запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Гелі для душу

Гелі для душу випускають жіночі, чоловічі і дитячі, а також їх можна класифікують за призначенням і складом.ним рН.

Виділяють такі різновиди гелів:

- з саліциловою кислотою та антибактеріальною дією, використовується для проблемної шкіри з акне; - спортивні протигрибкові; />- з автозагаром;
- парфумовані гелі.

Скрабуючі гелі мають у складі тверді частинки, які допомагають змити ороговілі частинки шкіри, сальний жир та інші забруднення. Це сприяє зростанню нових клітин та їх оновленню. Поживні гелі націлені на те, щоб наситити шкіру вологою, вітамінами та корисними маслами та покращити мікроциркуляцію речовин, а також шкіра зможе відновити свої захисні функції. Перед тим як купити гель для душу, необхідно визначити власний тип шкіри. Вона може бути жирною, сухою та проблемною. Для кожного типу можна підібрати ефективний засіб, щоб відновити баланс і почутити себе чудово. Гелі для жирної шкіри працюють над тим, щоб збалансувати роботу сальних залоз, для сухої – це харчування та зволоження, гелі для проблемної шкіри очищають та тонізують.

Прийняття душу з якісним гелем сприяє захисній реакції шкіри, створюється бар'єр від довкілля, що уповільнює руйнування клітин, старіння, знижує згубний вплив ультрафіолету, вітру, морозу. Крім усього іншого, після процедури на тілі залишається приємний аромат, який не може не радувати.

Сучасні гелі для душу мають рН такий самий, як і рН-шкіри, завдяки екстракту різних рослин у складі. Світ косметології пропонує безліч гелів з різними складами і ароматами. Випускають гелі з м'якими ПАР, що дозволяє використовувати продукт не тільки як гель для тіла, але і так само як шампун.

Таким чином, гель для душу –це засіб, без якого стало складно уявити особисту гігієну.