запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Великий асортимент варочних панелей

Варочні панелі в сучасному світі виготовляються з різноманітним функціоналом. Є моделі, які підійдуть як для великих, так і невеликих площ. Без каталогу варильних панелей складно ознайомитися з усіма видами техніки, тому варто ознайомитися з найпопулярнішими варіантами.

Індукційні

Забезпечені спеціальними індукційними котушками з автоматичним фокусом. Це допомагає не витрачати час на виставлення посуду для приготування певних контурів. Нагрівання відбувається на тій площі, де техніка «відчуває» наявність посуду.

Зона з нагрівальним елементом зустрічається найрізноманітніших форм. Найкраще прийнято вважати овальну форму. Увімкнення може відбуватися за допомогою різноманітних команд, наприклад, при подвійному торканні панелі.

Є автоматична функція вимкнення, яка дозволяє досягти максимальної безпеки в процесі експлуатації. Як правило, її спрацьовування відбувається в тому випадку, якщо на панель потрапляє рідина або посуд знімається з поверхні.

Під час встановлення таймера панель може самостійно вимкнутись через заданий проміжок часу. Також найчастіше зустрічаються такі опції:

• блок управління. Ця функція особливо зручна, коли планується миття поверхні. Дозволяє захистити дітей від випадкового включення;

• автоматичне закипання. Передбачає таймер, який відключає плиту через заданий проміжок часу або можна запрограмувати зниження інтенсивності нагріву.

Переваги газових панелей

Найбільш бюджетним варіантом прийнято вважати панель з газовими пальниками та емальованою поверхнею. Так як конструкції мають невеликі поглиблення, нерідко за короткий час починають накопичуватися залишки продуктів та вологи. Конструкції, виконані зі сталі, стійко переносять механічні дії та служать протягом тривалого терміну.

Плюси електричних панелей

У порівнянні з газовою плитою, електрична вважається найбільш безпечною. Використання газових конфорок передбачає наявність відкритого вогню. У робочому стані відбувається згоряння кисню, через що з'являється спертість повітря.

Індукційні поверхні з електричними елементами є найсучаснішим і найпопулярнішим рішенням з кількох причин:

• економічність. Електрика не витрачається на прогрівання спіралі, а використовується тільки для створення електромагнітного поля;

• зберігає тепло, що виділяється у процесі використання. Прогрівання посуду здійснюється швидко;

• при приготуванні, їжа швидко прогрівається, не прилипає та не підгорає;

• забезпечується стабільна робота навіть за споживання низького рівня електроенергії;

• безпека. Неможливо обпектися;

• екологічна безпека. Не змінює концентрацію домішок у повітрі.

Також варто відзначити, що сучасні варильні поверхні нерідко забезпечені додатковими функціями, що дозволяє організувати максимально комфортні умови при приготуванні.