Реклама Винницы:
назад
Реклама Винницы

Nicevych Beauty Business (Салон красоты)

Меню компании:
показать

Отзывы о компании:

Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Знак Качества | 09.10.2019 16:16:33 | ip: 85.238.108.65
Нам приємно повідомити, що салон Nicevich Beauty Business в місті Вінниця став фіналістом конкурсу «Найякісніші товари та послуги року»!
Доглянутий зовнішній вигляд, увага оточуючих, впевненість у своїй привабливості - хто не прагне до цих прекрасних речей? Всі вони стають реальністю з Nicevich Beauty Business! Перукарі, візажисти і nail-майстри знають, яку силу має краса, і готові створити для вас чудо.
У Nicevich Beauty Business професійні майстри зроблять вам модну стрижку (жіночу, чоловічу або дитячу), допоможуть з підбором кольору волосся, зроблять дуже красиве укладання та фарбування або тонування, безпечну для волосся завивку, вечірню або денну укладку, а також запропонують безліч інших найбільш актуальних і популярних в наші дні послуг салону краси: догляд за бровами, віями, всі види зачісок.
«Дивіться на себе в дзеркало і радійте своєму відображенню без будь-яких застережень!»-говорить засновник та керівник Nicevich Beauty Business Олеся Ніцевич.
Також майстри студії проводять навчання: корекції і фарбування брів і вій,моделювання святкових зачісок,макіяж для себе, колористика з "0", стрижки - класика, креатив..
В Nicevich Beauty Bussiness працюють професійні викладачі, які готові ділитися зі своїми учнями ентузіазмом і проявляти педагогічну майстерність.
До кожного клієнта тут ставляться, як до бажаного гостя, прагнучи зробити його перебування в салоні краси максимально комфортним і затишним. Цьому сприяє не тільки продуманий інтер'єр, але і високий рівень сервісу, душевне ставлення до кожного відвідувача
Тут створюють ідеал, а незліченні компліменти на адресу Nicevich Beauty Business є вищою похвалою роботи.
Компанія Знак Якості нагородила керівника Ніцевич Олесю почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!
Олеся Ницевич
Вітаємо і від щирого серця бажаємо бути бездоганними майстрами поза конкуренцією і з величезною кількістю клієнтів, а в житті сяяти від щастя і кожен день носити макіяж з відтінками любові і натхнення.