запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.vn.ua - Карта Винницы"

Hовость компании "PODOLOGY"

11.03.2021

Послуги подолога у Вінниці

Медицина вкрай багатогранна наука. Є в ній такий розділ, що займається вивченням тільки стопи людини. Подологія з латинської так і перекладається «вивчення стопи». Спеціаліст подолог займається проблемами стоп (натоптиші, мозолі, бородавки, тріщини) і патологіями нігтьових пластин на пальцях ніг. Виявляючи на ранній стадії початок проблеми, подолог разом з дерматологом розробляють схему лікування, щоб запобігти розвитку хвороби і не доводити її до такого стану, коли знадобиться хірургічне втручання.

Компанія PODOLOGY надає послуги в повному спектрі. Тут проводиться діагностика, лікування, профілактика захворювань і патологій стопи і нігтів. Компанія володіє десятирічним досвідом роботи в медицині. Записатися до Подолога у Вінниці можна по телефону, вибравши зручний час і дату.

Сюди приходять з різними проблемами. Основні послуги:
- Мозолі, тріщини, натоптиші;
- Терапія грибкових захворювань стоп, нігтів;
- Корекція врослих і деформованих нігтів;
- Лікування врослого нігтя різних ступенів складності;
- Протезування нігтів;
- Діабетична стопа;
- Апаратний медичний і гігієнічний педикюр;
- Видалення бородавок, папілом.

Завдяки якісному і високотехнологічному оснащенню кабінету, високої кваліфікації і досвіду фахівця, регулярному підвищенню його кваліфікації, застосування сучасних методик терапії та профілактики, в PODOLOGY не буває незадоволених клієнтів. Тут працюють професіонали, які допомагають кожному пацієнту усунути біль і відновити красу ніг.

Медичний педикюр в Вінниці краще робити у професіоналів, PODOLOGY пропонує дану послугу. На відміну від естетичного педикюру даний вид процедури включає в себе виправлення різних патологій і проблем зі шкірою на стопах, не тільки з метою надати красу і акуратність ногам, але і позбавити від больових відчуттів назавжди.

Відвідавши фахівця-подолога в Вінниці, можна вчасно діагностувати проблему і вирішити її на ранніх стадіях, а головне, без хірургічного втручання позбутися на завжди захворювань і неприємних відчуттів.

Комментарии

 map.vn.ua (0)  

← Новости компаний