запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max< iPhone 12 Pro Max - це справжній прорив, аналогів даного пристрою не існує, як заявляють розробники. Вони змінили все, починаючи від зовнішнього вигляду, до технічної складової. Це нова ера смартфонів. Вбудований надпотужний процесор, потужна система камер, так само зручність користування та практичність. Дисплей збільшений ще більше, проте це не заважає даної моделі лідирувати за попитом на ринку мобільних пристроїв.
Купити Айфон 12 Про Макс в інтернет-магазині «Техно Їжак» можна будь-якої миті, продукція на сайті вся оригінальна та перевірена. Постійно діють акції та знижки на товари. Необхідно лише визначитися з моделлю та конфігурацією, покласти товар у кошик і найближчим часом насолоджуватися новинкою самостійно.

Випускають у 4 кольорах:
• золотавий
• сріблястий
• графітний
• тихоокеанський

Вбудована пам'ять може бути у трьох варіантах: 128 Гб, 256 Гб, 512 Гб. Оперативна пам'ять – 6 Гб. Дані параметри порадують любителів мобільних ігор, оскільки тепер графіка буде ще краще без зависань і на максимальній швидкості.

Айфон 12 Pro Max, як і всі його попередники, славиться високою якістю камер. Вбудовано чотири камери в задньому блоці з такими характеристиками: - ширококутна камера, з роздільною здатністю 12 Мп; - надширококутна камера на 12Мп з великим кутом огляду в 120°; - телефотооб'єктив, з роздільною здатністю 12Мп , 12-кратний цифровий зум, 2,5-кратний оптичний зум;
- LiDAR-cкaнep.

Застосовується технологія Ceramic Shield, що дає можливість зробити передню панель телефону ще міцніше, на матриці скла дисплея нанесені нанобарвники кераміки. Що стосується задньої панелі, тут також спостерігаються нововведення - використовується технологія подвійного іонного обміну, яка перешкоджає появі подряпин. Додаткову ударостійкість забезпечує хірургічна сталь. Високий попит на iPhone 12 Pro Max обумовлений кращими характеристиками вбудованого заліза, а також застосовними передовими технологіями. Гаджет оснащений надпотужним процесором - A14 Bionic, який, незважаючи на всю свою потужність, дуже економно витрачає акумулятор. Операційна система - iOS 14.

Комплектація
У моделі рівні кути замість закруглених зі строгим дизайном. Товщина корпусу 7,4мм, площа 160,8 мм. на 78,1 мм. Панель магнітного заряду. У коробці розміщено смартфон і кабель USB-C/Lightning. Навушники та адаптер не передбачені. Вага смартфона 226 грам.