатися тим, як ви плануєте переносити ноутбук. Якщо тримати його в діловому портфелі, стане в нагоді простий силіконовий або пластиковий чохол – цей чохол захистить від подряпин і потертостей, але не врятує від падінь. Якщо ви плануєте носити Macbook, в основному в руках, тут варто подумати про надійніший захист для вашого пристрою. Якщо ви хочете, щоб ваш ноутбук виглядав діловим і преміальним, придбайте чохол у формі сумки для свого Macbook Air 13, але не забудьте покласти в цю кобуру якийсь м'який матеріал – фетр і т.д. І навпаки, якщо ви хочете чогось більш легковажного та молодіжного, то зверніть увагу на різнокольоровий чохол зі штучної шкіри у вигляді рюкзака. Ну а модниці можуть оцінити цікаві поєднання шкіра/повсть, замша/шкіра та інше у вигляді папок-конвертів. Але тут ми перейдемо до зовнішнього вигляду, тому ви можете вибрати будь-яку комбінацію, тільки не забувайте про основне правило – м'який усередині, міцний зовні, тоді ваш ноутбук буде безпечним і надійним.

Багато знавців рекомендують користувачам товари фірми Jisoncase, але звичайно на них світло клином не зійшлося, ви завжди можете знайти такі ж якісні чохли для Macbook Air 13 і ціна вас приємно здивує.

Купити чохли для Macbook Air 13 можна в нашому інтернет-магазині, адже вибір досить великий: це і накладки, і чохли-кишені, і, звичайно ж, чохли-сумки. Для ділових зустрічей, роботи або щоб почуватися модником. Вибір тільки за вами.