запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Тарифні плани 4G

Зв'язок 4G – це нове покоління, що має на увазі не тільки гарну швидкість інтернету, але й збільшений обсяг використання трафіку. Кожен провайдер прагне надати вигідні умови за прийнятною ціною, залежно від обраного тарифного плану, надає відповідний обсяг щомісячних мегабайт. Найбільші GSM оператори поступово намагаються відійти від обмежень щодо трафіку, щоб вийти на новий рівень і не обмежувати своїх клієнтів.
 
У наш час є маса просунутих гаджетів, таких як планшети, смартфони, PSP, Smart TV, проте який з них толк якщо вони не приєднані до інтернету, це лише «калькулятори». Тому тарифи на інтернет без обмежень по трафіку (або максимальний пакет) це просто необхідність для багатьох, для того, щоб захистити себе від обмеження використання мегабайт. , так і для домашнього інтернету.

Переваги 4G інтернету нового покоління:


1. Перегляд потокового відео у високій якості та без затримок.
2. Надійне з'єднання, яке не переривається.
3. Зручна мобільність – у будь-якому місці та при пересуванні стабільний інтернет.

Сучасні бездротові 4G модеми та 4G WiFi роутери підключені до мобільного оператора складають велику конкуренцію провідним інтернет-провайдерам. Перевага полягає в тому, що відпадає потреба шукати WiFi зони, щоб скористатися інтернетом.

Тарифні плани 4G безлімітного мобільного інтернету


Тарифні плани встановлюють оператори мобільної мережі та передбачають список послуг зв'язку та доступу до інтернету з відповідною платою. Звичайно ж, мобільні оператори прагнуть забезпечити для своїх абонентів кращі умови, надавши оптимальні тарифи для задоволення їхніх потреб.

Великі оператори мобільного зв'язку в Україні, тарифи:

  • Оператор Київстар пропонує тарифні плани 4G, в арсеналі цього оператора є велика кількість нових тарифних планів. Наприклад, тариф від Київстар з безлімітним мобільним Інтернетом 4G для модемів та роутерів 4G забезпечує користування інтернетом без меж – інтернет-серфінг, перегляд відео онлайн без перебоїв. Вартість тарифів 4G Київстар потрібно уточнити у оператора, оскільки вона різна, залежно від послуг, що надаються в пакеті.
  • Оператор Vodafone пропонує Безлімітний тарифний план – «Super Net Unlim», який користується популярністю. Також варто відзначити, що можна використовувати SIM-картки цього тарифу в модемах 4G і переносних 4G роутерах.
  • Оператор lifecell пропонує гарний вибір тарифних планів для 4G, серед яких можна відзначити тариф «Шейкер» - особливість його полягає в тому, що чим більше цього місяця витрачено трафіку, тим більше буде зараховано в наступному.


GSM оператори зацікавлені у наданні найкращих послуг для населення, вони модернізують обладнання, вводять нові USIM-картки, розробляють вигідні 4G тарифи.