запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Новини у світі боксу: у Василя Ломаченка є всі шанси взяти черговий титул

11 грудня у Нью-Йорку відбудеться поєдинок Василь Ломаченко - Річард Коммі, повідомляє промоутерська компанія TopRank. Як відомо, Ломаченко втратив титул чемпіона світу в бою проти Теофімо Лопеса, проте після цього він уже провів один бій, улітку Василь переміг японця Масайоші Накатані, як повідомляють Новини спорту.



У листопаді Теофімо Лопесу доведеться захищати свій чинний пояс чемпіона світу, це буде австралієць Джордж Камбососа. Раніше говорилося про те, що Ломаченко, провівши бій з Коммі, зможе взяти реванш у Лопеса, проте Теофім навідріз відмовляється від цього, обґрунтовуючи тим, що це вже пройдений етап і повертатися до цього він уже не буде. Раніше Лома, будучи на піку своєї популярності подбав про те,щоб включити до контракту пункт про неможливість бою-реваншу з Лопесом. Мабуть, Теофім це не забув, і хоче відплатити тією ж монетою.

Як стверджують експерти Лопес стрімко набирає вагу, щоб піднятися в категорії, і швидше за все після бою з австралійцем Теофім поміняє вагову категорію. Таким чином, для Василя Ломаченка його пояси стануть вакантними, і у нього з'явиться шанс здобути титул чемпіона світу.

Нинішній суперник Ломаченко – Коммі, якому 34 роки, має за плечима 33 проведені бої, серед яких лише 3 поразки. Боксер родом із Гани, почав свою кар'єру виграючи бій за боєм, на 25 поєдинку рішенням суддів у приблизно рівному бою програв американцю Роберту Істеру, це був перший титульний бій IBF. Наступний бій також ознаменувався поразкою росіянину Денису Шавікову. Далі слідував також ряд перемог і титул чемпіона IBF. Остання його поразка у поєдинку відбулася з Теофімо Лопесом у 2019.

Команда Василя ґрунтовно та серйозно готується до майбутнього поєдинку. Його команда вилетіла до США ще за дві неділі до офіційного підтвердження дати поєдинку. Як повідомляє тренер Сергій Городничов, Лома з Коммі робитиме клоуна. Він припускає, що при спробі накаутувати Річарда Коммі чекатиме серйозна невдача, Ломаченко дасть серйозну відсіч, адже навіщо українцю перекриватися, нариватися на удар. Ломаченко у будь-якому разі покаже гарний бій, без сумбурності, клінчів. Основна зброя Василя – це легкість у ногах навколо суперника, тримати, таким чином Коммі на дистанції, та з відстані розстрілювати суперника, як клоуна. Це спровокує Річарда на агресію, нападки, на захист він спробує зловити українця на помилках, що йому не вдасться. Ломаченко розкотить на боксерському рингу Комі.

Так само цікава думка іншого експерта Ігоря Левенштейна, він зазначає таке. За його словами, головний суперник Ломи – це його вік, йому вже 33 роки. Це є серйозною перешкодою у побудові грандіозних планів. Українцю потрібно не відкладаючи виграти у Коммі та зробити все для того, щоб відбулася організація титульного бою, незалежно від персони суперника. Такий бій цілком реальний, тому що Лопес швидше за все підніметься у своїй ваговій.

За матеріалами сайту vesti .ua