запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Як правильно підібрати канцелярію дитині до школи


Шкільні роки чудові… Так співається у відомій пісні. Щоправда, з цим твердженням погодяться далеко не всі батьки. Адже саме на них «лягає» більша частина відповідальності за щасливі відчуття дітей у ці роки. Щоб дитина не потребувала певних предметів, аксесуарів під час уроків у школі важливо заздалегідь подбати і купити все необхідне. Портфелі, рюкзаки, ланч-бокси, канцелярія для школи, гаманці, пенали, все це пропонується в широкому асортименті інтернет-магазином «Будинок іграшок».
Якщо з вибором зручного рюкзака чи портфеля більш-менш зрозуміло, то з канцтоварами виникає чимало запитань: що краще купити, скільки і навіщо?

Особливості вибору

Звичайно, набори канцелярського приладдя безпосередньо залежать від класу, в якому навчається дитина. Але все ж таки можна виділити певний список загальних предметів, без яких неможливо обійтися як у початковій школі, так і старшій.
Отже, список канцтоварів обов'язкових для придбання відкриває пенал. Він необхідний організації зберігання пишучих приладдя – ручок, олівців, маркерів. Вибираючи пенал важливо звертати увагу на зручність користування.
Далі – ручки. Головні критерії – легкість (вага), комфорт у застосуванні (не тонка, не товста, легко пишуча без особливого натиску), паста (чорнило), що швидко сохне на папері. Ручок має бути кілька, про запас, краще за кілька кольорів (червона, чорна, зелена, синя). Так у класі можна буде швидко, не відволікаючись виділяти особливо важливі місця в конспектах чи завданнях.
Олівці мають бути середньою твердости, міцним грифелем, не менше двох-трьох штук. Обов'язково варто вкласти в пенал невелику, але швидко виправляє ситуацію з поламаним грифелем, точилку з коробочкою для стружок. Ластик та лінійка також мають зайняти своє місце в учнівському пеналі.
Зошити. Їх кількість та розмір (обсяг) залежить від шкільної програми та віку учня. Папку для них бажано придбати, щоб легше було утримувати їх в акуратності та порядку. Щоденник – невід'ємна частина навчально-виховного процесу.
Все інше залежить від особистих побажань дитини: маркери, клейка стрічка, коректор, підставка під книги, обкладинки для підручників, зошитів, все це можна знайти на віртуальній вітрині «Будинок іграшок».
Допомогти вибрати необхідні канцтовари можуть співробітники онлайн-магазину за телефоном. Контактну інформацію розміщено у відповідному розділі сайту.