запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Sony представили лінійку телевізорів 2021 року: що нового

Цього року відразу три найбільші виробники представили світові нові телевізори, які істотно відрізняються від усього, що ми бачили раніше - це Sony, LG і Samsung. Найбільше цікавого анонсували японці, що цілком очікувано на тлі релізу консолі нового покоління PlayStation 5. /proizvoditel-sony/">купити телевізор Sony, або краще все ж таки віддати перевагу якомусь іншому бренду.

Найзначніші нововведення

  1. Використання стандарту HDMI 2.1. Для консольників це особливо важливий момент, адже цей стандарт дозволяє транслювати відео з роздільною здатністю 4К з частотою 120 к/с. Глибина кольору у своїй – чесні 10 біт, і все це з підтримкою HDR-метаданих та багатоканальним звуком. За фактом, лише телевізори з HDMI 2.1 дозволять повноцінно відчути всі переваги від настання некстгену. Пропускна здатність HDMI 2.1 склала 48 Гбіт/с, що майже втричі більше, ніж HDMI 2.0.

  2. Частота оновлення дисплеїв 120 Гц – на всіх флагманських моделях. При цьому телевізори можуть адаптувати частоту відео та за допомогою штучного інтелекту «домальовувати» кадри так, щоб навіть старі фільми з низькою кадровою частотою відчувалися плавніше.

  3. Підтримка VRR – технології змінної частоти оновлення, що дозволяє телевізору адаптуватися під потокове відео.

  4. Auto Low Latency Mode (ALLM) – автоматичний режим затримки вхідного сигналу. Ця технологія також призначена в першу чергу для власників PS5, вона відчутно знижує затримки вводу/виводу.

  5. Cognitive Processor XR – так званий когнітивний інтелект, який, як запевняють представники Sony, істотно розширює функціональність штучного інтелекту, відповідального за обробку та покращення зображення в реальному часі.

  6. Sound-from-Picture Reality – Ця технологія є у всіх телевізорах Bravia 2021 року, вона призначена для вирівнювання звуку відповідно до зображення, роблячи загальне сприйняття ще більш реалістичним.

  7. Максимальна яскравість дисплеїв сильно збільшилася, завдяки чому контент на екрані добре помітний навіть у денний час.

  8. Сумісність з розумними колонками. Зокрема, йшлося про підтримку фірмових колонок Google Nest.

Також варто відзначити, що Sony залишаються вірними топовим OLED-матрицям і продовжують прикладати зусилля для їх вдосконалення. За рахунок цього можна бути впевненим в одному – флагманські телевізори японського бренду будуть так само демонструвати позамежний рівень контрастності та деталізації. І якщо ви зараз розмірковуєте, телевізор якого бренду краще брати в 2021 році, варто придивитися до продукції Sony – цей бренд вже не одне десятиліття доводить свою перевагу в апаратній та програмній складових.