Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

CITY (Студія-бар)

Меню компанії:
показати
Віртуальний тур:
  • Сіті (CITY)
    Закрити
Фото компанії:
Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY) Сіті (CITY)
Контакти:
+38(0432... показати телефон
+38(093)... показати телефон
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1200
0200
1200
0200
1200
0200
1200
0200
1200
0200
1200
0200
1200
0200
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 10 людей.
Минулого місяця - 10 людей.
За останні 6 місяців –37 людей.
Про компанію:
Студія-бар "City" - Свою історію ми пишемо разом з вами!

City... Для когось це звичайне англійське слово, яким називають місто та ділові центри. А для мешканців та всіх гостей Вінниці – це особливий ресторан. І не тільки тому, що тут на вас завжди чекає смачна їжа, найкращі суші в місті, барвисті коктейлі, чудове обслуговування та багато інших приємних сюрпризів. "City" - це вже не просто заклад, а ціла історія міста та городян.
За 11 років саме тут незліченну кількість разів людей поєднувало кохання, народжувалися нові сім'ї, міцніли партнерські відносини, зав'язувалися дружні стосунки, відбувалися незабутні зустрічі старих приятелів та нових знайомих, проходили сімейні свята та бурхливі обговорення футбольних матчів та ситуації в країні - щохвилини життя в ;City" вирує в шаленому темпі, тому що сам заклад - живий. Ресторан маєсвою атмосферу і душу, свої достоїнства та гордості, відданих друзів і тих, кого навіть можна назвати "постійними жителями".
Девіз студії-бару: "City - місце зустрічі зірок"! Якщо вам випаде нагода зустрітися зі Святославом Вакарчуком, Русланою, Валерієм Меладзе, Олегом Скрипкою, Михайлом Боярським, Іриною Білик чи Сергієм Притулою – не турбуйтеся, що не буде, про що поговорити. Як мінімум, одна спільна тема – "City" - У вас уже є. Більшість артистів, які відвідують Вінницю, саме тут набираються сили та відпочивають до та після своїх сольних концертів у місті.
Але незважаючи на величезну кількість відомих імен серед своїх гостей, "місцем зустрічі зірок" студія-бар "City" став зовсім з інших причин. Для кожного працівника, починаючи від кухарів та офіціантів, і закінчуючи адміністратором та директором, ви – справжня зірка. Зарадикожного відвідувача "City" постійно змінюється та вдосконалюється, даруючи вінничанам найцікавіші тенденції ресторанного мистецтва.
У свій час "City" одним із перших показав вінничанам справжній смак японської кухні і дотепер утримує звання найкращого суші-бару міста, бо завжди гарантує не лише смачну, а й бездоганно свіжу та якісну їжу.
У 2008 році завдяки "City" вінничани дізналися, які омріяні блага ховаються за незнайомим словом "кейтеринг". "Ресторан на колесах" або, простіше кажучи, виїзна організація наймасштабнішого фуршету чи вузького сімейного свята, здійснила мрію всіх господарок та престижних компаній. Позбавившись надокучливого обов'язку стояти біля плити та турбуватися, щоб гості залишилися задоволеними, вінничани нарешті отримали можливість веселитися на власних.свят. Дружня команда "City" завжди охоче допоможе вам влаштувати незабутнє барбекю та пікнік, домашні іменини, казкове дитяче день народження, професійну презентацію, ексклюзивний прийом для високоповажних гостей та феєричний корпоратив для улюблених співробітників.
Крім цього, у "City" ви завжди знайдете цікаві новинки української та європейської кухні, вигідні акційні пропозиції та те, що люди найчастіше шукають у ресторанах – відчуття комфорту, як у себе вдома.

" Ми щасливі, що переживаючи разом з усіма нашими відвідувачами та клієнтами, важливі для них пам'ятні дати та щоденні обіди та вечері, ми справді стаємо справжніми друзями. Для нас "City" – це наша родина. Раді запросити ВАС стати її часткою"!
Оксана Збаращук, директор студії-бару "City".
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
кафе, ресторан, бар, суши, Сіті, Сити, City, доставка еды, доставка суши, сити бар, студія-бар
Небагато реклами Вінниці:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Максим | 31.12.2019 16:12:21 | ip: 46.227.143.69
Бывал в Сити не один десяток раз, не единожды и заказывал на дом.
Всегда всё вкусно, доставляли быстро (живу на Вишенке), цены очень выгодные по сравнению с остальными ресторанами.
Однозначно РЕКОМЕНДУЮ!
Алиса | 10.02.2019 15:05:06 | ip: 185.175.239.210
Заказ был отдан на работу в 12-30, блюда приехали мало того что в 15-00, так все гарячее было холодным, а мороженое расстаяло! Кто вообще додумался отправлять заказ на Подолье из Хмельницкого шоссе через Гнивань??? Это уму не постижимо! Доставленную еду пришлось разогревать в микроволновке. Надеюсь этот отзыв дойдет до администрации ресторана, меры будут приняты. А пока КРАЙНЕ не рекомендую пользоваться доставкой данного заведения.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!