Реклама Винницы:
назад
Реклама Винницы

Вінницька IT-Академія

Меню компании:
показать

Отзывы о компании:

Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Іра | 27.01.2020 10:08:55 | ip: 176.120.111.123
Сподобалось, що в ІТ-Академії комплексний підхід до навчання, а не навчання мові програмування x.y.z. Є вища математика, комп‘ютерні мережі, вивчення базових алгоритмів та структур даних на базі процедурної мови «С». Була можливість працювати разом з іншими студентами на проектах, з дизайнерами і тестувальниками, що максимально близько відтворює реалії того, як відбувається розробка на справжніх проектах, на які я мала нагоду потрапити пізніше, пройшовши стажування і отримавши роботу у чудовій компанії. Уважні викладачі, все доступно пояснюють і завжди раді відповісти на питання. Англійська теж на високому рівні. Були нюанси з розкладом, не все ідеально, але ІТ-Академія дає все, що потрібно, щоб отримати роботу. Треба багато працювати самостійно, тут без варіантів. Бажаю всім успіху!
Иван | 03.12.2019 13:33:44 | ip: 178.74.252.88
До поступления в IT-Академию работал менеджером по продаже офисного оборудования. Так сложилось, что заинтересовался web-программированием.
Самостоятельно изучал HTML, CSS, JavaScript. Сделал несколько простых сайтов для своих нужд.
Ради спортивного интереса попробовал пройти интервью в винницких веб-студиях, но первый вопрос был - Tell me about yourself. На тот момент с английским у меня было "никак".
После этого было очевидно, что для поиска работы нужен English и больше знаний.
Изучив имеющиеся варианты возможного обучения, лучшей альтернативы, чем IT-Академия я не нашёл.
В процессе обучения для меня было важно системный подход, ежедневные занятия, помощь преподавателей, набор полученных знаний (HTML, CSS, JS, PHP, базы данных, English).
Самостоятельно изучить столько материала и получить практических знаний в течении года практически не реально.
Спасибо руководству IT-Академии что дали возможность поработать после окончания обучения на реальном проекте и приобрести первый опыт.

На данный момент работаю frontend разработчиком в EXADEL Ukraine на позиции software engineer.
Саша | 23.10.2019 13:31:41 | ip: 178.74.252.88
Мене звати Саша і я випускник Вінницької ІТ-Академії 2016 року.
Завдяки навичкам, які отримав під час навчання, і гарній роботі адміністрації Академії, працюю в ІТ-сфері, як ВІ dev більше 2-ох років.
Роботою цілком задоволений, можна сказати, що знайшов себе) В ІТ-Академії мене не готували до даної спеціальності, але навчили базовим умінням, які уже в свою чергу допомагають значно легше зорієнтуватися в нових тулзах, або освоїти нові мови програмування/середовища. Звісно, під час навчання, ви можете отримати навички на значно вищому рівні, ніж базовий, але в моєму випадку, мені допомогли знайти роботу раніше, ніж я завершив навчання, тому надалі я вдосконалював уже необхідні для теперішнього напрямку скіли.
Головне не боятися і пробувати щось нове і цікаве для себе.
Для абітурієнтів, я порекомендував би не зупинятися лише на напрямку програмування. Так, існує тверження, що розробники отримують найбільше, частково воно вірне, але якщо робиш те що подобається, свої цілі(фінансові/кар'єрні...) значно швидше досягнеш. ІТ - досить широка сфера, в якій майже будь-хто може знайти себе, не лише "програмісти до кісток".
Тому це чудово, що в ІТ-Академії з’явилося досить багато напрямків, які допоможуть розкрити саме ваш потенціал, а не влаштувати на популярну вакансію, яка вам не по душі.
Дякую колективу викладачів та адміністрації IT-Academy за гарну роботу!!!
Максим | 15.10.2019 13:00:26 | ip: 178.74.252.88
Всім привіт. Я випускник Вінницької ІТ-Академії 2017 року.
Сфера інформаційних технологій не для кожного, а особливо програмування. Тут вам знадобиться витримка та велике бажання!

В ІТ-Академії ви можете отримати доступ до знань та спеціалістів (практикуючих програмістів), які з радістю допоможуть вам. Вона допоможе розвинути ваші навики та покаже і пояснить де і як знайти нові знання.

Особисто для мене Вінницька ІТ-Академія відіграла переломну роль в моїй кар’єрі, як програміста. Тут я поліпшив свої знання в програмуванні. Я познайомився з чудовими людьми і ще кращими програмістами.

