запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Бойлери Електролюкс

Істотно підвищити комфорт повсякденного життя дозволяє впорядкування свого житла. Багато сімей при плануванні ремонту передбачають встановити водонагрівач, адже це буде гарантією безперебійного доступу до гарячої води.

Бойлер – це електричний накопичувач водонагрівач, який передбачає організацію гарячого водопостачання у житловому приміщенні. Рекомендуємо до вашої уваги бойлери Електролюкс, представлені в нашому інтернет-магазині "АЛЛО", призначення яких - це вирішення проблеми відсутності гарячої води. Модельний ряд бойлерів Електролюкс налічує велику різноманітність моделей, завдяки цьому вибір бойлера для квартири, будинку або дачі не складе жодних проблем. Клас енергозбереження водонагрівачів Electrolux — А та А+.

Бойлер можна вибрати в залежності від його типу, а саме: електричний та газовий, накопичувальний та проточний.

Накопичувальний тип бойлера має бак-термос і нагрівальний елемент, суть полягає в тому, що відбувається нагрівання певної кількості води в баку до вказаної температури, після чого він вимикається, потім включається, якщо вода остигає. За електроспоживанням цей тип бойлера є більш економним.

Проточні водонагрівачі не мають бака, їх принцип полягає в підключенні до системи подачі води, яка нагрівається, проходячи через ТЕН. Вони більш потужні в порівнянні з накопичувальними, і, відповідно,наближають більший обсяг електрики. Однак, слід врахувати чим вище потужність, тим більше навантаження припадає на електромережу, тому необхідно подбати про те, що б не «вибивало» пробки при роботі бойлера. Найбільш популярні моделі бойлерів Електролюкс на сьогодні: лінійки Magnum , Quantum (Китай), Centurio (Китай), SL (Іспанія).

За об'ємом бака бойлери можна вибрати від 30 до 150 л. При цьому слід врахувати такий фактор: для яких цілей буде використовуватись вода? Для прийняття душу на одну людину достатньо бак у 30 літрів, для потреб сім'ї до 4 осіб – 80-100 літрів.