запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Дерев'яні горизонтальні жалюзі


Компанія Nikoss пропонує свої послуги з виготовлення та монтажу жалюзі різних видів. Вертикальні, горизонтальні, римські, рулонні, ролети, плісе, день-ніч, словом, всі різновиди, що існують сьогодні на сучасному ринку, можна вибрати та замовити на сайті фірми-производителя.

І все ж таки, найбільшим попитом користуються горизонтальні дерев'яні жалюзі. На те є низка причин і підстав. У перших рядах можна відзначити такі: це ідеальний варіант інтер'єру, в якому переважають ідеї екологічності та природності. Ламелі з дерева зберігають структуру природних деревних волокон, гармонійно вписуються в загальний інтер'єр з меблями з натурального масиву;
• є можливість вибору відповідного кольору завдяки спеціальній фарбі, що наноситься на ламелі. При цьому деревна фактура і малюнок не зникають; простота догляду - важливий нюанс, що зумовлює популярність даного виду штор. Дерево не електризується, а тому, пил, що накопичується на ламелях, дуже легко забирається без спеціальних хімічних засобів. Причому демонтувати для цього жалюзі зовсім не обов'язково; безпека – ще один значний «плюс», що говорить на користь дерев'яних жалюзі. Дерево - натуральний матеріал, який використовується для виготовлення конструкцій, не викликає алергій, інтоксикацій, оскільки не виділяє в атмосферу токсичних речовин.
• з психологічної точки зору, саме дерев'яні жалюзі надають загальному інтер'єру затишку, людям – почуття захищеності, забезпечують приватність. А візуально вони виглядають дорого і презентабельно, залишаються завжди в моді, адже не дарма їх відносять до класу елітних. благополуччя та стабільність.