запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Найкращі букмекерські контори в Україні: рейтинг букмекерів (ТОП-10)

На Спорт Арена представлені найкращі букмекерські контори України. Є багато цікавих пропозицій, а саме 10. Усі вони пройшли жорсткий відбір за коефіцієнтами, бонусами та відгуками. Щоб вибрати найкращого, залишається вивчити особливості, враховуючи всі переваги та недоліки.

 

Parimatch

Букмекерська контора Parimatch є першою за списком та рекомендується розпочати з розгляду головного сайту. Користувачі переходять на сторінку та дивляться правила. Вони чітко прописані як зобов'язання, а й відповідальність.

У верхньому полі відкриті ставки, підтримка. Можна перейти будь-який вид спорту, оцінити статистику. Видно дані про активні команди, гравців. Плюс на сайті діє партнерська програма, є новини з теми ставок.

Особливості БК:

  • депозит від 1 гривні,
  • більше 20 ліній,
  • бонуси до 2500 грн.

Букмекерська контора нещодавно оновила інтерфейс. Значки стали чіткішими і змінили дизайн. Гравці оцінили нову розкладку для тікету. Тепер робити прогноз полегшало, вноситься тотал і можна здати надходження коштів.

Другий момент – це відмінний мобільний додаток. У ньому збережено історію ставок, всі дані облікового запису. На роботі, вдома та під час відпочинку користувачі переходять у додаток. З телефону можна зробити кілька ставок, а також як на ПК, запустити трансляцію.

 

Favbet

Букмекерська компанія Favbet працює з клієнтами у різних напрямках. Насамперед, БК надає безліч ліній. Ставки на теніс та бокс мало кого дивують. Однак завжди можна піти далі та перейти на хокей, швидкісні види спорту. Як варіант можна розглянути Наскар, ралі.

Особливості БК:

  • виведення особистих грошей від 100 гривень,
  • безліч партнерів,
  • ставки від 2 грн.

Букмекерська контора щодо інтерфейсу виглядає лаконічно. Перейшовши на сторінку Favbet, відкриваються види спорту. Якщо дивитися бокове вікно, збережено тикети. Всі дані представлені у табличному вигляді, це потрібно для простоти сортування.

Ставки можна виставити за датою або видом спорту. Ще на сайті Favbet працює партнерська програма. Коли зі ставками настає затишшя, можна тимчасово перейти на друзів. За кожного знайомого передбачено відсоток.

 

1xBet

Букмекерська контора 1xBet потрапила в ТОП через найкращі коефіцієнти. До уваги беруться такі види спорту, як формула 1 та бої без правил. Гравці здатні вибрати волейбол чи американський футбол. Величезні коефіцієнти вказані хокей, бокс, гандбол.

Особливості БК:

  • подарунки за депозит до 3000 гривень,
  • швидкі ставки від 5 гривень,
  • показник прибутковості 5%.

Мобільний додаток 1xBet розв'язує руки. Роблячи ставки на відпочинку, на роботі, виходить пильніше спостерігати за улюбленими іграми. Точний прогноз завжди призводить до великого профіту.

Якщо детальніше розглядати програму, телефон відображає лінії, статистики по командам. Якщо дивитися гравців, відображається загальна кількість перемог та програшів.

Швидкі ставки – приємний додаток на сайті 1xBet. Крім мобільного додатка БК пропонує економити час у процесі здійснення ставки. Якщо дивитися анкету без тотала, виходить просто вибрати результат та переходити далі. Коли все зроблено, людина потрапляє до особистого кабінету, де відображаються дані:

  • особиста інформація,
  • квитки,
  • бонуси.

В особистому кабінеті відкривається статистика за ставками. Гравцю відображаються дані щодо отриманого доходу, можна перейти до розділу фінансів. Там можна додати новий електронний гаманець або змінити банківську картку.

 

Marathonbet

Робити ставки на спорт найпростіше з БК Marathonbet. На футбол встановлені здебільшого найкращі коефіцієнти. Якщо дивитися знакові зустрічі, використовуються трансляції. Гравці переходять на відео, роблять одну або кілька ставок.

Особливості БК:

  • виведення власних коштів від 164 гривні,
  • допустимий депозит від 33 гривні,
  • прибутковість 3%.