Якщо ви вирішили стати ІТ спеціалістом – маєте розуміти, що перш за все хотіти маєте саме ВИ. Вам доведеться витрачати багато часу та сил для відшліфовки своїх вмінь та навиків, а ІТ-Академія з радістю вам у цьому допоможе!
Юра | 12.10.2019 14:52:17 | ip: 178.74.252.88
Навчався в технікумі та університеті, за спеціальністю радіотехнік. Працював за кордоном. Коли повернувся в Україну, не знав чим зайнятись і вирішив спробувати себе у ІТ. Побачив рекламу Вінницької ІТ-Академії, дізнався, що ще й близько біля мене і вирішив тут навчатись.
Під час навчання сподобалось працювати із менторами. Завдяки роботі на реальних проектах не відчував проблем коли прийшов на роботу. Адже іноді потрапляють погано написані проекти, і ти не відчуваєш розгубленості - ти чітко знаєш, що робити. Особлива подяка Олександру Панченко, який терпів усі наші “запитання” і не лише, а запитань має бути завжди багато.
Після навчання пройшов 2 співбесіди, обидві успішно. Далі сам обирав компанію, в якій працюю уже 1,5 роки web-розробником. Робота подобається тим, що часто трапляються цікаві проекти і є можливість працювати віддалено.
Майбутнім абітурієнтам бажаю мати натхнення та терпіння, тоді у вас все вийде.
Юра | 12.10.2019 14:48:01 | ip: 178.74.252.88
Навчався в технікумі та університеті, за спеціальністю радіотехнік. Працював за кордоном. Коли повернувся в Україну, не знав чим зайнятись і вирішив спробувати себе у ІТ. Побачив рекламу Вінницької ІТ-Академії, дізнався, що ще й близько біля мене і вирішив тут навчатись.
Під час навчання сподобалось працювати із менторами. Завдяки роботі на реальних проектах не відчував проблем коли прийшов на роботу. Адже іноді потрапляють погано написані проекти, і ти не відчуваєш розгубленості - ти чітко знаєш, що робити. Особлива подяка Олександру Панченко, який терпів усі наші “запитання” і не лише, а запитань має бути завжди багато.
Після навчання пройшов 2 співбесіди, обидві успішно. Далі сам обирав компанію, в якій працюю уже 1,5 роки web-розробником. Робота подобається тим, що часто трапляються цікаві проекти і є можливість працювати віддалено.
Майбутнім абітурієнтам бажаю мати натхнення та терпіння, тоді у вас все вийде.
Роман | 20.08.2019 09:16:34 | ip: 178.74.252.88
Вже пів року, як я закінчив навчання в Академії. Одразу пісня закінчення знайшов першу роботу. Успішно працюю і розвиваюсь, як ФуллСтек. Хочу подякувати усьому колективу Вінницької ІТ-Академії та окремо Роману Олександровичу.
З перших уроків я зрозумів, що мене навчають професіонали із великим досвідом.
Під час навчання я працював над різними цікавими проектами під керівництвом викладачів. Більшість викладачів є практиками (програмістами з багаторічним досвідом роботи). Теоретичні і практичні знання, які я отримав в Академії стали основою та допомогли без проблем отримати роботу. Але не потрібно чекати чудес від навчання. Необхідно постійно і важко працювати над собою. Не зупинятись і постійно вивчати нове і поглиблювати уже засвоєні знання. Тому ще раз дякую усьому колективу Академії, та бажаю терпіння та успіху усім студентам і випускникам.
Ігор | 05.07.2019 12:55:07 | ip: 178.74.252.88
До вступу в IT-Academy навчався в Європейському Університеті за спеціальністю Менеджер Економіст потім довгий час працював у сфері громадського харчування на різних посадах. В один прекрасний момент захотілось щось змінити у своєму житті. Мій вибір зупинився на IT-сфері через те, що в ІТ потрібно завжди бути в тренді і постійно покращувати свої навички. Про IT-Academy чув давно вирішив навчатись саме тут, але вагався, яку спеціалізацію обрати. Під час візиту в IT-Academy мені запропонували приєднатися до групи QA, після одного тижня навчання, я зрозумів, що хочу стати QA спеціалістом. Навчання в IT-Academy було цікавим, важким і веселим, багато нової інформації, яка подавалась викладачами у різній формі для кращого розуміння. Дуже великим плюсом є робота на проектах IT-Academy на яких є можливість застосовувати теоретичні знання. За час навчання здобув великий досвід з тестування системного забезпечення який застосовують у роботі, набув нових навичок, а також покращив старі. В даний момент працюю QA в одній компанії нашого міста. Щиро дякую всім викладачам IT-Academy за великий досвід що отримав за час навчання і який допоміг мені отримати роботу тестувальником.
Ірина | 15.06.2019 10:59:36 | ip: 178.74.252.88
Всім привіт!!! Мене звати Ірина і в 2017 році я закінчила Вінницьку ІТ-Академію, маючи диплом медичної сестри та декілька років досвіду роботи. Але розуміла, що це не те,чим я хочу займатися все своє життя, адже на роботу витрачала чимало часу та енергії, умови праці не подобалися, про оплату взагалі мовчу. Але я вірю, що всі зустрічі в нашому житті не випадкові, що я мала пройти цей шлях, щоб зустріти людину, яка повірить в мене і дасть корисну пораду. Так я вперше почула про Вінницьку ІТ-Академію. Чесно кажучи, до ІТ-Академії про професію програміста я не знала АБСОЛЮТНО нічого) навчання давалося не легко,часто опускалися руки та хотілося кинути навчання. Програма ІТ-Академії не розрахована на новачків типу мене, систематизації не було. Тому більшість часу приділяла самостійному вивченні. Викладачі-практики часто давали корисні поради. Особливу подяку хочу висловити викладачам англійської мови - Аллі Бобрук та Олесі Бойван, які є не тільки професіоналами, але й просто щирими та позитивними людьми) також повезло з одногрупниками - з вами навчання проходило веселіше)
Щоб отримати роботу, прийшлось пройти не мало співбесід, після яких приходить розуміння, що ще багато чого треба підтягнути, набратися досвіду та впевненості. Зараз працюю з чудовим колективом, в затишному офісі і ловлю себе на думці, що прокинувшись зранку, я дійсно розумію, що займаюсь тим, що подобається.
Що хотілося б сказати тим, хто думає про вибір навчального закладу - спочатку вирішіть, чи справді ви готові тратити весь вільний час та енергію на навчання, готові до недоспаних ночей і до розуміння того, що в якийсь період ви зрозумієте, що це, можливо, не ваше.
І можу з упевненістю сказати, що Вінницька ІТ-Академії серед існуючих у Вінниці є кращою (є навчальні заклади, які обіцяють за 3 міс. навчання стати крутим розробником - я думаю, ви розумієте,про що я)))
Вікторія | 29.04.2019 09:40:56 | ip: 178.74.252.88
Привіт, мене звати Вікторія. До навчання в ІТ-Академії, я ще завершувала навчання в університеті, і не була впевнена, що хочу працювати саме в цьому напрямку. Маючи багато друзів, які працюють в сфері айті технологій, а також безпосередньо - в QA (Quality Assurance), вирішила спробувати свої сили теж. Після кількох перших занять зрозуміла, що багато чого доведеться вчити. Але цей курс мене дуже зацікавив: зацікавили викладачі, предмети, домашні завдання, які необхідно було виконувати. Цікаво було і те, що у нас одразу були справжні проекти для тестування, а згодом - робота в команді з розробниками. Курс QA-engineering дав дуже багато нових для мене знань і базу, в якому напрямку потрібно рухатись. Адже дуже велика частина успіху залежить саме від Вашого бажання і прагнення рости і розвиватись. На даний момент я працюю за цим напрямком - QA і дуже задоволена своїм рішенням. Дякую Вінницькій ІТ-Академії за таку гарну можливість знайти себе!
Вікторія | 29.04.2019 09:40:34 | ip: 178.74.252.88
