запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Пральні машини Zanussi

пральні машини Zanussi стали основним агрегатом, що випускаються із заводських конвеєрів компанії.

Сьогодні Занусі є транснаціональною корпорацією, заводи якої розташовані по всій Європі та навіть у Туреччині. Випускаються пральні машини Zanussi, крім Італії ще й у Польщі, Німеччині, Франції, Росії, Україні, Румунії, Великій Британії. Головною переважноною особливістю будь-якої моделі є інтегрована ще у вісімдесятих роках минулого століття власна розробка компанії: авторегулювання витрати води та споживання електроенергії в залежності від ваги білизни, що завантажується в машинку. Крім цього, можна легко назвати цілий ряд переваг будь-якої з представлених на сучасному ринку моделей: Крім енергоефективності, машинки Занусі економно витрачають миючі засоби. Вони мають практичний функціонал: у більшості моделей є півтора десятка базових програм (для прання різних видів тканин, делікатний режим, ручне прання, спеціальне виведення застарілих плям, інші), що для застосування в побуті більш ніж достатньо.
Простота в управлінні. Майже всі моделі мають інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс. На передній платформі є список вбудованих програм. Їх вибір здійснюється легким поворотомперемикача. Функціональні кнопки вказують на особливості виконуваного циклу (додаткове полоскання, можливість дозавантаження або прискорене прання тощо). Якщо ж вибирається агрегат із класу Преміум, у ньому зазвичай, передбачений дисплей, на якому відображаються виставлені (задані) програми. Більшість сучасних брендових моделей оснащуються системою захисту у вигляді блокатора роботи, який спрацьовує при переповненні барабана, високому піноутворенні, перегріві тену, барабанному дисбалансі.
Широта асортименту дозволяє користуватися фірмовими пральними машинами широкому колу споживачів з різними вимогами та фінансовими можливостями, тим більше що багато магазинів влаштовують акції, де пропонують товар з величезними знижками.

Надійність та довговічність брендових пральних машин Zanussi не залежить від країни-виробника. Всі вони абсолютно відповідаютьвітають європейським стандартам якості.

Модельна різноманітність також дає деякі переваги вибору. Сучасні лінійки складають машинки з вертикальним, прямим і навіть кутовим завантаженням. Усі вони відрізняються один від одного габаритами. Тому є можливість підібрати для кожного конкретного випадку планування приміщення, де передбачається установка прального агрегату. енергозбереження, тип двигуна (колекторний, інверторний).