Таким чином, Marathonbet відрізняється низьким порогом виведення коштів. Комісія зі зняттям готівки залежить від обраного способу. В особистому кабінеті вибираються як банківські картки, так і електронні гаманці. Можливо, когось зацікавить поповнення мобільного рахунку чи інтернету.

Для того щоб робити ставки не обійтися без депозиту. Як за висновком, застосовуються гаманці, карти, банківські рахунки. Зручно, що гравець здатний зробити невеликий внесок. Це доречно, оскільки ставки можуть бути малого розміру.

Настав час перейти до прибутковості. Показник прибутковості складає 3%, і це означає, що гравці виходять у плюс за рахунок спорту. Це стало можливо після інтеграції реклами. ФК зацікавлені у тому, щоб залучати нових глядачів. БК Marathonbet, користуючись цим, надає таку аудиторію. Користувачі роблять ставки та паралельно допомагають футбольним клубам і надалі розвиватися.

 

MELbet

Разом із мобільною версією БК MELbet заслужено потрапило до ТОП. За відгуками гравців, сервіс надзвичайно простий, він здатний розібратися навіть школяр. Спочатку заповнюється анкета, на екрані показані нескладні питання. Далі відкривається особистий кабінет, від якого йде посилання правила.

Якщо пройтися основними пунктами, гравець робить ставки, може виводити кошти будь-яким способом. Також відкрито партнерську програму, це також прибутковий напрямок для відвідувачів сайту.

Особливості БК:

  • вітальний бонус до 3000 гривень,
  • показник прибутковості 4%,
  • виплата за рахунок 40 гривень.

Ігровий зал MELbet є додатковою перевагою. Гравці роблять ставки в рулетку, здатні отримувати дохід. Крім спорту, є можливість грати в карти. Баккара, покер - далеко не повний перелік карткових ігор.

Якщо людина не знайома з американською рулеткою, це потрібно терміново виправити. Коли азартні ігри вже набридли, слід терміново повертатися до ставок на спорт. Щодня з'являються нові лінії, можливо, користувача зацікавить кіберспорт.

 

Bet365

Букмекерська контора Bet365 поєднує в собі простоту та багатосторонність. Вікно реєстрації виглядає максимально стисло. Приділивши 5 хвилин часу, вийде заповнити дані, а далі відкриваються всі принади особистого кабінету. Усі ставки виробляються через нього.

Ще в особистому кабінеті збираються бонуси. Кошти за реєстрацію та поповнення балансу мають обмеження, але можуть бути використані для ставок. Щоб у цьому переконатись, достатньо вибрати пункт бонусу.

Особливості БК:

  • бонус за реєстрацію до 100 доларів,
  • найменша ставка 20 центів,
  • виведення коштів від 10 доларів.

На першому місці стоїть бонус у 100 доларів. БК Bet365 щедра на подарунки, але комісія порівняно з іншими завищена. Також варто врахувати, що ставки можна робити від 20 центів. Їх кількість не обмежується, можна за один раз вибирати зовсім різні види спорту.

Третя особливість – швидке виведення коштів. Для цього на балансі має бути не менше ніж 10 доларів. Після натискання кнопки виводу формується заявка менеджера. Адміністрація не зволікає з виплатами, це можна перевіряти онлайн через особистий кабінет.

 

Pinnacle

Букмекерська контора Pinnacle вирвалася в ТОП через якісну оптимізацію на мобільному пристрої. Розробники вважають, що робити ставки можна будь-де. Наприклад, користувач їде додому або вирушає на сніданок. У цей час буде зручно переглянути смуги.

Поточні заходи у програмі показані списком. Є дати, команди, гравці, коефіцієнти. З телефону можна відкрити детальну інформацію. Якщо йдеться про турніри, можна дізнатися навіть про призові.

Особливості БК:

  • найменша ставка 1 євро,
  • показник прибутковості 3%,
  • нарахування на рахунок 20 євро.

Як зазначено вище, БК Pinnacle надає можливість робити ставки від 1 євро. При депозиті в 20 євро легко за день робити не більше 20 ставок. Зручно, що на сайті працюють різноманітні стратегії. Хтось вважає за краще грати без ризику, зрідка робить невеликі ставки.

