запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Перехідник USB Type-C: що це та навіщо його використовують


USB Type-C - це сучасний тип роз'єму, що дозволяє передавати відеофайли, фото, документи та інші дані між кількома гаджетами, що підтримують стандарт USB Type-C. Плюс у тому, що для передачі вищезазначеної інформації потрібен лише один кабель. При цьому швидкість передачі є дуже високою, що дозволяє суттєво заощадити час.

Що ж робити, якщо пристрій не підтримує такий роз'єм? Купити якісний перехідник USB Type-C можна на сайті Vodafone. .ua за доступною ціною.



Характеристики USB Type-C, про які варто знати

Такий роз'єм відрізняється підвищеною надійністю і відмінною міцністю, завдяки чому чудово підходить для використання не тільки зі смартфонами, але і з настільними комп'ютерами або ноутбуками. швидкісної передачі інформації. У USB-C є наступні переваги:
- оригінальний дизайн, що відрізняється компактністю;
- захист від переполюсування (не важливо, як саме вставлятиметься вилка);
- зручність експлуатації;
- багатофункціональний протокол (можна застосовувати для різних цілей таких, як зарядка, передача даних, підключення до пк - для перегляду файлів). Найбільш правильним рішенням для регулярного використання в настільному комп'ютері може стати його вдосконалення з використанням внутрішнього порту PCI Express.


USB Type-C адаптер як альтернативне рішення

У разі, якщо потрібно використовувати порт USB-C лише періодично чи просто немає бажання копатися з розбиранням ПК, вам може знадобитися заздалегідь підготовлений перехідник USB-C. Для переносних комп'ютерів, нетбуків та ноутбуків це може стати чудовим виходом. Адже в таких пристроях часто встановити карту PCI Express не виходить.

Обов'язково слід звернути увагу, чи підтримує перехідник стандарти USB 3.1 або 3.2, що дозволить не скорочувати швидкість передачі. Подібні перехідники також є у продажу у великому асортименті за прийнятною вартістю.