запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Секрети безаміачної фарби для волосся

Фарбування стало такою самою звичайною процедурою, як і зміна зачіски. Кардинально змінити імідж, згладити тон пасмів, що вигоріли за літо, або зафарбувати сивину – цілі можуть бути різні, а вимога одна у всіх випадках: процедура має бути нешкідливою для здоров'я волосся. Тому фарба для волосся без аміаку стала пріоритетним вибором тих, хто шукає дбайливий спосіб зміни кольору.

 

Переваги фарби без аміаку

Безаміачні фарбувальні засоби відрізняються не тільки складом, тобто не містять агресивних компонентів, а й принципом дії. Пігмент просочує кутикулу волоска, не торкаючись внутрішнього стрижня і не руйнуючи його структуру.

 

До даткових переваг цих засобів належать:

  • відсутність різкого запаху;
  • відновлюючі натуральні компоненти;
  • стійкий ефект фарбування.

 

Безаміачні фарби підходять всім, що стало порятунком для дівчат з тонким і ламким волоссям, яким фарбування з аміаком протипоказане.

 

Види безпечних фарбуючих засобів

Змінити колір і не нашкодити здоров'ю локонів – із цими завданнями покликані справлятися усі безпечні фарби.

 

Тонуюча

Такі фарби змінюють колір пасма в межах одного тону. Засоби для тонування зазвичай випускаються природних тонів, вони відновлюють глибину та блиск рідного кольору волосся. Ефект тонуючого фарбування тримається трохи більше місяця.
 

Крем-фарба

Це найпопулярніший вид безаміачних фарбувань. Особливо актуальний для блондинок, які досягають потрібного відтінку, попередньо освітлюючи або знебарвлюючи волосся. У цьому випадку використання на другому етапі безпечного барвника з натуральними компонентами, що доглядають, дозволяє мінімізувати шкоду від витравлювання натурального пігменту.

 

Крем-фарби змінюють вихідний колір у межах 1-2 тонів, і більшість із них чудово маскує сивину. Для зафарбовування «склоподібної» сивини, яка важче піддається маскуванню, переконайтеся, що на упаковці є відповідне маркування.

 

Спрей

Фарбуючий спрей – водорозчинний засіб для короткострокового нанесення пігменту. Ідеально підходить для експериментів з іміджем, дозволяє радикально змінити колір, який витримає одне-два миття голови, після чого колір повністю змиється.

 

Завдяки лагідній дії безаміачні фарби можна використовувати набагато частіше, ніж звичайні засоби, що знебарвлюються, з гарантованою безпекою для здоров'я волосся.