Якщо вести статистику, виходить подвоїти власний капітал. Насамперед проводиться вибірка за найвигіднішими лініями. Враховується статистика та показники коефіцієнтів. Далі йде чиста математика, адже дохід залежить від кількості поставлених грошей.

Зосереджуватися на одній події немає жодного сенсу. Найперспективніше дивитися дуже різні види спорту. Наприклад, одну ставку зробити на крикет, решта на кіберспорт. Також працює тактика того, хто програв, яка має такі особливості:

  • величезна віддача,
  • простота техніки,
  • високі коефіцієнти.

За стратегією вибірка, що програв, проводиться за заходами, де шанси приблизно рівні. Це може бути суперництво команд чи гравців. Далі потрібно зробити ставку саме на того, хто програв. Навіть якщо в угоді зіграє близько 40%, то можна сподіватися на дохід.

Другий момент – це вибірка ліній. Є види спорту, коли перемоги зовсім непередбачувані. Наприклад, можна розглянути бої без правил. На відміну від боксу, швидкий прийом на удушення вирішує результат битви. Те саме можна сказати про удар по щелепі. Спортсменів не захищають щитки, немає великих рукавичок.

Як показує практика, більшість ставить на кумирів. Також, коли вони не у фавориті, люди все одно за них хворіють. З погляду холодного розрахунку такий підхід є неправильним. Потрібно спеціально відбирати зустрічі, де виходить ветеран проти перспективно. Віддача у разі може бути понад 60%.

 

Fonbet

Букмекерська контора Fonbet активно набирає обертів за рахунок реклами. У ній йдеться про шикарні коефіцієнти, кращі трансляції. Розпочати розбір рекомендується з відгуків. За правилами БК ставки можна робити кілька видів. Групові варіанти є не найпоширенішими, але це новинка.

В одному тикеті дозволяється відзначити кілька результатів. Це може бути тотал чи ні. Далі варто розглянути фаст тікети. У них відсутній рахунок, просто вибирається переможець серед двох сторін. В особистому кабінеті гравців чекаю на новинки. Окрім бонусів, відображаються новини. Менеджери вважають, що людям важливо вчити правильно робити прогнози. Найпростіше це втілити в життя через стрічку новин, в якій подається море корисної інформації.

Особливості БК:

  • прибутковість 6%,
  • найменша ставка 30 рублів,
  • комісія з користувача 0%.

Виходить, прибутковість на сайті досягає позначки 6%. За великої кількості ставок показник можна збільшити в 10 разів. Профіт вдасться підняти за рахунок застосування правильної стратегії. На сайті БК ніхто не забороняє рахувати, є проста математика.

Згідно з цифрами, вирішальними вважаються великі ставки. Якщо розпорошаться на дрібні ігри, баланс буде плаваючим. За підсумками певного періоду важко говорити про великий приріст. Ризиковані ставки є знаковими з кількох причин. Гравець відразу забирає великий куш і має право робити, що забажається.

Друге – це економія часу. Так, підготовка забирає сили, проте одна ставка змушує поглянути на одну вирішальну гру. Окреме питання стосується вибору події. Зрозуміло, йдеться не про просту місцеву гру. Як показує практика, і відгуки користувачів варто вибирати не стандартні події.

Наприклад, періодично проводяться зустрічі шановних спортсменів у похилому віці. Незважаючи на почесний вік, люди за них вболівають. Як відомо, букмекерські компанії не складають реального прогнозу, вони показують очікування гравців. Тому така стратегія має переваги:

  • швидка віддача,
  • одна ставка,
  • один платіж.

Роблячи одну ставку проти колишньої зірки, виходить заощадити багато часу. Саме ця політика активно просувається на сайті Fonbet серед ком'юніті. Гравці обмінюються результатами, діляться успіхами. Вони розгадали алгоритм роботи БК і закономірно отримують прибуток.

 

FanSport

Якщо є бажання спробувати щось нове варто переходити на сайт FanSport. Більшою мірою він просунутий щодо кіберспорту. Події дуже багато і справа не обмежується КСГО. Натовпи фанатів Форт Найтс стоять у черзі, щоб знову випробувати свої сили.