Привіт, мене звати Вікторія. До навчання в ІТ-Академії, я ще завершувала навчання в університеті, і не була впевнена, що хочу працювати саме в цьому напрямку. Маючи багато друзів, які працюють в сфері айті технологій, а також безпосередньо - в QA (Quality Assurance), вирішила спробувати свої сили теж. Після кількох перших занять зрозуміла, що багато чого доведеться вчити. Але цей курс мене дуже зацікавив: зацікавили викладачі, предмети, домашні завдання, які необхідно було виконувати. Цікаво було і те, що у нас одразу були справжні проекти для тестування, а згодом - робота в команді з розробниками. Курс QA-engineering дав дуже багато нових для мене знань і базу, в якому напрямку потрібно рухатись. Адже дуже велика частина успіху залежить саме від Вашого бажання і прагнення рости і розвиватись. На даний момент я працюю за цим напрямком - QA і дуже задоволена своїм рішенням. Дякую Вінницькій ІТ-Академії за таку гарну можливість знайти себе!
Сергей | 24.04.2019 23:17:09 | ip: 93.77.37.57
Бывают в жизни моменты, когда понимаешь, что нужно что-то менять. Часто эти моменты возникают не совсем по твоей воле и тогда ты с особенным усердием ищешь возможности улучшить свою жизнь, зарабатывать больше, освоить что-то новое и идти в ногу со временем/технологиями. Так получилось и у меня. В силу того, что предыдущая занятость у меня была в большей степени сезонная, я располагал достаточным количеством времени, чтобы заниматься чем-то еще. А что может быть более современное, чем программирование и высокие технологии? Одни плюсы: высокая оплата труда, возможность работы дома, участие в различных мероприятиях и пр. (на самом деле не все так просто J)
Винницкая IT-Академия стала именно тем местом, которое дало мне все возможное, чтобы я изменил свою жизнь. И если вы ищете варианты, когда вам четко скажут, что делать, что написать или чем заняться – ІТ-Академия вам не подойдет. Здесь стоит запастись терпением и упорством – и только тогда вы получите желаемый результат.
Насколько я люблю познавать новое, но даже мне временами было очень тяжело и непонятно. Только через полгода учебы я понял всю суть подхода к обучению – зато теперь даже ночью, если меня разбудят, я вместо таблицы умножения легко набросаю скрипты, перепишу функции или запросы в базу данных. Это все от того, что преподают не теоретики, как в вузах, а практики, ребята, которые также днями и ночами сидят и кодят разные проекты. А в ІТ-Академии они делятся опытом, разбирают причины неудач и приводят примеры из жизни и, самое главное, направляют. Ведь если ты сделал что-то сам, то сможешь это повторить, а может и улучшить. И вот за этот подход особо хочется поблагодарить Панченко Александра и Тюренкова Алексея. Ребята, посещайте их пары – это не только интересно, но и жутко полезно.
Да, и нельзя обойти стороной тот факт, что кроме программирования мы учили английский язык. Учили, мучали, разбирали, вспоминали… Уж очень он необходим: начиная от документации, заканчивая общением с клиентом. И здесь хочется сказать, что эти занятия посещал бы и посещал – настолько они разнообразные и интересные, что через полгода заговоришь, даже если не умеешь. Всем преподавателям огромнейшее спасибо, за терпение, креативность и позитивность.
И если вы еще не решились связать свою жизнь с IT-сферой, то по своему опыту скажу, что зря. А если решились, то IT-Академия – это именно то место, где из вас вырастят специалиста, достойно займущего место в любой IT-компании.
ЯН | 09.04.2019 18:53:32 | ip: 78.154.187.11
До ІТ-Академии я работал дизайнером на типографии, но я понял, что знаний фотошопа мне маловато, работа становилась рутинной и я захотел что-то изменить. Мой товарищ посоветовал мне поступить в Винницкую ІТ-Академию. Главным критерием при выборе был период обучения, очень долго мне не хотелось учиться, потому что технологии быстро меняются, поэтому я выбрал ІТ-Академию. Самому себя заставить учиться трудно, а так вложенные ресурсы были мне большим стимулом.
В целом обучение в ІТ-Академии мне понравилось. Сначала мы изучали базу по многим языкам программирования, а затем выбирали каждый свою специфику.
Я выбрал js, так как он быстро развивался, у него большое комьюнити и он прикольный. Также нужно знать, что ІТ-Академия учит учиться, уметь найти нужную информацию, и уметь ее использовать. А не так как большинство себе представляет в розовых очках: что это все так просто, придя только выслушав лекцию и ты уже синьйор, бросаешь фидбэки джунам и получаешь деньги.
Еще до окончания ІТ-Академии я прошел в хорошую компанию. Сейчас я работаю в должности Software Engineer. Именно умение учиться помогает переходить с проекта на проект. Однажды ты пишешь на react, потом тебя переводят вообще на Angular7 + Electron + .Net.
Пожелаю всем удачи, и не выбирать айти индустрию, если у вас нет усидчивости и настойчивости.
Генадій | 27.03.2019 12:05:25 | ip: 178.74.252.88
Ще зовсім недавно (як мені здається) я вирішив освоїти нову професію айтішника, а вже працюю в крутезному коллективі IT-компанії RubyCon. Звучить класно, але насправді шлях був не простим, оскільки доводилось працювати на попередній роботі і навчатись програмуванню одночасно.
Всім, хто в роздумах, яким чином рухатись до заповітної мети стати програмістом, хотілося б поділитися власним досвідом та спостереженнями. Насправді, в мережі безліч матеріалу та інформації на будь-яку тему, і якщо є бажання, можна спробувати самостійно опанувати певний стек технологій та знайти бажану роботу. В даному випадку важливо адекватно оцінити власну цілеспрямованість та мотивацію, оскільки дуже легко все закинути. Є і інший варіант, звернутися до фахівців, що готують IT-спеціалістів. Мій досвід обмежується ІТ-Академією, тому не можу нічого сказати за інші навчальні заклади для порівняння. Але оскільки моя ціль досягнута, це підтвердження правильного вибору, і скажу відверто - в цьому величезна заслуга ІТ-Академії. Навчальний процес організовано відповідно до тенденцій IT-ринку, професійні викладачі-практики, а ще регулярні хакатони, профітдеї... і як результат - працевлаштування. Не сумнівайтесь в ІТ-Академії - вона свою справу знає, зробіть так, щоб не сумнівались у вас:
1) будьте готові багато часу приділяти навчанню;
2) прислухайтесь до порад викладачів-практиків;
3) проявляйте зацікавленість;
4) намагайтесь адекватно реагувати в будь-якій ситуації.
Майбутнім програмістам бажаю успіхів, ІТ-Академії - величезна вдячність та респект!
Ілля | 24.03.2019 10:04:24 | ip: 178.74.252.88
До вступу в ІТ-Академію я навчався в університеті по напрямку правознавство. Але ще на 2-3 курсі я зрозумів, що то не моє, але все ж таки дійшов до кінця та отримав диплом юриста. Працювати по даному напрямку мені не хотілося і йти витрачати ще 5 років на щось інше також. І тут я дізнався про ІТ-Академію, де казали, що за рік можна змінити професію, пройти навчання і після його закінчення знайти роботу в ІТ-компанії і чесно кажучи не збрехали, так воно і було.
Запрошення на роботу я отримав ще під час навчання і зараз працюю в RubyCon LLC як web developer. У процесі навчання мені подобалось все, хочу відмітити професіоналізм викладачів та гарно організовану та систематизовану програму навчанння, в яку входили дійсно тільки необхідні предмети. Класно було, що навчання поділялося на дві зміни: ранкову та вечірню, якщо щось не зрозуміло було на парах вранці завжди можна було прийти на ці ж пари ввечері і прослухати інформацію ще раз. Ще дуже сподобалось, що є великий вибір, які мови програмування вчити і в якому напрямку рухатись. Вчитись доволі важко, так як майже кожна пара - це завжди нова інформація і я сидів просто днями за компом, щоб в тому розібратися і засвоїти, але мені те подобалось.
І зараз не жалкую ніскільки про те, що обрав Вінницьку ІТ-Академію, там я познайомився з багатьма класними людьми і досягнув цілей, які ставив перед собою.
Олег | 05.03.2019 10:43:54 | ip: 178.74.252.88
