запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Сковороди Біол

Як вибрати сковороду

Сучасний кухонний світ неймовірно широкий та об'ємний. Кухонне начиння пропонується різними виробниками, постачальниками у величезному асортименті. Щоб вибрати для домашнього користування пару каструль, сковорідок доводиться вивчати неймовірну кількість матеріалів, слухати поради досвідчених господарок, досвідчених кухарів.
На українському ринку у розділі алюмінієвого та чавунного начиння одне з провідних місць займають сковороди Біол, що завоювали серця багатьох господарок, а також іменитих кухарів, що славляться своїми кулінарними вишукуваннями. Компанія Biol випускає сковороди у найширшому асортиментному розмаїтті. Тому вибір теж може бути утруднений, якщо не визначити собі точно потрібні параметри.





Різноманітність моделей

Насамперед слід вибрати форму. Вона безпосередньо залежатиме від цільового призначення даного типу начиння. Перший вид – класична універсальна сковорода. Кругла з однією довгою ручкою підходить для смаження в ній овочів, м'яса, риби, приготування соусів, підлив. Призначені виключно для плит.
Другий вид – жаровня. Зовнішньо від класичної відрізняється лише наявністю двох невеликих ручок і можливістю приготування їжі в духовці. Конструктивні ж особливості жаровні полягають у потовщеному дні (нерідко багатошаровому) та звареній фіксації ручок.
Гриль – наступний вид сковорідок. Бувають круглі, квадратні, прямокутні. Головна їх особливість – ребристість дна, завдяки якій страви виходять соковиті, з хрусткою скоринкою при мінімальній кількості олії.антом буде сковорода типу сотейник. Це своєрідний мікс каструлі та класичної сковороди. Товсте дно, щільна кришка, зручні ручки, можливість приготування їжі в духовці – ось основні характеристики сотейника.
Млинниця – назва говорить сама за себе. Ця сковорода має мінімальні борти, для зручності підхоплювання млинців лопаткою. І останній тип - ВОК, що набирає популярності в останні роки. Особливість такої сковороди - нерівномірне прогрівання стінок і дна, за рахунок чого з'являється можливість приготування одночасно різних продуктів (за допомогою спеціальних грат).

Фірмові пропозиції

Інтернет-магазин «Світ Посуд» представляє до уваги потенційних покупців фірмові сковороди Біол усіляких моделей. На віртуальній вітрині можна вибрати потрібну форму, розмір, матеріал виготовлення. На сайті магазину працює чат, де можна отримати докладну консультацію або допомогу у підборі потрібного начиння.