Таких впливів немає навіть у хокеї, баскетболі. Сьогодні промисловість заволоділа увагу громадськості і диктує свої умови. Навіть якщо подивитися на гонорари кіберспортсменів, то це фантастичні цифри. При цьому варто будувати ілюзій. Реальні заробітки чекають на гравців на американському ринку. Саме там для гравця сприятливо складається ситуація.

Це пов'язано з тим, що немає лідерів, що застоялися. З'являється нова кров, яка голосно заявляє про себе. Подібні сплески добре для гравців, які мають інсайдерську інформацію. Тобто потрібно буде перейти на форуми і трохи заглибитись у питання.

Особливості БК:

  • найменша ставка 5 гривень,
  • показник прибутковості 5%,
  • комісія з користувача 0%.

Таким чином, мінімальною вважається ставка 5 гривень. Це невеликі гроші, ризик можна вважати нульовим. Натомість гравець отримує море драйву. Прибутків у 5% вистачить для того, щоб відмовити від інших додаткових заробітків. У перспективі ставки забиратимуть увесь час.

Наприклад, варто розглянути футбол. Граючи у вищій лізі, простіше робити прогнози, але великих грошей там просто немає. Переможці з ймовірністю 70% вже відомі. Вихід є, треба йти далі. Однак про дрібні змагання не йдеться, краще розглядати додаткові види спорту.

Футбол також представлений на консолях. Так, йдеться про кіберспорт, БК FanSport – один із найкращих майданчиків для цього. Насамперед рекомендується подивитися на коефіцієнти. Тепер є можливість вибрати стратегію:

  • швидкий старт,
  • одна гра,
  • максимальний драйв.

Гра на швидкий старт розрахована для новачків. На сайті БК вибирається найпопулярніший захід. Ставка виробляється на лідера можна отримати свій скромний дохід. Далі йде стратегія однієї гри. Тут все цікавіше, оскільки букмекерські компанії виставляють лінії, де лідера складно визначити.

Найкраще включити аналітика та зробити правильний вибір на сайті БК. Третя стратегія – максимальний драйв. Як відомо з назви, ставити доведеться на лузерів. Саме з них завжди шалені коефіцієнти, з однієї ставки можна отримати колосальні гроші.

 

GG.BET

Букмекерська контора GG.BET чекає на гравців з розпростертими руками. За відгуками користувачів, застосовуються справедливі правила, можна отримати солідні гонорари.

Особливості БК:

  • прибутковість 7%,
  • нарахування від 5 доларів,
  • найменша ставка – 16 гривень.

Гравці активно поринають у світ азартних ігор, переходять на статистику. Внутрішнє чуття їм підказує, де на людину чекає перемога. У той же час не можна стояти на одному місці. Будь-який профан підтвердить, що вивчення нової справи – запорука успіху.

 

Оцінка найкращих БК

Вище розглянуті топові букмекерські компанії, а отже, настав час підбити підсумки. Більшість БК дотримуються такої політики. Вони стежать за виконанням правил, намагаються працювати над лініями та коефіцієнтами. Із загальної чисельності виділяється платформа Паріматч. Її слід похвалити за осудну підтримку, дуже високу прибутковість на сайті навіть для новачків.

 

Всі відгуки про букмекерів

Букмекерські компанії завжди намагаються просувати свою рекламу. При переході на сайт все виглядає чудово, і підтримка така мила. Однак під час нагляду відгуків можуть випливти неприємні речі. Таке відбувається, коли менеджери намагаються приховати важливі факти.

Наприклад, майданчики без ліцензії не дотримуються власних правил. Систематичні порушення призводять до того, що починають скаржитися.

 

Надходять нескінченні скарги

Лише позитивні відгуки про БК виглядають дико. Якщо контора не купує коментарів, негатив у будь-якому випадку має бути присутньою. Інше питання – як із ним працюють менеджери. У цьому плані можна назвати кілька стратегій. Заохочувальною тактикою вважається, коли менеджери детально розуміються на суті скарги. Після цього вони дають чітку відповідь на претензію.