Свого часу я прийняв рішення стати добровольцем у війську. Далі більше року був бій з ворогом, втрат, поранень і знову бою. Із фронту я з собою привіз 2 поранення та важкий посттравматичний синдром. Рік після фронтової фізичної і психологічної реабілітації був важким... Повернувшись на роботу, відчував, що це не те. Потрібно було вирішити - ким же ж бути далі. Змінила все Вінницька ІТ-Академія.
Зараз я трейні розробник в одній з компаній міста на позиції JS-developer. Дякуючи небайдужим людям, що допомогли колишньому сержанту ЗСУ, колективу ІТ-Академії - я маю шанс розвинутись і стати інженером-розробником програмного забезпечення.
Існує така фраза - "солдати з війни не повертаються ніколи", нехай навіть так, проте, бути повноцінним громадянином, а не юзером, цього суспільства - можливо! І я вірю, що все тільки починається.
Академія відіграла не останню роль у моєму психологічному післявоєнному становленні, адаптації в суспільстві і дала усі умови для здобуття навиків WEB-dev.
Владислав | 27.08.2018 14:55:30 | ip: 178.74.255.11
До вступу в Академію займався підприємницькою діяльністю (досі займаюсь).
Обрав Вінницьку ІТ-Академію, оскільки було багато вільного часу, вирішив спробувати себе в ІТ-сфері і так вийшло, що попередньо пройшовши співбесіду потрапив в ІТ-Академію. Незважаючи на повну відсутність знань в сфері ІТ, академія спромоглася надати мені хорошу базу для подальшого працевлаштування.
Викладачі практики-програмісти - молодці, оскільки завжди знаходили час для студентів. Навчалися командній роботі на багатьох проектах Академії, але найбільший досвід отримав завдяки роботі на реальному проекті.
З мінусів можна вважати незрозумілі підходи в навчальному процесі, до яких іноді було важко пристосуватися. Робота розробника не заважає мені займатися підприємницькою діяльністю і подобається тим, що я постійно в стані розвитку.
Хочу подякувати всім без виключення викладачам та адміністрації за здобуті знання і можливість працевлаштуватися.
Анна | 20.08.2018 17:14:09 | ip: 178.74.255.11
До вступу в Академію працювала лікарем, тобто відношення до програмування не мала ніякого, та все ж вирішила, що 7 років навчання в медичному університеті недостатньо і потрібен ще рік в сфері інформаційних технологій, обравши для цього ІТ-Академію. Чому саме її? Просто відвідавши першу співбесіду з чарівним викладачем англійської мови Аллою Бобрук, неможливо було не повернутися. Уроки англійської були справді цікавими, які навчили не тільки мови, але й виступам на публіці, без чого не обійтися на будь-якій співбесіді. В процесі навчання найбільше запам'ятались заняття з Олексієм Тюренковим, це було дійсно дуже корисним досвідом.
Пошук робити був доволі важким, тут головне не здаватися. Зараз я працюю в ІТ відділі BHB group. Це важкий шлях, який після влаштування на роботу тільки починається, тому потрібно дійсно любити свою професію.
Необхідно розуміти, що ІТ-Академія вкаже тобі правильний напрямок, розповість і пояснить що до чого, підтримає при перших падіннях, але потрібні зусилля і постійна праця.
Михайло | 10.07.2018 18:47:44 | ip: 178.74.255.11
До вступу до ІТ-Академії навчався в університеті. Навчання в університеті подобалося, але мені здавалося, що я обрав не ту професію.
Академію обрав з декількох причин:
а) гарантоване працевлаштування;
б) оптимальний термін навчання.
У процесі навчання подобалися уроки англійської та робота над командним проектом.
Одразу після закінчення Академії отримав пропозицію працевлаштування.
До Академії ніколи не було спроб стати іт-шником.
Посада: web розробник. Місце роботи: RubyCon LLC.
У цілому не жалкую про вступ до Академії тому, що ІТ-Академія виправдала мої сподівання, а саме, я отримав роботу та познайомився з професійними програмістами.
Дякую =)
Ігор | 29.05.2018 17:25:57 | ip: 178.74.255.11
До академии, собственно как и во время, учился в ВНТУ по специальности "Информационные технологии".
Всегда нравилась эта область науки, в университете моментами было даже очень интересно, но мне хотелось больше "реальных" и практических знаний.
Винницкая IT-Академия открылась для меня посредством недлительного серфинга в дебрях интернета, понравилось что все детально расписано: расписание, дисциплины, технологии, что человек получит во время обучения и что получит по его завершению.
Большим плюсом было еще то, что академия предлагала всего год на развитие, то есть год целенаправленного роста в ИТ сфере, ничего лишнего, никакой биологии и макроэкономики..
Само обучение очень интересное, интересные: дисциплины, подход, окружение, атмосфера. Первая его половина включала различные основы, довольно таки сильные и необходимые, завершающим этапом изучения которых было написание графического приложения/игры на языке Си/С++.
Дальше пошла активная работа с различным технологиям, языками программирования, фреймворками, английский (английский был с самого начала), "живые" и интересные проекты, экскурсии по компаниям, ProfIT Day и многое другое. Большим плюсом было то, что все преподаватели были реальными разработчиками IT компаний, общение с которыми не заканчивалось на уроке, можно было спокойно задавать любые вопросы касательно айти сферы, советоваться, по сути каждый был для меня ментором.
Были так же и трудности, куда без них, трудности в разработке, в различных настройках проектов, трудности это показатель роста, не стоит расстраиваться если у вас что-то не получается, попробуйте еще раз и еще раз, лучше изучите предметную область, попросите помощи у своего товарища или преподавателя и у вас все получится.
Место для реализации приобретенных "талантов" нашел будучи в академии, на выпускном проекте. Не доделав все запланированные технические задания попал в h24/RIA. Очень нравится изобилие заданий и проектов с которыми сейчас приходится работать.
Хочу сказать большое спасибо всему коллективу IT-Академии, всем людям с которыми мне довелось там познакомиться, было очень весело и познавательно)
Николай Омельянов | 19.04.2018 19:49:59 | ip: 178.74.255.11
Коли почав займатись програмуванням самостійно, то швидко стало зрозуміло, що без ментора мені далеко не зайти. Почав шукати заклади для навчання серед яких і звернув увагу на IT-Academy Vinnytsia. Знайомі, котрі закінчили тут навчання, порадили мені обрати саме її. Згадуючи вступну лекцію Романа Мельника і забігаючи наперед скажу - все відбулось в точності як він сказав. Навчання в ІТ Академії було чудовим, насамперед тому, що я зустрів там багато неймовірних людей. Завдяки Аллі та Діані англійська мова стала цікавою! Настільки веселих лекції з математики та геометрії, як від Ірини важко уявити. Юрій Мітюшкін допомагав "розуміти алгоритми". ООП від Олексія Тюренкова примушувало нас думати, з практикою приходило розуміння. І це був тільки початок. Було багато різніх проектів, про які вже я згодом розповідав, проходячи співбесіду. Нас підготовили. По дорозі на співбесіду я був впевнений у собі. Зараз я проходжу студентську програму компанії "EPAM Systems".
Моя порада для тих хто бажає навчатись програмуванню: "читай, постійно пиши код, задавай питання".
Микола | 19.04.2018 12:23:55 | ip: 178.74.255.11
Коли почав займатись програмуванням самостійно, то швидко стало зрозуміло, що без ментора мені далеко не зайти. Почав шукати заклади для навчання серед яких і звернув увагу на IT-Academy Vinnytsia. Знайомі, котрі закінчили тут навчання, порадили мені обрати саме її. Згадуючи вступну лекцію Романа Мельника і забігаючи наперед скажу - все відбулось в точності як він сказав. Навчання в ІТ Академії було чудовим, насамперед тому, що я зустрів там багато неймовірних людей. Завдяки Аллі та Діані англійська мова стала цікавою! Настільки веселих лекції з математики та геометрії, як від Ірини важко уявити. Юрій Мітюшкін допомагав "розуміти алгоритми". ООП від Олексія Тюренкова примушувало нас думати, з практикою приходило розуміння. І це був тільки початок. Було багато різніх проектів, про які вже я згодом розповідав, проходячи співбесіду. Нас підготовили. По дорозі на співбесіду я був впевнений у собі. Зараз я проходжу студентську програму компанії "EPAM Systems".
