запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Пробіотики Вівокопс прискорюють одужання при застуді та ГРВІ

У холодну пору року суттєво збільшується кількість простудних захворювань серед дітей та дорослого населення. Висока температура, кашель, нежить - не єдині ознаки ГРВІ, у ослаблених людей вони можуть давати ускладнення та вимагають ефективного лікування із застосуванням антибіотиків. Побічним ефектом антибіотикотерапії часто стає діарея, нудота та відсутність апетиту, у боротьбі з якими високу ефективність показали пробіотики Вівокапс. Комплекс корисних бактерій у зручній для вживання формі відновлює баланс мікрофлори в кишечнику, допомагає виробленню інтерферону, знижує ризик грипу та застуди.

пробиотик ВИВОКАПС 16 ФОРТЕ

Високий ефект препаратів Вівокапс та Вівокапс Форте обумовлений збільшеним дозуванням корисних бактерій (до 10 млрд КУО в одній капсулі), а також складом:

  • Пробіотики від VIVO містять живі лакто та біфідобактерії без добавок та консервантів.

  • Завдяки желатиновій капсулі корисні бактерії не руйнуються під дією шлункового соку і зберігають життєздатність.

  • Препарат не містить лактози, тому підходить людям з непереносимістю молока та веганам, які не вживають продукти тваринного походження.

На відміну від заквасок, пробіотик Вівокапс Форте для кишечника застосовується в чистому вигляді та рекомендований при розладах травлення на тлі прийому ліків, для усунення дисбактеріозу та для підвищення опірності організму до інфекцій.

Як пробіотики допомагають у лікуванні застуди

Потрапляючи в кишечник, живі бактерії розмножуються та витісняють хвороботворні мікроорганізми, сприяючи відновленню здорового травлення. В результаті відновлюються процеси, пов'язані з засвоєнням вітамінів та збільшується вироблення природного інтерферону. Комплексна дія капсул Вівокапс усуває такі явища, як здуття, діарея, нудота, біль у животі, що негативно впливають на загальне самопочуття. Прискорюється процес виведення шлаків та токсинів, швидко нормалізується обмін речовин та засвоєння їжі.

Не будучи лікарським препаратом, Вівокапс не має протипоказань та побічних ефектів. Його призначають як підтримуючу терапію при використанні антибіотиків, а також для профілактики в сезон простудних захворювань та грипу. Ефективність пробіотичних комплексів VIVO клінічно доведена, тому препарат може бути використаний для дорослих та дітей віком від 3 років.