запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Мобільний телефон Samsung Galaxy A11 2/32GB Red

Оновлений смартфон Samsung Galaxy A11

Смартфон Samsung Galaxy A11 користується сьогодні чималим попитом серед тих, хто знає та довіряє бренду, веде активний спосіб життя. Можливості цього девайсу досить великі, щоб не обмежувати доступ до інформації навіть у дорозі під час подорожей. Розробники добре попрацювали над тим, щоб створити новий варіант для більш комфортної мобільної роботи.

Головні особливості

Корпус моделі Samsung Samsung Galaxy A11 надійний, захищений від механічних пошкоджень, подряпин, зроблений з міцного пластику. Поверхня глянсова, що надає гаджету привабливості. Головне нововведення, яке одержала оновлена ​​модель – розширений функціонал камери.
Основний модуль складається з трьох об'єктивів, має функцію розблокування за допомогою відбитка пальця та обличчям. Фронтальна камера – 8 МП (відмінно справляється як із основними функціями – автопортрет та спілкування у відеочатах, так і додатковою – сканування обличчя для розблокування екрану), верхня, з датчиком глибини – 2 МП, основна (середня) – 13 МП, ультраширококутна – 5 МП. Інтерфейс камери звичний, практично не відрізняється від попередніх моделей.
Режим запису відео один, але його цілком достатньо.точно, щоб знімати непогані ролики та ділитися ними у соціальних мережах.

Приємні доповнення

Ще одна інновація, яка була відсутня у попередників цієї оновленої версії наявність NFC (Google Pay). Це розширює можливості користувача у сфері покупок. Ця функція дозволяє заощаджувати особистий час, без особливих зусиль робити оплату в магазинах, Інтернеті та мобільних додатках. у попередніх моделях Samsung – 400 мАг. Тобто, без підзарядки цей смартфон здатний працювати протягом двох днів поспіль. Слот для карти пам'яті зроблений у вигляді окремого роз'єму. Хоча 32 Гб вбудованої пам'яті більш ніж достатньо для встановлення стандартного програмного набору, все ж таки можливість розширення накопичувача за допомогою карти microSD значно підвищує переваги моделі.
Інтерфейс швидкий, чуйний, яскравий дисплей, з приємною кольоропередачею. Загалом це чудова модель для тих, хто хоче отримати хорошого «робочого помічника», а не просто наголосити на власному статусі.