Реклама Вінниці:
назад
Реклама Вінниці

ПриватБанк (відділення просп. Космонавтів)

Меню компанії:
показати
Новина за 10-11-2014  |  10 років тому!

ПриватБанк допомагає зберети тепло і затишок у домівках вінничан

 
 
 



Зберегти тепло у своїй оселі цієї холодної зими допоможуть віконні системи та двері від  майстра віконної справи - компанії “Вікнарофф”.  Вінничанам не потрібно збирати кошти на установку вікон і дверей. Адже компанія приєдналась до сервісу ПриватБанку “Оплата частинами”.
“Оплата частинами” - сервіс, за допомогою якого можна  здійснювати купівлі та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину. Сьогодні у Вінницькій області за “Оплатою частинами” можна розрахуватись у 435  торгових точках.
“За допомогою сервис беспроцентного кредитування платіж можна розділити до 25 рівних частин, - говорить керівник напрямку по работі з мережевими партнерами та «Оплата частинами» Сергій Малецький. - Кредит оформлюється автоматично безпосередньо на касі, а договором  є чек, де зазначені усі реквізити. При умові своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом будет безкоштовним.
Оплативши товар частинам, покупець не сплачує ніяких “надкомісій”. Покупку можна здійснити за півхвилини без додаткових документів. А ще таку покупку зручно гасити: вносити платежі із картки на картку без відвідування відділення банку. До речі, при бажанні договір можна закрити і достроково, але вже безпосередньо у відділенні.
Дізнатися доступну суму ліміту по сервісу досить просто: потрібно надіслати SMS на номер 10060 з текстом chast або натиснути “отримати ліміт” в розділі “Оплата частинами” на офіційному сайті ПриватБанку.
На Вінниччині по програмі «Оплата частинами» впродовж 2014 року здійснено понад 4000 покупок на суму понад 10 млн гривень.
Небагато реклами Вінниці: