запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

ТБ Kivi 32F710KW

Огляд телевізора Kivi 32F710KW

Прогрес не стоїть на місці і пропонує нам багатий вибір smart техніки. Сьогодні розглянемо телевізор Kivi 32F710KW, він є невеликим смарт-телевізором FullHD, його можна віднести до дешевшого сегменту. Купити телевізор Kivi 32F710KW за вигідною ціною можна у багатьох інтернет- магазинах, що надають покупцеві гарний вибір модельного ряду сучасної техніки. Багато магазинів дають неймовірні знижки на телевізори даної бюджетної лінії, оцінити всі переваги та оформити замовлення з легкістю можна наперевірених офіційних сайтах інтернет-магазинів.

Телевізор працює на базі ОС Android TV, що дає можливість використовувати Google Play Market для скачування необхідних програм та керувати телевізором за допомогою смартфона, щоб виводити відео на екран. У внутрішньому сховищі є 8 ГБ пам'яті.

Важливо врахувати зручність керування телевізором – це розпізнавання голосових команд користувача Google Assistant. Згідно з підсумками опитувань у конкурсі «Вибір року в Україні» 2019, 2020 ця модель визнана найкращою у своєму економ-класі. ТБ виглядає дуже стильно, зможе доповнити будь-який інтер'єр квартири або будинку.

Графічний процесор, HDR10 і Super Contrast Control, Uniformity+ дозволяють досягти максимально реалістичного зображення.
Основні характеристики телевізора Kivi 32F710KW:
Виробник: Kivi (Китай)
Тип: LCD телевізор (LED)
Діагональ екрану: 32 дюйми
Роздільна здатність екрану: 1920х1080 пікселів
Покриття екрану: глянсове
Тип матриці: AMVA
Операційна система: Google Android TV 9
Мультимедіа: T2-тюнер, Android TV, Wi-Fi, LAN
Медіаплеєр підтримує: MPEG, DAT, FLV, ASF, VOB, MOV, WMV, MP4, MPG, AVI, MKV, DivX, MPEG4 , MPA, WAV, AAC, AC3, MP3, MP1, RA, RAM, MP2, ASF, MP4, WMA, M4A, JPG, PNG, BMP, JPEG
Цифровий: DVB-T2, DVB-C
Управління: багатофункціональний пульт, керування голосом, керування зі смартфонів, підтримка клавіатур та мишей
Підтримка HDR: так
Дизайн: біла пластикова рама, кріплення настінне VESA 200x100
Вага нетто: 4,4 кг
Рік випуску: 2020

При виборі Smart TV потрібно орієнтуватися на розмір діагоналі та розширення екрану, на інтерфейси виходу, перенесення кольорів, якість акустичної системи. Android TV буде особливоАктуальний для користувачів смартфонів на андроїді, можна використовувати дублювання екрану і не завантажувати додаткові програми. Також можна використовувати свій обліковий запис Google.