запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Facebook розробляє розумні часи з доповненою реальністю

Facebook розробляє розумні часи, які виконуватимуть функції контролерів для майбутніх проектів доповненої реальності. У той же час, у Facebook заявили, що розумні часи перебувають лише на початковій стадії - і, можливо, ніколи не будуть випущені в маси. Як пояснила компанія, вони часто інвестують саме в конкретні технології, але такі дослідження не завжди призводять до розробки продуктів.

На часах буде зйомний дисплей із двома камерами, які будуть інтегруватися у мережі Facebook та Instagram. Це частина плану генерального директора Facebook, Марка Цукерберга, щодо створення більшої кількості споживачів, які обходять Apple і Google, які є домінуючими розробниками платформ для мобільних телефонів, і які значною мірою контролюють здатність Facebook бути доступним для своїх користувачів.

Пристрій призначений бути контролером, який буде посилатися на окуляри доповненої реальності, про розробку яких Facebook уже повідомляв раніше.

У компанії заявляють, що розумні часи не будуть мейнстримним продуктом . Радіше, це доповнення до окулярів AR, яке зробить їх більш корисними, а взаємодія з користувачем стане більш природною та інтуїтивно зрозумілою.

Технологічний гігант є потужною рушійною силою у сфері віртуальної реальності завдяки своєму спектру просувають недорогі варіанти VR, яка не потребує зовнішніх потужних комп'ютерів. У той же час компанія піддається критиці у VR-спільноті за те, що вимагає використання акаунта Facebook для використання нових продуктів.

Якщо ви коли-небудь грали в покер у Макао у 2050 року або ловили покемонів на вулиці, ви вже маєте певний досвід роботи з VR (віртуальна реальність) та AR (доповнена реальність). Розширена (доповнена) реальність відрізняється від віртуальної тим, що вона змішує проектовані зображення з реальним світом. Серед найвідоміших прикладів - очки Google та платформа Microsoft Hololens.



Відомо, що інші технологічні титани, такі як Apple, також досліджують майбутні масові продукти з AR. Facebook виявив зацікавленість у комерційному просторі розумних годинників, в якому наразі домінує Apple. Власна система розумних годинників Google WearOS широко розглянеядається як головний конкурент Apple WatchOS, але не має багатьох важливих функцій.

З моменту придбання Fitbit Google оголошивши, що майбутній WearOS 3 буде об'єднаний із часовою системою Samsung Tizen, яка вже встигла собі добре зарекомендувати. Цей крок багатьма розглядається як спроба удосконалити відкриту систему, щоб впевненіше конкурувати з Apple Watch.



Поки Facebook все ще працює над розробкою власного смарт-годинника, на ринку вже можна знайти чималий вибір гаджетів на будь-який смак. На що ж варто звернути увагу при виборі розумних годинників? Нижче наведено кілька факторів, на які обов'язково варто звернути увагу.

• Не купуйте розумні часи, не переконавшись, що він сумісний з вашим смартфоном. Наприклад, часи Apple працює лише з iPhone. Платформа Google Wear OS і часи Samsung Tizen будуть працювати як з телефонами Android, так і з iPhone, але з меншим числом функцій, ніж якщо ви використовуєте їх на Android-пристроях. пробіжки), якщо ви любитель фітнесу.
• Зверніть увагу на номінальний час автономної роботи під час покупок. Гібридні розумні годинники, які більше схожі на аналогові годинники, як правило, мають найдовшу годину автономної роботи, але у них немає сенсорних екранів. Також переконайтеся, що замінні ремінці буде легко знайти та підібрати.
• Асортимент додатків є також важливим фактором, але не таким впливовим, як сумісність, дизайн та інші функції.Жаючи на те, що функції та дизайн різняться, практично всі розумні часи можуть допомогти заощадити вашу годину та краще стежити за своїм здоров'ям. Більшість із них мають вбудовані спортивні показники, такі як датчик сердечного ритму та GPS. Деякі з них можуть служити як додатковий аксесуар до вашого телефону, а інші продаються як пристрої, орієнтовані на здоров'я, такі як Fitbit Versa 2 та Samsung Galaxy Watch Active 2.

Як великі технологічні бренді, такі як Apple, Samsung та Fitbit, так і традиційні виробники годинників, такі як Tag Heuer та Fossil, випускають розумні годинники, які доставляють сповіщення, дозволяють встановлювати додатки та мають багато інших функцій. Найбільш очікувані моделі, що вийдуть зовсім скоро, такі як Apple Watch 6 та Samsung Galaxy Watch 3, відкриють ще більше нових можливостей.