запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Ставки на футбол – предматчевий аналіз, основні стратегії

Як правильно робити ставки на футбол, популярні стратегії

Багато бетерів початківців роблять ставки на спорт інтуїтивно. У деяких випадках такий підхід може дати результат, але це трапляється не часто. Експерти рекомендують тим, хто бажає робити ставки футбол онлайн використовувати різні схеми ставок та проводити грамотний передматчевий аналіз. Як показує практика, такий підхід дає змогу помітно збільшити шанс на перемогу.

Передматчевий аналіз

Перед тим, як зробити ставку на футбол, слід проаналізувати які шанси на перемогу є у команд тобто зробити предматчевий аналіз. У такому аналізі слід враховувати такі фактори:

• Форма команд. Форма команд може багато про що розповісти. Щоб зрозуміти у якій формі перебувають суперники, слід вивчити статистику останніх 5-7 ігор. Якщо є час, можна подивитися деякі з них.

• Мотивація. Наявність мотивації нерідко призводить до того, що команда грає помітно краще. Тому слід враховувати турнірне становище команд. Якщо одна з них вже вирішила всі свої завдання на даний момент, то є ймовірність того, що вона буде не дуже мотивованою.

• Статистика очних зустрічей. Щоб робити ставки на футбол Україна також важливо звернути увагу на те, як команди грали між собою раніше.

• Наявність відсутніх футболістів. Футбол це командна гра, але якщо в одній із команд дискваліфіковано чи вибули через травму кілька важливих футболістів, це може суттєво знизити її шанси на перемогу.

 

Врахування параметрів представлених вище, дозволяє краще оцінити шанси на перемогу команд і як наслідок зробити ставку на футбол, яка зможе принести виграш.

 

Основні стратегії ставок

Багато фахівців у галузі ставок на спорт рекомендують уважно вивчити основні стратегії ставок та намагатися використовувати їх. Стратегії завжди будуються на певних закономірностях, статистиці та логічних припущеннях. Розглянемо найпоширеніші стратегії ставок.

 

Мартінгейл (Догон)

За цією стратегією беттер щоразу збільшує розмір ставки на футбол вдвічі, доки не виграє. Розмір початкової ставки становить 1 – 2 % від банкролла. Ставити слід лише на ті події для яких коефіцієнт не менше 2. Така схема дозволить згодом відіграти всі попередні програші і залишитися у плюсі. Однак також існує ризик серйозно програти.

 

Ставки на нічию

Щоб зробити букмекерські ставки на футбол за цією стратегією, необхідно постаратися знайти гру в якій зустрічаються рівні суперники. Нерідко коефіцієнти на нічию у БК становлять 3.00 – 3.50. Завдяки цьому, роблячи ставки на нічийний результат на дистанції, можна опинитися у прибутку.

 

Критерії вибору гри для ставки:

• Нічия підійде обом командам.

• Зустрічаються команди, які часто грають внічию.

• В особистих зустрічах команд часто фіксувалася нічия.

 

Правильний вибір гри для бажаючих поставити ставки на футбол за цією стратегією є найважливішим моментом.

 

Чому багато хто бажає ставити на футбол

Чому ж багато беттерів бажають укладати парі на футбол? Перше що спадає на думку це висока популярність цього виду спорту, тому багато хто ставить на футбол просто тому, що найкраще в ньому розбирається. З цього випливають також і багато інших переваг, які мають ставки на футбол сьогодні. До таких сильних сторін можна віднести:

 

• Невелика маржа.
• Велика кількість відеотрансляцій.
• Глибокий розпис та широка лінія.
• Високі ліміти.

 

Ці сильні сторони дуже позитивно впливають на популярність ставок на футбол.

Ставки на футбол є досить популярним видом грального бізнесу в Україні, який привертає увагу багатьох любителів спорту та азартних ігор. За останні кілька років цей ринок значно розширився та суттєво змінився внаслідок легалізації грального бізнесу в країні. Зараз на ринку діють десятки букмекерських контор, які пропонують широкий вибір футбольних матчів для ставок, від міжнародних змагань до внутрішніх ліг та турнірів. Окрім того, з’явилися різноманітні онлайн- сервіси, які дозволяють зробити ставку на футбол в будь-який зручний для гравця момент, не виходячи з дому.

 

Проте, варто мати на увазі, що гральний бізнес, включаючи ставки на футбол, пов'язаний з ризиком втрати грошей та може стати причиною залежності. Тому перед початком гри необхідно ретельно вивчити всі правила та рекомендації, які даються букмекерськими конторами та належним чином контролювати свої фінансові ресурси.

 

Джерела:

https://chas.news/current/gralnii-biznes-znovu-zaganyayut-u-tin

https://www.epravda.com.ua/columns/2023/02/15/697061/

https://chas.news/current/gralnii-biznes-znovu-zaganyayut-u-tin

https://www.epravda.com.ua/columns/2023/02/15/697061/

 

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.