запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Переваги вибору олії Мобіл 10W 40

Автомобілісти особливий акцент роблять на машинному маслі, яке передбачає тертя деталей та гарантує ефективне охолодження елементів. Позитивним іміджем користується олія Мобіл 10W 40, оскільки підходить для професійного використання та особистої експлуатації. Купити масло Мобіл 10W 40 зможете в інтернет-магазині АТЛ.

 

Що таке 10W-40?

 

Неправильний вибір масла, а також несвоєчасна заміна призведуть до несправності двигуна. Тому купівлі цього засобу варто приділити особливу увагу.

 

У назві кожна літера та цифра мають значення:

• 10W — низькотемпературна в'язкість, а W — зима;
• 40 — високотемпературна в'язкість. Чим вище це значення, тим більша в'язкість засобу за високих температур.
 

А це означає, що 10W-40 підійде для ефективного перекачування, навіть за низьких показників температури.

 

Щоб не сумніватися в тому, що масло підійде для автомобіля, ознайомтеся із сервісною книгою з експлуатації. Якщо всі рекомендації збігаються, можна сміливо купувати Мобіл 10W-40.

 

Засіб виробляється у таких країнах як Фінляндії, Англії, Бельгії та США. Точна країна вказується в описі товару, а також на його зворотному боці. Зберігати можна протягом 5 років за дотриманням основних правил.

 

Щоб уберегти себе від підробки, огляньте каністру — чи немає на ній дефектів. Важливу роль відіграє зовнішній вигляд етикетки — чи не відірвано захисне кільце на кришці.

 

Синтетичне чи напівсинтетичне?

 

Спочатку визначте, який варіант оптимальніший — синтетичний або напівсинтетичний засіб. Це важливо, оскільки такі види характерні і за ціною, і за якістю. Незалежно, який варіант виберете, все одно придбаєте відмінний засіб для коректної роботи двигуна та транспортного засобу загалом.

 

Напівсинтетичне лояльне за ціною. А за мастильними властивостями вважається одним із найкращих. Його купують для різних типів двигунів та марок авто. Якщо автомобіль вже має пробіг, краще придбати синтетичне. Дозволить підтримувати автомобіль у справному стані протягом тривалого часу.

 

Будь-який вид Мобіл 10W 40 запропонований в інтернет-магазині АТЛ. Замовлення доставлять у всі регіони України за «Новою поштою», «Делівері» або «Джасті». В асортименті широко представлені інші допоміжні елементи для безпечного і приємного водіння. Відкривайте каталог та робіть замовлення.