Михайло | 19.04.2018 12:23:03 | ip: 178.74.255.11
Всім привіт ! Хочу трішки вмотивувати всіх, хто вирішив зв’язати своє життя з ІТ.
В якийсь момент свого життя я вирішив змінити роботу, хоча вона мені в деякій мірі дуже подобалась. Не буду вдаватися в дрібниці, скажу тільки, що працював в державній службі. Так трапилось, що мої друзі – програмісти різного рівня. І, можливо, під їхнім впливом я вирішив обрати нову професію в ІТ. Багато читав на цю тему, складав для себе дорожні карти входження в цю сферу. І ось, пройшовши цей шлях, я чітко можу сказати – це реально!
Чесно кажучи, довго йшов до цього вибору. По-перше: страх кардинально мінятися , по-друге: знання англійської мови були на рівні " I am Misha". ))
Після роботи, обклавшись книгами та різноманітними online-курсами, я почав знайомитися з майбутнім. Записався на курси вивчення англійської мови. Але чесно кажучи – не вистачало самодисципліни, не було систематики, профіт був дуже маленьким… Тому вирішив піти іншим шляхом - записатися на offline –курси.
Мій вибір впав на IT-Academy. Чому? Тут програма навчання, інтенсивний розклад занять передбачають максимальне поєднання теоретичних знань з практичною підготовкою. Тому, звільнившись з роботи, зразу же вступив в Академію, та з нетерпінням чекав на початок навчання.
Почалася кропітка та важка праця. Чесно кажучи, було не легко, але одночасно цікаво та весело. Програма дуже насичена, кожного дня розглядали нові теми, поринали все глибше і глибше в програмування, теорія поєднувалася з практикою. Слід відзначити про вдале поєднання фундаментальних вибіркових дисциплін, знання яких актуальні та витребувані на ринку праці. Всі дисципліни орієнтовані саме на розробку — як з практичної так і з теоретичної точки зору. Ми вивчали майже всі можливі напрямки програмування , мови для веб девелопменту (PHP, JavaScript), верстку на HTML/CSS, бекенд на Java/C# і С++ та С. Зазначу, що мови вивчалися на основі реальних проектів. Усі викладачі, керівники проектів академії - професіонали, талановиті особистості. Багато цікавих, яскравих моментів можна привести в приклад: чого вартує можливість виступити зі своїми ідеями-проектами на дні кар'єри ProfitDay або поспілкуватись на English Club з цікавими людьми.
Ось уже біля року працюю в компанії RubyCon LLC web розробником. Прийшлось перейти на нову мову програмування Ruby. Завдяки навикам програмування, яких я здобув під час навчання в IT-Academy не виникло проблем з опануванням нової мови за короткий термін.
Щиро дякую Роману Мельнику за те, що він зумів в нашому місті створити такий заклад, який дозволяє на високому рівні опанувати мистецтво програмування.
Дякую Академії та всьому викладацькому складу за уміння передати учням свої знання та навики, за те що, допомагаєте реалізовувати наші мрії.
Віталік | 31.10.2017 10:25:49 | ip: 77.121.111.75
Всім привіт! Мене звати Віталій.
До вступу в академію я отримав вищу освіту за спеціальністю "Фінанси" та працював економістом в одному з Вінницьких банків.
Але під час роботи мене завжди не полишало відчуття, що я не на своєму місці. Остаточну крапку в моєму рішенні стати програмістом, поставило банкрутство банку, в якому я працював.
Я вирішив кардинально змінити професію і пригадав, що мріяв програмувати та створювати власні програми (сайти) ще зі школи. У старших класах я навіть почав вивчати такі мови програмування як Basic та Pascal, а також спробував свої сили у табличній верстці. Але життя склалось таким чином, що батьки вирішили мою долю, та відправили вчити фінанси (в той час це було дуже популярно), і за відсутності вибору, я погодився.
Проте, пройшли роки, я став більш самостійним і вирішив втілити свою мрію у життя!
Про ІТ-Академію я дізнався випадково, одного дня по дорозі на роботу, почув рекламу по радіо. Далі виявилось, що мій колега з роботи (на сьогоднішній день вже middle developer) вже почав своє навчання в Академії, тож я розпитав його про цей заклад, та почув дуже багато гарних відгуків! І вже за кілька тижнів я відвідав свої перші лекції!
У процесі навчання найбільше подобались уроки англійської мови з Аллою Бобрук, це дійсно надзвичайна людина, яка вкладає всю душу у свою працю! Також не можу не звернути увагу, що в ІТ-Академії завжди відчинені двері для людей, які дійсно прагнуть навчитись програмувати. Пам'ятаю що окрім лекцій, майже півроку щодня з 10 годин ранку і до 10 годин вечора проводив свій час саме в Академії, вивчаючи нові технології та створюючи проект з командою студентів.
ІТ-Академія - це перш за все дружня атмосфера та всебічна поміч студентам у яких палають очі, коли вони бачать складні задачі! Також мені подобались цікаві розмови з викладачами на перервав, для мене було дуже важливо почути про життєвий досвід, від досвідчених програмістів, які вже не один ноутбук з'їли на програмуванні, а це саме ті люди які викладають в ІТ-Академії!
Роботу почав шукати після презентації дипломного проекту на Prof IT Day, та навіть на самому заході встиг надіслати кілька резюме в компанії, які презентували себе. Перший час мені було страшно, адже я вважав що не маю досвіду, що я дуже мало знаю. Але після того як я відвідав близько 30 співбесід, мені стало зрозуміло, що все не так погано як я вважав. Я став більш впевнений у своїх силах тому, що після кожної співбесіди я розумів, які недоліки маю та намагався їх виправити. Я зрозумів, що для розробника не має меж, не важлива мова програмування, не важливо на якому фреймворку необхідно працювати. Адже мені під час пошуку роботи довелось робити тестові завдання на різних фреймворках і на різних мовах (про які я тільки чув і навіть жодного разу не використовував). Був такий період, що протягом тижня мені довелось розібратись з трьома новими для мене фреймворками, та двома мовами. Так, я не спав декілька днів, але я виконав тестові завдання. ІТ-Академія перш за все, навчила мене правильно шукати інформацію та використовувати її, швидко адаптуватись до нових умов, та швидко змінювати середовище в якому працюєш. Також не менш важливо, що в Академії ми мали змогу створити наші перші проекти, які вже можна вказати у своєму резюме!
Отже, через місяць я вже пішов на свою першу роботу, як PHP розробник. Це була не велика фірма, але я отримав перший практичний досвід комерційної розробки. Пропрацювавши 2 місяці я перейшов на іншу фірму (запропонували більшу платню), на якій отримав досвід роботи із закордонними замовниками, але там я теж пропрацював лише 2 місяці, тому що для мене цього було мало, я хотів займатись сучасними технологіями, які на жаль не там не використовувались.
На сьогоднішній день я працюю у велекій компанії, використовую сучасні технології у своїй розробці та щодня маю розмови і переписку із закордоним замовником. Мені подобається моя робота, я приходжу на роботу із задоволенням, і не звертаю увагу на те як летить час, через що часто затримуюсь на роботі і отримую на горіхи від дружини =) Але для мене це приємні клопоти!
Робота програміста подобається мені також, тим що я вдосконалюю себе щодня, та щодня вивчаю щось нове, спілкуюсь з досвідченими програмістами та переймаю їх досвід.
А найбільше мені подобається відчуття, коли ти запускаєш свою програму і вона працює!

