Реклама Винницы:
назад
Реклама Винницы

Центр Стопы (Ортопедические товары , офис№1)

Меню компании:
показать

Отзывы о компании:

Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
olgha.tkachuk@**** | 25.01.2022 15:15:29 | ip: 77.87.153.151
Робила свої перші устілки у цьому центрі, ще коли він був на Пирогова, а зараз вже привела свою дитину сюди, на Майбороди. Завжди роблю устілки у свого улюбленого майстра Ірини Іванівни. Ноги почали менше втомлюватися, не прогресує моя деформація першого пальця. І переживаю за здоров'я ніг своєї дитини, тому профілактуємо устілками можливі спадкові особливості. Постійно спостерігаємось у лікаря, дивимося динаміку. Добре, що є такий центр, що займається проблемами ступні та допомагає у їх вирішенні.
INaumova070914a@**** | 19.01.2022 12:33:33 | ip: 185.213.234.221
Зателефонувала в цей центр і була вражена, як доступно та інформативно мене проконсультував адміністратор центру. Навіть фото товару у вайбер відправив, по телефону вирішила половину своїх питань. Після консультації у лікаря, мені виготовила технік Валентина Миколаївна індивідуальні ортопедичні устілки, через годину я вже була в них, дуже зручно, що не потрібно чекати довго. Вона підігнала їх під моє взуття, але взуття має бути трохи ширше, бо буде тісно. Тому я дуже задоволена її роботою, ручною роботою! Врахувала Валентина Миколаївна всі мої побажання, і де давить і де тисне- все відкорегувала. Тому раджу її як висококваліфікованого спеціаліста з виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок! Буду радити цей центр та спеціалістів, які там працюють усім своїм рідним та знайомим.
r.digas@**** | 19.01.2022 11:21:17 | ip: 81.30.161.181
Виготовляла індивідуальні устілки, бо проблеми зі ступнями, перед тим записалася на консультацію. Зробили обстеження на апаратах, визначили всі мої вади ступні. І технік вручну виготовив устілку, яка компенсувала та розгрузила всі мої слабкі зони ступні. Так звикла до устілок, що без них тепер нікуди. Люблю багато ходити і розумію, що пройшла біль в ногах, і навіть у спині. Рекомендую однозначно цей центр - уважний та кваліфікований персонал!