запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Як правильно підібрати комплект нижньої білизни

Як правильно підібрати комплект нижньої білизни

Жіноча спідня білизна здатна на справжні дива. Ці нехитрі предмети гардеробу можуть одночасно грати кілька ролей. Наприклад, правильно підібраний комплект - відмінно коригує фігуру, а гарний надасть особливого шарму, жіночності. Щоб купувати спідню білизну сьогодні навіть не обов'язково виходити з дому. На безмежних просторах Інтернету пропонується безліч моделей. Так званий онлайн-шопінг дозволяє заощаджувати не лише особистий бюджет, а й дорогоцінний час.

Одне питання, яке важливо, навіть потрібно вирішити, купуючи білизну на віртуальній торговій-майданчику, це правильний вибір. Тут існує кілька «негласних» правил, які є відмінною допомогою у вирішенні поставленого завдання, якщо прислухатися до них.

Критерії підбору комплекту

Отже, варто відзначити, що внутрішні відчуття тут далеко не завжди спрацьовують на руку. Тому найкраще відразу залишити їх осторонь. Перше на що слід звернути пильну увагу, це якість пошиття матеріалів.

Тканини повинні бути максимально натуральними, природними. Бавовна і шовк – для білизни вони вважаються найбільш прийнятними. Невеликий відсоток добавок у вигляді еластану, лайкри, віскози дозволяють підвищити практичність речей, не знижуючи властивості вільно пропускати повітря. Білизна з малим відсотком штучних ниток краще «сідає» на фігуру, відповідно, виглядає гідно. Атласна білизна виглядає шикарно, дорого, високо естетично. Мереживні комплекти вважаються ідеальним подарунком для будь-якої дівчини, з витонченою, ніжною натурою.

Щоб не помилитися з матеріалом, важливо на сайті магазину, в електронному доАталог, де представлений товар, уважно вивчати його опис.

Другий критерій - розмір. Тут доведеться постаратися і докласти деяких зусиль, щоб з точністю до міліметра виміряти себе, а потім порівняти отримані дані з розмірними сітками, що додаються на сайтах. себе стрункішою. Або навпаки, брати бюстгалтер великого розміру, щоб візуально зробити свої груди більше. З такою білизною будуть лише одні неприємності та муки.

Де замовити?


Онлайн-майданчик Intertop пропонує покупцям широкий вибір нижньої жіночої білизни. У каталозі виставлені різні моделі. Кожна позиція товару має детальний опис та розмірну таблицю. У такому розмаїтті буде не складно підібрати комплект на будь-який смак, випадок життя або для повсякденного носіння.