запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Машинка для стрижки

Машинка для стрижки допоможе в будь-яких умовах -вдома, на відпочинку, у відрядженні подбати про свою зачіску. Вона не займає багато місця, а достаток насадок дає можливість регулювати довжину волосся на власний розсуд.

Як вибрати машинку для стрижки
Спершу необхідно визначиться з її призначенням, машинки добре стрижуть волосся на голові, а тримери використовують для підтримки форми бороди і вусів. Якщо вам потрібно постійно стежити за зачіскою, то покупка машинки для стрижки буде кращим придбанням. Також слід доля потужність виробу, що має становити щонайменше 10-20 Вт. Матеріал виготовлення - пластик або метал, машинка з пластику буде легше, що збільшить її маневреність і легкість у використанні, металева ж добротніше і надійніше, проте рука від неї втомлюватиметься. Матеріал лез найкраще вважається з нержавіючої сталі з діамантовим або титановим покриттям, що обумовлює довговічність машини. Варто звернути увагу на такий факт як рівень шуму приладу.

Кому потрібна машинка для стрижки
Помилка - це факт, що машинка для стрижки потрібна виключно перукарям або стилістам. Насправді це актуальна пропозиція для чоловіків, які можуть стригтися самостійно або за допомогою домашніх. Це суттєва економія часу та грошей. Крім того, якщо у жінки коротка стрижка, то машинка для стрижки так само стане для неї вигідною покупкою.

Кращі моделі машинок для стрижки
Для домашнього використання ідеальний варіант - це тиха і бездротова модель з набором різноманітних насадок. Сьогодні ринок пропонує різноманітні моделі від різних виробників. Для того щоб підібрати потрібну модель потрібно виходити з характеристик машинки, її ціни та відгуків від користувачів.

Види професійних та аматорських машинок:
- Універсальні – мають у своєму арсеналі набір різних насадок, таким чином можна доглядати волосся, а також вуса і бороду.
- Шейвери – застосовують для стрижки бороди, оскільки відрізняються вузькими лезами.
- Тримери – машинки конусовидної форми, для надання форми вусам та бороді.

Машинки для волосся бувають мережеві, акумуляторні та змішаного типу. Найбільш поширені та затребувані моделі надають такі виробники: Wahl, BaByliss, Moser, Braun, Gemei, Philips, Mirta, Aurora, Clatronic, Domotec, Kemei, Maestro, Polaris