Віталій Богданюк,
Full-stack Developer
Delphi LLC (http://udelphi.com)
Герасимук Дмитро | 14.01.2017 11:39:46 | ip: 178.74.250.161
Довго міркував над тим, що ж написати і з чого почати, адже були як позитивні моменти так і не дуже...
Перш за все, згадалась цитата Сергія Шнурова: "Критика — это описание того, как сделал бы критик на месте автора, если бы он был на месте автора. Как бы он поступил, если бы у него были возможности автора, аудитория автора, удачливость автора, гонорары и авторская биография. Но ничего этого у критика нет, поэтому он критик." Тому все, що далі буде сказано, слід сприймати саме в цьому контексті і як суб’єктивну думку ))
Але ближче до суті:
На першій зустріч з директором (Романом), він обіцяв, що при бажанні, кожна людина може стати програмістом, після Академії я зможу з легкістю самостійно освоїти будь-яку іншу мову програмування (навіть ту, про яку не згадувалось під час навчання), Академія буде всіляко сприяти моєму працевлаштуванню. Ці обіцянки виконано! Саме завдяки Академії, я зараз працюю на посаді Web developer, пишу на Ruby on Rails (під час навчання не вивчали), а на момент вступу навіть не знав різниці між Java та JavaScript... Навіть соромно якось...
Всім хто планує "вляпатись" в ІТ-сферу, хочу сказати:
- звикайте навчатись самостійно, постійно навчатись, щодня - в програмістів така карма;
- якщо Ви вважаєте, що Академія "повинна" всього Вас навчити - забудьте, якщо Ви самі не прагнете розвиватись, ніхто заставляти Вас не буде;
- якщо в ІТ-сфері вас приваблюють лише з/п, а сам процес написання коду вас дратує - забудьте;
- в Академії немає жодного неважливого предмету, намагайтесь брати максимум від кожної пари;
- вчіть Англійську мову, вся адекватна документація написана саме англійською.
Якщо Ви не згодні хоча б з одним пунктом, в Академію іти не варто, власне як і в ІТ!

