запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Як вибрати запчастини для авто, щоб воно не зламалося знову?

 

З багатьма власниками авто траплялася така ситуація — на транспортний засіб встановили нову деталь, але через певний час вона зламалась знову. Це може відбуватися з кількох причин, але головна з них це купівля неякісних автозапчастин. Щоб уникнути подібних неприємностей, потрібно відповідально вибирати автозапчастини та купувати їх тільки на перевірених майданчиках.

 

Чому оригінальні запчастини для авто завжди кращі?

Потрібно відзначити, що водії іноді бояться високих цін на оригінальні деталі. Дійсно, вимоги до оригіналів досить високі — кожна деталь проходить тестування та отримує сертифікати якості. Все це впливає на вартість запчастин. Але ж і водій, купуючи товари відомих брендів, отримає тільки найвищу якість. Саме рівень якості і стає гарантією того, що автомобіль не зламається через тиждень після ремонту.

Виходить, що навіть за більш високої вартості оригінальна деталь дозволяє економити гроші та сили на ремонт транспорту. Просто це відбувається у більш довгостроковій перспективі. Варто також врахувати питання безпеки на дорозі. Водії цінують якість оригінальних запчастин, томущо вони підвищують безпеку та комфорт на дорозі.

 

Як уникнути підробок запчастин?

Ось кілька порад, що допоможуть купити оригінальну деталь:

  • Здійснювати покупку варто на великих майданчиках на кшталт Atl.ua. Там не тільки зібрано великий асортимент товарів, але й кожна позиція перевіряється на наявність сертифікації та гарантії.
  • Потрібно оглядати макування товару на наявність захисних знаків. Такими знаками можуть бути оригінальні шрифти, запатентовані виробником або голограми.
  • Можна також використовувати під час підбору номер VIN автомобіля. Це унікальний номер, за яким можна відсортувати товари, які підійдуть конкретній моделі авто.

 

Переваги купівлі запчастин на сайті Atl.ua

АТЛ — український магазин та мережа СТО, якій пропонує безліч товарів для авто. Кожен покупець отримує повну інформацію про товари, може пересвідчитися в їх оригінальності та замовити все необхідное у декілька кліків. Для зручності клієнтів в каталозі реалізований пошук за номером VIN, а також є можливість безкоштовно зв'язатися з експертом для консультації.

В асортименті сайту можна знайти не тільки запчастини, а й додаткові товари для авто, витратні матеріали, комплектуючі, шини та навіть товари для автотуризму. Все це розподілено за категоріями, тому знайти потрібний товар можна швидко та легко. Atl.ua — це тільки вигідні ціни та найвищий рівень сервісу для українських користувачів!