Друга стратегія – це ігнор. Користувачі можуть писати тисячі листів, але залишаються без відповіді. Людина при цьому може використовувати докази, але адміністрація в ігнор.

Третя стратегія – взаємні скарги. Контрнаступ проти скаржників виглядає крайнім заходом. Звинуватити відвідувача сайту виглядає не чесним, оскільки, звичайно, слово все-таки залишається за БК.

 

Розгляд ліній

Поява нових видів спорту у ставках призводить до того, що кругозір гравців розширюється. Якщо розглядати варіанти з трансляціями, вони викликають більший інтерес. Як приклад варто розглянути бої без правил.

До їх появи був бокс, який поступово здавав позиції. Букмекерські компанії активно підхоплюють нові види спорту. На табло з'являються лінії, хоча їх і так багато. Є високі коефіцієнти Гра з високими коефіцієнтами приносить більше задоволення. При виграші людина відчуває прибуток, може собі більше дозволити. Також не варто забувати про ризик. Якщо дивитися за статистикою, букмекерські компанії намагаються тримати баланс.

 

Простота використання сайту

Новачку складно зорієнтувати на новому сайті. Розробники намагаються придумати карту, роблять велику кількість розділів. Не завжди це працює, тому що потрібна якісна верстка та дизайн. На сьогоднішній день таке можуть дозволити лише великі компанії.

Так, на прикладі Париматч чітко видно, як поступово змінюється інтерфейс. На головному сайті чітко читається основна та другорядна інформація. З появою спливаючих даних вдалося позбавити сторінки тонн непотрібної інформації.

 

Завантажити мобільний додаток

Мобільні програми є практично у всіх букмекерських контор. Якщо просто зайти на сайт із телефону, це не те. Інтерфейс не оптимізований під таку роздільну здатність, тому натискати на кнопки дуже важко. Зовсім по-іншому справи з мобільним додатком. Перед розробниками стоїть не просте завдання – втиснути меню, щоби сильно не втратити у функціоналі. З цим завданням вони справляються добре, але баги неминучі.

 

Додатково є слоти та карткові ігри

Ігрові автомати представлені в казино, але хтось сказав, що їх не може бути в букмекерській компанії. Технологічно це не так складно. На прикладі Париматч можна побачити, що для гравців доступні топові ігрові автомати.

В результаті відвідувачі мають можливість крутити барабан, заробляти додаткові гроші. Якщо знову захочеться повернутися до ставок на спорт, вони вже поряд і чекають на гравця. Трансляції прямо зараз Трансляції онлайн – це один із найкращих способів привернути увагу вболівальників. Коли користувачі спостерігають за грою в режимі реального часу, робити ставки набагато цікавіше. Букмекерські контори, зі свого боку, працюють над контентом.

Вони хочуть, щоб картинка була чіткою та яскравою. Таким чином, трансляції мають високу роздільну здатність, контент надається безкоштовно.

 

Правда про бонуси під час реєстрації

Деякі БК під час реєстрації дають до 2500 грн. Це приємний бонус для нових гравців і його дійсно просто отримати. Кошти використовуються лише для ставок і за правилами БК їх не вдасться вивести на картку. Інші БК не надають вітальний пакет. Однак вони працюють в іншому напрямку, наприклад, зняття чи зменшення комісії для гравців. Офіційні майданчики Раніше більшість букмекерських контор працювали без ліцензії. Зараз на території України жорстко контролюється цей напрямок. Компанії отримують ліцензії та отримують право займатися діяльністю. Контролюючі органи не втручаються, але стежать за роботою.

Це означає, що права та обов'язки сторін повинні дотримуватися. Гравці мають можливість робити ставки та знімати отримані кошти. Адміністрація має змогу збирати ставки, робити виплати.

 

Зробити вибір букмекерської компанії

Описано велику кількість букмекерських компаній та обрати фіналістів не просто. Однак не просто першим за списком стоїть компанія Париматч. Як показали тривалі перевірки, саме вона є зразком за ставками.

Це добре видно за коефіцієнтами, лініями, підтримкою. Користувачі мають змогу порівняти бонуси, комісії на сайті.

 

Джерело: https://donpress.com/news/29-09-2021-luchshie-bukmekerskie- kontory-v-ukraine-reyting-bukmekerov