З повагою,
Герасимук Дмитро
Іван Пірус | 11.01.2017 15:16:28 | ip: 178.74.250.161
Я вирішив навчатися далі та стати програмістом через 1 місяць після випуску з технікуму, тому що за отриманою спеціальністю роботи я не знайшов. Не було вакансій.
Велика вдячність за допомогу у навчанні і розумінні різних технологій учителям: Рудю Вадиму, Тюренкову Олексію, Глухарьовій Вікторії, Плаксію Ярославу, і директору Роману Олександровичу.
Також сподобалось те, що навчання проводиться в малих групах студентів, викладач може приділити більше часу кожному, допомогти, пояснити реалізацію певних технологій в розробці.
Великою перевагою є те, що учителі - висококваліфіковані програмісти, які практично навчать і покажуть, як і що треба робити, як писати код. Тому що без практичних навичок, знаючи тільки теорію, зробити щось важко.
Кожен проект має іншу ідею, задачі, технології, і немає однотипних рішень які можна якось заучити.
Дуже пригодились вивчення алгоритмізації на мові С(С++), після яких легше було перейти на PHP, Python.
Я отримав хорошу базу знань під час навчання, а в процесі практики при IT Академії навчився робити сайти, використовуючи фреймворки і JScript.
Зараз працюю full-stack розробником в iHUB Vinnytsia.
Михайло Городний | 29.12.2014 12:40:27 | ip: 141.138.117.154
За ІТ-Академію можу сказати: позитивне враження, люди всі приємні, процес навчання і стажування не нав’язлий, не напружений а загалом збалансований, умови навчання дуже комфортні.
Максим Жук | 26.12.2014 13:59:44 | ip: 141.138.117.154
Про академію, можна написати, що дала хороші базові знання в області програмування, що забезпечило швидке кар’єрне зростання, впевненість у колективі більш досвідчених програмістів та розуміння подальшого плану розвитку, як спеціаліста. Також спілкування з однодумцями в групі, робота в команді і т. п.
Артем Лазуренко | 25.12.2014 19:04:02 | ip: 141.138.117.154
Я проходил стажировку в IT-Академии в период с августа 2013 года по февраль 2014 года. До этого нигде специально программированию не обучался. Изучал самостоятельно С++ и С#. Ввиду того, что на стажировке была потребность в Java-разработчиках, пришлось в экстренном порядке осваивать новый язык. Впоследствии, благодаря стажировке, успешно прошёл собеседование на EPAM (http://www.epam-group.ru/) на позицию Middle Java dev., где и работаю на данный
Роман Максимов | 24.12.2014 14:09:27 | ip: 141.138.117.154
Я випускник ІТ-Академії. Навчання в академії мені дуже сподобалось, особливо Клуб Англійської мови. Сподобалось, що нам дали можливість навчатись і працювати над цікавими проектами. Завдяки досвідові отриманому в ІТ-академії мені вдалось влаштуватись на роботу на посаду Java Developer.
Зараз працюю у компанії Applet3D
Марков Саша | 23.12.2014 18:33:46 | ip: 141.138.117.154
Після навчання в Академії працюю в компанії Gemicle Inc. Java developer (trainee). Ну, в навчанні сподобалось майже все, склад викладачів - чудовий, принаймні на момент мого навчання.
Федоренко Олександр | 22.12.2014 21:07:42 | ip: 141.138.117.154
Я працюю Java developer в компанії Luxoft Ukraine (http://www.luxoft.com/ukraine/). ІТ-Академія дає достатню кількість знань та вмінь, щоб влаштуватись на роботу програмістом в будь-яку ІТ компанію України і, покищо, я не знаю альтернатив (ні державних, ні приватних навчальних закладів) якісної підготовки саме програмістів “з нуля” і за такий короткий термін. Дуже багато практики і цікавих реальних проектів. Всі викладачі - практикуючі програмісти.
Глухарьова Вікторія | 22.12.2014 11:36:54 | ip: 141.138.117.154
Я випускниця ІТ-Академії, працюю в компанії РІА , програмістом у відділі підтримки продаж .
1. Плата
Як для пересічного студента плата за навчання доволі таки немаленька, навіть велика, але для адекватних людей, якщо ти вже платиш цю суму то думай про навчання а не про "відкосити" від пар.
2. Пари
На сайтах прочитала в відгуках що можна на пари не приходити. А що дивуватись. Це школа для дорослих (не по віку, а по розуму) людей. Ти сам повинен розуміти для чого тобі це навчання. Якщо ти платиш великі гроші, притому не хочеш ходити і потім претендуєш на якусь роботу, то подумай з якими знаннями ти будеш її шукати і який роботодавець захоче такого працівника? В Академію за руку ніхто не приводив, і відповідно контролювати як маленьких дітей ніхто не буде, кожен сам про себе повинен думати. Звикайте бути дорослими і відповідальними.
3. Предмети і навчання
План по дисциплінах заявлений шикарний, але абсолютно всього вас вчити ніхто не буде. Деякі технології будуть згадані оглядово, деякі навіть і згадані не будуть. Звичайно спочатку більша увага приділяється основам.
4. Викладачі
На форумах дивувались деякі особи побачивши в списку дисциплін "Англійська для програмістів". якщо ви в англійській плаваєте, то вміння викладача + ваше бажання = ви зможете нормально читати технічну літературу в оригіналі, та спілкуватись (але знову все залежить від вас). Основи програмування на С і алгоритмізацію викладали дуже добре.
5. Робота
В контракті вказано що Академія в разі успішного закінчення буде рекомендувати різним ІТ-компаніям. Коротше кажучи, вони будуть підкріпляти ваше резюме своїми рекомендаціями, а чи ви влаштуєтесь на роботу залежить лише від того, які знання і вміння ви матимете і як ви себе проявите на співбесіді. Хоча всі, хто здав дипломний проект і випустився - відразу отримали роботу і працюють програмістами.
Олександр Бохан | 19.12.2014 15:39:21 | ip: 141.138.117.154
Одвічна проблема традиційної української освіти-велика кількість непотрібного.Студенти роками вивчають непотрібні їм дисципліни,завчають інформацію,яка ніколи не знадобиться.Потім приходять на роботу,де з"совується,що там вимагаються зовсім інші знання та навички.

Наша (тому ,що рідна)Академія пішла революційним шляхом.З навчальної програми викреслено все зайве.Ми не вивчаємом гуманітарних дисциплін,не вникаємо у захмарний рівень науки.Все суто практично:працывники ЫТ-компаный навчають студентыв саме тим знанням,які фони бажають бачити у своїх майбутных підлеглих.

В ІТ Академії проходять:

-сучасні технології,які використовують в роботі компаній

-актуальні для даного періоду часу мови програмування

-завдання ,подібні до тих,які виникають перед працівниками на робочому місці.

В ІТ Академії немає:

-нудних лекцій за матеріалами 20-річної давнини

-нікому непотрібних завдань "для галочки"

-історії,культурології,мовознавства.

А ще тут всюди англійська мова.Не лише як окрема дисципліна.Вона постійно застосовується під час вичення програмування і виконання завдань.
Ігор Ільїн | 18.12.2014 16:08:18 | ip: 141.138.117.154
Я закінчив Вінницьку ІТ Академію за спеціалізацією програмування.Зараз я програміст на фірмі Aura,яка займається розробкою мобільних додатків.Зараз я приймаю участь у проекті Hotels24 для мобільної платформи iOS ,який скоро стане доступний.

За час навчання в академії отримав необхідну базу для старту,завдяки викладачам з реально багатим досвідом роботи.З мінусів можу виділити,на мою думку,недостатню кількість практичних завдань.
Сергій Петросюк | 18.12.2014 12:21:32 | ip: 141.138.117.154
Мабуть перші два питання,якими здається кожен,хто хоч раз замислювався про те,чи варто починати навчання в ІТ Академії,це:

1)Чи варте воно того щоб платити реально не малі гроші?

2)Чи справді забеспечать роботою,чи це такий піар-хід,щоб заманити людей і качнути з них грошей?

Я також задавався цими питаннями і дуже довго вагався перед прийняттям свого рішення.Вирішив ризикнути...Саме ризикнути тому,що в інтернеті наткнувся на негативні відгуки.

Але вже через 1,5 місяці я зрозумів,що зробив правильний вибір.

Стосовно навчального процесу,то тут є свої плюси і мінуси.Почну з приємного:

1)Викладачі дійсно знають свою справу,усі вони є практиками.Всі вони працюють в потужних ІТ компаніях і всі мають за плечима більш ніж 5 років досвіду.

2)Викладачам не бракує завзяття й терпіння в тому ,щоб навчити навіть абсолютно нульових,і в них це виходить!

3)Проекти для курсових і дипломних дуже цікаві і в той самий час непрості.

4)Ніхто не виділяє серед студентів "улюбленців",що особливо мені сподобалось.

5)Приділяється значна увага сучасним технологіям.

Ну і звичайно мінуси:

1)Під кінець навчання процес став трохи хаотичним.

2)Був один "промах" з пректом(сайт),який нам вручили(весь проект написаний на javascript,якого нам на той час виклали всього 1 пару.)Але колективними зусиллями ми від нього відмовились.

3)Матеріал по javascript викладається в дуже зжатому форматі.

P.S.Працевлаштували мене ще за 2 місяці до завершення навчання в компанію RIA.

І ще одне,якщо ви думаєте,що навчання в аудиторії буде достатньо,то вам варто змінити свою думку,або відмовитись від навчання в ІТА.Позаурочне навчання потрібне як повітря.
Сухов Ігор | 17.12.2014 15:45:57 | ip: 141.138.117.154
В мене ІТ-Академія пробудила цікавість до програмування, що не вдалося ВНТУ, і завдяки постійній практиці у навчанні робота перетворилася в задоволення.Після закінчення навчання працюю в memcrab studio.
Чех Іванна | 17.12.2014 14:59:25 | ip: 141.138.117.154
Я-випускниця ІТ-Академії - Freelancer.

Є декілька моментів, які вирізняють ІТ-Академію з поміж інших профільних ВНЗ. Перш за все, це принцип самомотивації студентів, тобто студент вчиться не тому, що від нього вимагають батьки, ректор чи декан, а тому що розуміє цінність і потрібність знань. Інший важливий момент - це навчальна програма, яка побудована за принципом - “все необхідне і нічого зайвого”. Це допомагає концентруватися на головному та пов'язувати знання в систему - починаючи від звичайної вищої математики і аж до сучасних фреймворків та об’єктно-орієнтованих мов програмування.

Третій аспект - комплексність навчальної програми, яка закладає підґрунтя для подальшого розвитку програміста у будь-якому напрямку - від веб-дизайнера до IT Architect’а. Знання вищої математики, дискретної математики, баз даних, алгоритмів, принципів веб-, процедурного та об’єктно-орієнтованого програмування дає можливість студенту обирати будь-яку спеціалізацію у сфері ІТ.

І останній момент - це практичне спрямування. Базові знання в ІТ-Академії подаються в класичному університетському вигляді - лекції, домашнє завдання, екзамени. Але потім вони обов'язково закріплюються на практиці, під керівництвом досвідчених програмістів провідних вінницьких ІТ-компаній.

Загалом, ІТ-Академія - це гарний шанс стати програмістом, якщо ти готовий реально вчитися і працювати над цим.
Максим Жук | 16.12.2014 15:33:23 | ip: 141.138.117.154
Привіт! Я випускник ІТ-Академії, тімлідер (поки що в. о.), відповідаю за направлення новостройок (первинна нерухомість) на сайті www.dom.ria.com.
Про академію, можна написати, що дала хороші базові знання в області програмування, що забезпечило швидке кар’єрне зростання, впевненість у колективі більш досвідчених програмістів та розуміння подальшого плану розвитку, як спеціаліста. Також спілкування з однодумцями в групі, робота в команді і т. п.